siz olsaydınız kimi seçerdiniz?

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
merhaba gerçekten büyük bir derdim var. sevgilimle konuşmuyoruz ayrıldım ama peşimi bırakmıyor. asıl konu şu; Biri 5 yıllık sevgilim diğeri yeni tanıştığım beri benimle aynı duyguları yaşamış beni anlayan biri beni kırmamak ve konuşmak için elinden geleni yapıyor tanıştığımızdan bu yana hergün konuşuyoruz.diğer yandanda 5 yılımı geçirdiğim sorumsuz,saygısız ilgi göstermeyen biri var sevdiğine bile inanmıyorum ayrılığın eşiğindeyiz siz olsanız hangi tarafı seçersiniz ne yapmalıyım ?

Biraz üzerinden geçerek anlatmışsın. Sevgilinin neden seni sevdiğine inanmıyorsun? Sana ne yaptı. İnsanlar hata yapabilir. Yanlış olan şeyleri, hiç istemedikleri şeyleri yapabilirler. Fakat bu sevmediği anlamına gelmez.
5 yıldır az çok tanıyorsun. Sana bunu düşündüren nedir onu merak ettim.
İkincisi yeni tanıştığın çocukla ne zamandır konuşuyorsun? Herkese bir anda güvenme. Biraz daha detaylı anlatabilirsen fikrimi paylaşabilirim seninle.

endişeni anlıyorum.
ilişki çok önemli hele ki cidi olarak düşünüyorsan
ama bir d şu yönden bak yeni tanıştığın insan yeni heyecan demek.
5 yıl sonra şu an ki ilişki gibi olmayacağı hatta daha kötü olmayacağını bilemezsin.
önce kendine bir sor neden bu haldeyiz?
neden böyle?
elimizden bir şey gelmez mi?
çünkü her 5 yıl da bir başkasına gidemezsin.
ha baktın ki gerçekten artık düzelmez o zaman ayrılalım dersin bitirsin.

Biraz üzerinden geçerek anlatmışsın. Sevgilinin neden seni sevdiğine inanmıyorsun? Sana ne yaptı. İnsanlar hata yapabilir. Yanlış olan şeyleri, hiç istemedikleri şeyleri yapabilirler. Fakat bu sevmediği anlamına gelmez.
5 yıldır az çok tanıyorsun. Sana bunu düşündüren nedir onu merak ettim.
İkincisi yeni tanıştığın çocukla ne zamandır konuşuyorsun? Herkese bir anda güvenme. Biraz daha detaylı anlatabilirsen fikrimi paylaşabilirim seninle.

Şöyle sevgilim her tartışmada ben haklıysam bile beni haksız düşürür.kötü davranır sürekli suratını asar yani benim için hiç çabalamaz. kaç kere hakaretler küfürler etti bana üstelik haklı olduğum halde. yani anlayacağın bana köle gibi davranıyordu.onunlayken hiç ben yoktum hep onun mutluluğu vardı yeni tanıştığımla 1 aydır konuşuyoruz. sevgilim hiç düzelmedi ne kadar konuştuysamda olmadı sadece ayrılmıyor o kadar :(

canım yasın kac bılmıyorum ama bence bıkere eskı sevgılını zaten cıkar hayatından ve bırazkendını dınle kendıne gel ıkısınıde dusunme bı sure

merhaba gerçekten büyük bir derdim var. sevgilimle konuşmuyoruz ayrıldım ama peşimi bırakmıyor. asıl konu şu; Biri 5 yıllık sevgilim diğeri yeni tanıştığım beri benimle aynı duyguları yaşamış beni anlayan biri beni kırmamak ve konuşmak için elinden geleni yapıyor tanıştığımızdan bu yana hergün konuşuyoruz.diğer yandanda 5 yılımı geçirdiğim sorumsuz,saygısız ilgi göstermeyen biri var sevdiğine bile inanmıyorum ayrılığın eşiğindeyiz siz olsanız hangi tarafı seçersiniz ne yapmalıyım ?

Şu cümlelerden sonra ayrıl zaten.

ağır basan hangisi ise onu seçerdim.
verılen emek, yani o 5 yıl umurumun umurunda da olmazdı.

Seni cok iyi anliyorum..eger anlattigin gibiyse eski sevgiline donme derim sana tabi yapabiliyosan...kufur ettigini seni saymadigini soylemissin barissan bile en ufak biseyde yine ayni hali alabiliyolar malesef..mantikli olan bi sure ikisinden de uzak durup kendini dinlemen bence.Allah yardimcin olsun

Mutlaka bir tanesini seçmek zorunda mısın?

Şöyle ki; 5 yıllık sevgilim dediğin kişi tanımladığın kadarıyla zaten istemiyorsun ve yaşanmaya değer bir ilişki de değil artık o. Diğer bahsettiğin kişiyi ise "seçmeli miyim?" diye burda onay'a sunuyorsan his anlamında eksiklerin var ve aceleci davranıyorsun demektir. Benim anladığım ve bana geçen duygular tamamıyla bu oldu. İlla ki bir erkek arkadaşının olması şart değil, belli ki yorucu bir ilişkiden çıkmak üzeresin, kendini birisiyle olmak zorundaymışsın gibi şartlama bence.

2.si hep diğerine karşı tercih edilen olacak kıyaslama hep olacak arada 1. unutmaya izin vermeyecek en küçük bir şeyde hatamı yaptım dedirtecek. O kişiye de yazık olur. Bence ikisini de seçmeyin illa ki biri çıkar karşınıza. Hayatınızda illa biri olmak zorunda değil

Back
X