Siz olsaydınız ne düşünürdünüz

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
iyi akşamlar herkese size bir derdimden bahsetmek istiyorum sevgilimle bu aralar aramız bozuktu ben konuşup ayrıldığımı söyledim daha sonra sevgilim bana iki gün sonra çiçek göndermişti dünde yanıma geldi dışarı çıkıp konuştuk hatasını kabul etti barıştık şuan çok iyiyiz ama gelin görünki Benim bir arkadaşım var sevgilimi bir kez görmüşlüğü yoktur ama neymiş bizi uygun görmüyormuş sevgilimi beğenmiyormuşmuş bizim evliliğimiz olmazmış aptal aptal konuşuyor Benim üzüldüğümü bile bile kendisi Yen'i evli mutlu olduğunu zannetmiyorum eşini çok sevdiğini de düşünmüyorum ve aralarında büyük bir güven problemi var bariz belli oluyor sürekli bizle beraberken eşi arıyor resim istiyor ve sonunda kapatıp ayrılıyorlar benim sevgilimle tek sorunum biraz fazla ilgi göstermesini istenmekti başka bir problemimiz Yok ama bu kızın bu şekilde konuşmaları çok moralimi bozuyor bir saat önce yine aynı şeyleri söyledi gün içinde de sürekli söyler kırmamak için bişey demiyorum ama çok dolmaya başladım

İşte bu yüzden karı koca , sevgili arasına girilmez ; çiftler %99 aradaki sorunu çözer ama sorunu bilip arkadaşının üzülmemesi için karşı tarafa cephe alan da her zaman kötü olur.. arkadaşın sevgilini tanımıyor bile , senin anlattığın olumsuzlukların etkisinde sen üzülme diye cephe almış hepsi bu. Rahatsız oluyorsan anlatmamalısın sevgilinle arandaki sorunları kimseye...

Belli ki arkadaşınıza dertlenip dertlenip ilişkinizi anlatmış, şimdi aranız düzelince de tüm söyledikleriniz unutulsun istiyorsunuz. Arkadaşınız büyük ihtimalle önceki muhabbetlere dayanarak kendinde yorum yapma hakkı gördü. Hoşunuza gitmiyorsa mesafe koymayı deneyin.

Bir de şu açıdan bakın. İçten içe arkadaşınızın haksız olduğunu düşünseydiniz bu kadar önemsemezdiniz söylediklerini. Haklı çıkmasından korkuyor olmayasınız?

Valla arkadaşın ileri görüşlü biriymiş, helal olsun bilmiş valla. :kahve:
Sizin ilgisiz ilişkinizi kıskanacak değil ya. :kahve:

iyi akşamlar herkese size bir derdimden bahsetmek istiyorum sevgilimle bu aralar aramız bozuktu ben konuşup ayrıldığımı söyledim daha sonra sevgilim bana iki gün sonra çiçek göndermişti dünde yanıma geldi dışarı çıkıp konuştuk hatasını kabul etti barıştık şuan çok iyiyiz ama gelin görünki Benim bir arkadaşım var sevgilimi bir kez görmüşlüğü yoktur ama neymiş bizi uygun görmüyormuş sevgilimi beğenmiyormuşmuş bizim evliliğimiz olmazmış aptal aptal konuşuyor Benim üzüldüğümü bile bile kendisi Yen'i evli mutlu olduğunu zannetmiyorum eşini çok sevdiğini de düşünmüyorum ve aralarında büyük bir güven problemi var bariz belli oluyor sürekli bizle beraberken eşi arıyor resim istiyor ve sonunda kapatıp ayrılıyorlar benim sevgilimle tek sorunum biraz fazla ilgi göstermesini istenmekti başka bir problemimiz Yok ama bu kızın bu şekilde konuşmaları çok moralimi bozuyor bir saat önce yine aynı şeyleri söyledi gün içinde de sürekli söyler kırmamak için bişey demiyorum ama çok dolmaya başladım
Bir söz vardır çok severim; kendiyle Mutlu olanın kimseyle derdi olmaz... Bunu arkadaşına uyarla başka Bişi demicem:kahve:

Size göre kıskançlık tan evet anladığım o yönde bana göre öyle değil önce ben bir bakarım beni eleştiren taraf nasıl 4/4 lük mü hayatı da beni eleştirebiliyor sonra bakarım kendi haline ilişkisine bakmadan benim neyimi eleştirebiliyor

Kusura bakmayın da daha iki gün önce başka birine yazdığınızı sizi beğenmediğini anlattığınız bi konu açmıştınız.Ikisini de sallayıp yenilere mi bakayım demistiniz.Eger arkadaşınıza da bunları söylediyseniz ilişkinizde gelecek görmemesi çok normal bence.Bunu söylemek için de mükemmel ilişki sahibi olmak gerekmiyor algısı normal olan herkes görebilir

Kusura bakmayın da daha iki gün önce başka birine yazdığınızı sizi beğenmediğini anlattığınız bi konu açmıştınız.Ikisini de sallayıp yenilere mi bakayım demistiniz.Eger arkadaşınıza da bunları söylediyseniz ilişkinizde gelecek görmemesi çok normal bence.Bunu söylemek için de mükemmel ilişki sahibi olmak gerekmiyor algısı normal olan herkes görebilir
Tabikide hiçbir şey anlatmıyorum bizim ne kadar beraber olduğumuzu bile bilmeyen bir tip herkesin kendi gibi rahat olmasını istiyor sevgilimin bana karışmasını istemiyor onlarla rahat rahat takılayım istiyor evet sevgilim kıskanç bunlra fazla müsaade etmiyor evet o gün için diğer çocuk bana yazmadı ama bugün. Yazdı engelledim gerek Yok artık

Bakin siz de arkadasinizin esini sevdigini ve mutlu oldugunu dusunmuyorum demissiniz...nasil o sizde bir gelecek gormuyorsa...yani aynisini sizde yapiyorsunuz:KK66:sevgilinizi gormesine gerek yok anlattiklarinizdan yola cikti belki...

Bunu arkadasinin yuzune soylesen daha etik olur. Kizin yuzune gulup arkasindan is cevirmektir bu yaptigin. neyse sorunun git konus. Anlat derdini ac sonra kiskaniyor beni vs. Cok sacma.

ilişkisi oturmuş insanlar için ilgisizlik vs için bahaneler öne sürmek çocukça geliyor da o yüzden.

ben de sevgilinizi görmedim ama ben de gelecek görmüyorum. burada anlattıklarınıza dayanarak.

insanlara sevgilinizle ilgili negatif şeyler anlatıp sonra ilişkinizde gelecek görmelerini bekleyemezsiniz.

Niye herkes karşı tarafın ilişkisi ile ilgileniyor siz onun hakkında onlar sizin hakkınızda yorum yapiyor

Bi kere bile görmemiş olabilir ama anlattıklarınız fikir edinmesine yetebilir,tıpkı sizin yorumda yaptığınız çıkarım gibi,, Eleştirdiğiniz şeyi eleştirirken yapmak, ne bilim biraz garip..

Back
X