Siz olsaydınız ne yapardınız? Cevaplarınızı bekliyorum

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Yeni erkek arkadaşım var ve ona karşı duygularım hoşlantının ötesini geçti 1 yılda. Ve ben buna hoşlandığımı ilk önce söylemiştim. Ben eşimden ayrıldıktan sonra çıkmaya başladık. Şunu da belirteyim benden 2 yaş küçük olması mı sorun çıkarıyor onu da bilmiyorum.Sonrasında O da benden hoşlandığını söyledi. Bir aydır çıkıyoruz. O kadar dağınık sorumsuz ve kararsız kişilik ki anlatamam. Bu benim iş arkadaşım. Hani içimdeki duyguları yaşadığım hüsranı bitirsem diyorum ama sürekli görüyorum. Örnek, buluşalım yarın diyor bakmışsın yerinde yeller esiyor.2 saat sonra buluşalım diye mesaj atıyor ve sonra erteliyor. Konuşalım diyor ama o konuşmalar yapılmıyor. Ve yine hüsrana uğratacak diyorum ve aynısı oluyor. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. İşin içinden çıkamıyorum. İşim ,özel hayatım o kadar etkilendi ki anlatamam. Sürekli kafam bunlarla meşgul. Çok sorumsuz ve dağınık. Her şeyini her yerde unutuyor. Sözler verir yapmaz. Tek bana karşı değil. Çevresine karşı da böyle .Bayanlar akıl verin. Ne yapmalıyım ? Duygularıma sürekli yenik düşüyorum. Cevaplarınınızı bekliyorum????

Offf yapabilir miyim?

Niye yapamayasınız ki?
Boşanmak daha zor değil miydi?
Ben yanlış bir erkek karşılaşınca hemen "amaaaan ben yuvamı yıkmışım,dışarıdaki adam vız gelir tırıs gider" derim.

Sorumsuz bir insanla asla bir yuva kurulamaz. Evlenebileceğin insanın ilk önce sorumluluk sahibi,sözünün arkasında her zaman duran birisi olmasını istemez misin? Ayrılmak zordur ama boşanmak daha da zordur. Bunu yaşamış biri olarak en iyi sen bilirsin değil mi?

Ayrılmam gerektiğini mi düşünüyorsun ?

Gerçekten bunu ciddi ciddi soruyor musun?
15 yaşındaki ergen değilsin.
Koskoca kadınsın.
Sana değer vermeyen bir adamdan ayrılmayıp da üzülmekten zevk mi alacaksın?

Yeterince sizi umursamıyor gibime geldi
Sadece size karşı değil çevresindeki insanlara karşı da sorumsuz olduğundan bahsetmişşiniz
O çevre içerisinde sizin bazı değerleriniz ve ayrıcalıklarınız olmalı gerektiğini düşünüyorum...

Evlilikte hiç çekilmez böylesi.
Sen en zorunu aşmış, boşanma gibi bir güçlüğü yenmiş bir kadınsın.
Bu duygular vız gelir bence.
Mantığınla hareket et, yoksa gerçekten üzülürsün..:50:

Sorumsuz bir insanla asla bir yuva kurulamaz. Evlenebileceğin insanın ilk önce sorumluluk sahibi,sözünün arkasında her zaman duran birisi olmasını istemez misin? Ayrılmak zordur ama boşanmak daha da zordur. Bunu yaşamış biri olarak en iyi sen bilirsin değil mi?
Kesinlikle isterim. Tşkler yorumun için.

Evlilikte hiç çekilmez böylesi.
Sen en zorunu aşmış, boşanma gibi bir güçlüğü yenmiş bir kadınsın.
Bu duygular vız gelir bence.
Mantığınla hareket et, yoksa gerçekten üzülürsün..:50:
İşte ben hep mantığımla hareket ettim. Duygularımı sonra düşündüm. Ama olmadı. Şimdi duygularımı kenara atmak acaba mı diye düşündürüyor beni. Yanlış yapmak istemiyorum. Saygılar.Tşkler

Gerçekten bunu ciddi ciddi soruyor musun?
15 yaşındaki ergen değilsin.
Koskoca kadınsın.
Sana değer vermeyen bir adamdan ayrılmayıp da üzülmekten zevk mi alacaksın?
Biraz suçlayıcı bir cevap olmuş:) ama yorumun için çok tşkler. Elbette bizler yanlışlar yapıyoruz zaman zaman. İşte bazen kendine yetemediğin zamanda da birbirimizden yardım almak doğal hakkımız diye düşünüyorum.Saygılar...

Kesinlikle isterim. Tşkler yorumun için.

ELbette insanın önceliklerinin arasında olsun.Ama kimse dört dörtlük olmuyor. Herkesin kusurları var görmesem mi acaba dediği oluyor bazen insanın. İşte burda insanları ölçe tarta doğru mu değil mi bulmaya çalışıyorsun? Olmazsa olmazlarımızı belirliyoruz. Haklısınız. Hoş bişşey değil zaten.Benim merak ettiğim bu tutarsızlığın bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.İşte onu çözümleyemiyorum. tşkler...

Niye yapamayasınız ki?
Boşanmak daha zor değil miydi?
Ben yanlış bir erkek karşılaşınca hemen "amaaaan ben yuvamı yıkmışım,dışarıdaki adam vız gelir tırıs gider" derim.
:) aynen işte kendime çeki düzen veriyorum.Yok olmaz diyorum.Bu sefer yine pat diye karşıma çıkıyor.

büyük konuşmayayım da; normal bir arkadaş, iş arkadaşı ya da aile bireyi olarak bile sorumluluk sahibi olmayan, verdiği sözü tutmayan, bunu hayat felsefesi haline getiren kişiye katlanmak çok zordur, kaldı ki eş olarak düşünemiyorum bile...

Bir ilişkinin en başında saygı gelir. Bırak sevgiliyi yan komşusuna söz verdimi tutmalı insan.

Söylediklerini hatırlamıyor oturup facede oyun oynuyorsa üzgünüm ne sana, ne de ilişkinize saygısı vardır

büyük konuşmayayım da; normal bir arkadaş, iş arkadaşı ya da aile bireyi olarak bile sorumluluk sahibi olmayan, verdiği sözü tutmayan, bunu hayat felsefesi haline getiren kişiye katlanmak çok zordur, kaldı ki eş olarak düşünemiyorum bile...
Yorumun için tşk ederim.Ben sözümde duran ve disiplinli biri olarak çok hüsrana uğruyorum.

Bir ilişkinin en başında saygı gelir. Bırak sevgiliyi yan komşusuna söz verdimi tutmalı insan.

Söylediklerini hatırlamıyor oturup facede oyun oynuyorsa üzgünüm ne sana, ne de ilişkinize saygısı vardır

Tşkler. Saygı çevçevesinde değerlendirildiğinde çok üzücü. Hiç saygı kapsamında değerlendirmemiştim.

Back
X