Siz olsaydınız?? İnstgramdan gelen şok

Selam arkadaşlar aslında konu benle ilgili değil cokk yakın dostumla ilgili. Arkadasımın 1yıllıl ilişkisi seviyorlar falan. Neyse bugün instgramda gezerken sevgilisinin resmi yeni hesap adı soyadı farklı bir hesap acmıs sevgilisi. Kesinlikle arkadaşımın haberri yokmuş . Şu an sevgilisi görevde o yüzden içi içini yemiş soramıyor da yani ben arkadaşıma dedim ben o dakka bitirirdim e bitirmezsen nasıll guveneceksin dedim sonucta bir insan neden farklı ad soyad ile hesap acar ki » sizlerden fikir istiyor yardım edebilir misiniz? Tessekkurler :))
Bir ekleme yapayım instagramda yeni diye önerilerdr cıkmıs yani eski olamaz

İsmi farklı hesap açmış ama kendi resmini koymuş. Hem saklamak istemiş hemde saklamak istememiş gibi çok tuhaf buldum. İnşallah iyi niyetle açmıştır

İsmi farklı hesap açmış ama kendi resmini koymuş. Hem saklamak istemiş hemde saklamak istememiş gibi çok tuhaf buldum. İnşallah iyi niyetle açmıştır
Muhtemelen ki bulunacagı aklına gelmemiştir ad soyad farklı yazılınca

Sonuc kız selam yazınca oda yazmıs beni tanıyor musun diye sormus sorgulamıs sonra arkadasım dayanamamış ekran görüntüsü atmıs once senin oldugunu biliyordum sonra ben değilim kardeşim actı vs demiş ama arkadasım diyorki mesela bana cevap atıyor ya sonra hemen ona cevap atıyor yani hadi kardesi yazıyordu bu zamanlama nasıl tutuyor diyor haklı olarak ben nasıl güveneyim diyor

fake hesap olabilir mi belki baskası cocugun resimlerini calıp kullandı

Konuşmalarınızı okudum da sevgilisi arkadaşınızı basbayağı aldatmış oluyor

Arkadaşın inanmaya hazır ztn neden bize soruyorsun?
Bu kardeşim yapmış kuzenim yazmış yalanlarına hala inanan kaldı mı ya :işsiz: devir atladık aşın artk bunları.
Adam yeni arayışa girmiş. Daha iyisini bulup arkadaşınıza yol vermeden arkadaşınz noktayı koysun.

Back
X