Siz olsaydınız ne yapardınız?

hangisi hangisini eklemiş..
tatlı bi dille söyleyebilirsin hayatım eski sevgilini eklemişsin diye tepkisine bak

takibe al ve konuş.ben olsam farklı olurdu tabi tepkim büyük olurdu,çok büyük.ama sen önce takip et ve karşına al konuş.

kim kimi eklemiş önce önemi varmı sizce..

eşiniz onu arayıp bulması eklemesi bence daha kötü ben en azından neden ekledi ve kabul ettin diye kızmam farklı olurdu
neden hala aklından cıkaramadın mıda bide onu arayıp buldun ekledin diye kızmam farklı olurdu ondan sorruyorum önemli yani

konus esinle öyle seyleri istemedigini kaldiramayacagini söyle
erkeklere güven olmaz ben öyle düsünüyorum
ne olur ne olmaz yani

canım öncelikle soğukkanlı davranmanı öneririm...:delphin:
duruma ve kocana karşı önyargılı olma önce bir sor, anlayışla ama kızgınlıkla değil sadece...
eğer kocana güveniyorsan ya da doğru cevaplar verirse rahatsızlığını dile getirip sadece silmesini isteyebilirsin...
Ama kocan hesabını veremiyorsa ya da ardında art niyet olduğunu anlarsan muhakkak alttan alma...

Önemsemezdim.Sadece kendisine neden böyle bişey yaptığını sorardım.Sonuçta Facebooka eklediyse benimde göreceğimi hesaba katarak eklemiştir.Bir açıklaması mutlaka vardır.

evet kimin eklediği benim içinde önemli :delphin:
eğer kız ekleme talebi göndermiş ve bizimki kabul etmişse pek problem yaratmam
ama eşim arayıp bulup eklediyse kıyameti koparırım :mymeka:
ki ben ondan önce kızı engelliler listesine ekledim :roflol:
isteselerde 2side birbirini bulamaz :delphin:

canım hamile olmana çok sevindim tebrik ederim, şu sıralar hormonların çok oğun çalışacak biliyorsundur. Biraz sakin olmaya çalış kendini üzme eşini en iyi sen tanırsın. amilesin diye sakın eşini ihmal etme ben olsam bildiğimi çaktırmazdım. Çok mulu olduğumuç çok şanslı olduğumu iyi ki onunla evlendiğimi vb. şeyler söylerdim belki iki yzlülük ama bebek üstüne konuyu yoğunlaştırırdım. bebeğimiz doğunca herşeyin ne kadar güzel olacağından filan bahsederdim, sırf ona eziet etmek vicdan azabı çektirmek için sen şu anda dünyanın vir mucizesini yaşıyorsun kimse bunu bozamaz

1 aylık hamileyim ve eşim facebooka eski sevgilisini eklemiş..siz olsaydınız ne yapardınız?ve ben bunu tesadüfen öğrendim.

cnm bu karşılıklı güvenle alakalı.ben kendimden örnek vereyim.ben eşime çok güveniyorum.ve eminim.o böyle bişi yapsa kızmazdım heralde .onunda facebookta bir sürü arkadaşı var ben ona sormadım bile.oda bana sormaz.çünkü çok sağlam bi güven var aramızda.bence eşine güven tabi güvenini sarsmadığı sürece...belkide eşin kötü niyetle eklememiştir.hemen kendini üzme cnm.eski sevgilisi olabilir.ama ikiside sadece arkadaş olabilir.yani önce kötüyü düşünme bence.cnm bide :CüvCüv: sin aman ha dikkat stresten uzak dur sakın üzülme...bitanem...a.s.

sizi dolduruşa getirmek istemem ama ben sakin kalamazdım.
ben geçmişten arta kalan bir aşkın arkadaşlık-dostluk ilişkisine dönüşeceğine inanmayanlardanım. masum bulmuyorum.
çekin siz kulağını ama abartmadan:kahve:

eşimin facebookta hesabı varmış bana söylemedi hiçbir zaman,bende şöyle bir bakayım dedim ikimizin bildiği şifreler var denedim girdim...erkek arkadaşları vardı sadece.bende hiçbirşey söylemedim..geçen gün tekrar gireyim bakayım dedim şifre değişmiş eski sevgili eklenmiş...bu ne demek?

eşimin facebookta hesabı varmış bana söylemedi hiçbir zaman,bende şöyle bir bakayım dedim ikimizin bildiği şifreler var denedim girdim...erkek arkadaşları vardı sadece.bende hiçbirşey söylemedim..geçen gün tekrar gireyim bakayım dedim şifre değişmiş eski sevgili eklenmiş...bu ne demek?

Himm o zaman çok kızardım işte.Kendisiyle çok ciddi kavga ederdim.Yok artık daha neler.Açıkca konuşun kendisiyle.

Kız eklemişse ayıp olmasın diye kabul etmiş olabilir.Sizinde görüp üzülmemeniz için şifreyi değiştirmiş olabilir.Siz eşinizi daha iyi tanırsınız.Kötü düşünmeyin hemen.

Back
X