- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 32
- Konu Sahibi melek ozgur
Gecen evlilik yil donumumuzdu kocama pasta yapmistim kutlamak icin ama o isten gelince odasina girdi uyudu kutlamadi tam bi hafta sonra gel dedi disari cikalim neyse gittik bi parfumcuye girdi dalga gecer gibi gulerek sana parfum aliyyim mi dedi yok dedim biliyorum evlilik yil donumu icin hediye istemiyorum ben hatirlasin yeterli benimicin neyse bana demiyo ki evlilik yil donumumuz icin sadece gulerek parfum istiyonmu yok dedim hic bir eksigim yok dedim oda israr etmedi eve geldik neyse bebegimizin odasini almaya gittik ben kv eltim kaynim odun kocam gittik magazada sanki ben hic yokmusum gibi gitti sanki hamile olan ben degilim cocuk onunla eltim kv denin onlar herseyi secti tamamladilar en son bebegin kesesi kaldi butun keseler cok pahaliydi toplam 60 euro tutuyodu benim de gozume ucuzlari takildi onu dusundum o anda cok masraf etti diye neyse ucuz olan kesenin rengi pembeydi bende onu aldim kiz bebek olsun diyodum nasip oglanmis neyse onu cok sevmistim hevezle aldim geldim kv eltim odun kocam her biri bi yerden bisey dedi alay gectiler soyle boyle diye neyse canini sikti bende gittim mavi olanini almaya geldim eltim baska bi tane secmis almislar gecende reklam geldi ayni o magazanin aldigimiz bebek odasi bin eurodan besyuz euroya dusmus digerini degistirme hakkimiz daha vardi odun kocama dedim onu degistirelim arada cok fark var seninde borclarin cok dedim senin icin iyi olur dedim yok dedi sen artik bahaneler bulursun baya laf etti konu kapandi bana benim dedigimi yapmiyo kaynanam ne derse odur diger gun konu acildi neyse esime dedim doktordan geldikten sonra yatagi degistirmeye gidellimmi dedi hemen kizdi sen agzini acma sen konusma bi sus sen.ne diye konusuyon oda ne bicim el kol hareketleri yapiyo cok tuhafima gitti odadan ciktim ben cikar cikmaz kv deme diyo anne doktordan sonra gidip secelim dedi cok kotu oldum ben onu dusundugum icin kotu dutuma dustum kaynanam ne derse onu yapiyo sinirlendim reklami yirtttim neyse cok uzuldum doktora gidene kadar yolda agladim salak esim hic bisey olmamis gibi konusmadi bende oyle neyse doktordan geldik kaynanam gidelim dedi ya o nun lafindan cikilmaz tabi kocam kapiyi araladi kalk gidiyoz dedi gelmek istemiyofum dedim kalk lan dedi ses etmedim odamdan cikmadi kp de boyle olmasaydi bakardik dedi kv geldi kp dere diyo gel gel bi gelinin napti bende durumu anlattim oda anlayisla karsiladi keske yirtmasaydinda iyi olurdu dedi kv diyo sana kizsinda azarlasinda nolmus yani dedi kaynim guldu esime kizdi biraz yavas dedi bune dedi neyse odun kocam sanki suclu benmisim gibi o benle konusmuyor salak napcagimi bilemiyorum bu daha coooook ufak bir tartismamiz siz olsaydiniz napardiniz sastim kaldim valla