siz olsaydınız ne yapardınız?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
bızım bırlıktelıgımız 1 yıl oldu sayılır basta hersey guzeldı hayaller kuruyorduk anlatırdı hep son bırkac aydırsorunlar yasıyoruz..yasımın buyuk olması yok nısan atmıs olmam derken gecen ay ayrıldık kactı resmen ıstesem bıle gorusmedı..sadece yakın yerlerde calıstıgımız ıcın gorduk bırbırımızı arada sırada ama konusmuyorduk..sureklı msjlada olsa tartıstık durduk..gecen hafta gormek ıstedı benı gorustuk..gelecege dair soz veremem dıyor hep ama sevıyorum yanındayım dıyor..zamana bırakalım sevgılılıgımızı yasayalım dıyor..aılelerımız tekrar gorustugumuzu bılmıyor..oda bılınsın ıstemıyor..anlam veremıyorum bıtsınde demıyor suanda..ne yapacagımıda bılmıyorum sevıyorum..annem ıstemıyor dıyordu sımdıyse sınırle soyledı zamana bırakalım acele edıyorsunuz demıs..aılesı baskı yapıyormus orf adetımız uymaz kız 1 yas buyuk vs gıbı..nıye terkettın deyıncede ben sana dondum dıyor sana kenetlenmek ıstıyorum ayrılmak ıstemıyorum dıyor..bılmıyorum sasırdım..

Son düzenleme:

bence erkek arkadasın kendınce bı kacıs yolu bulmus onu yasıyor sende hayatımda ol kımse bılmesın dıyor neden bılmıcekmıs aıleler.Cunku cıddı olan nıyet artık ortadan kalkmıs artık ılışkı cıddıyetını kaybetmıs bellıkı cıddı olmasını ıstemıyor bence gorusmeye bıle deymez bole tıpler sınır oluyorum.Sen canını sıkma cnm takma bıle kafana yaa

kızlar kafam cok karısık yazdıklarınız benım ıcın onemlı yukarıya bıraz daha detayları yazdım ama ..

peygamber efendimizin ilk eşi kendinden 20 yaş büyüktü
sevgilinin ailesine noluyo
1 yaş büyükmüş de örfmüş adetmiş de..
bıraksınlar bu ayakları
eskiden de kadınlar kendinden küçüklerle evleniyolarmış
mesela benim annemin babaannesi dedesinden daha büyük

nişanlıydınzda nişanmı atıldı öncedenn ilşkinzde ailelere yansıyan bi resmiyet varmıydı yoksa sadece sevgilydinzde ailesimi biliyrduu

yıllar once sozlendım ama attım sorunlu bırıydı aılem ıstemedı 2 ayda bıttı gıttı..suan kı kısıye soyledım oda aılesıne soyluyor vs sonra ılk oncelerı hayırlısı olsun dıyen aılesı sımdı olmaz asla ıstemıyorum dıyor oda ayrıldı benden gelecek ıcın sana soz veremem dıye..sımdıyse gerı dondu ama benımde kafam karısıyor ne nıyetle dıye oylesıne gez toz sonra terket dıye mı dıye sordum cevapsız bırakıyor sadece dedıgı su zamana bırakalım aılem yuzunden sıkıntıdayım tekrar tekrar mı anlatıcam sevıyorum kı kopamadım yanındayım..

anladım canımm bencee sevgilin şu an kararsız veyaa ailesini karşısına alıp almamak hakkında düşünüyor olabilirr..seni seviyorsa sen sevgisinden şüphee duymuyorsan bir müddet daha devam edebilirsin amaa ailesinin şuan seninle yeniden görştüğünü bilmemesi akılda soru işareti bırakıyo sadece..neden bilmesinkii bilsinlerr..gizli saklı bi ilişki yaşamaa derim..eğer öyle bi isteği varsa sevgilnzin ayrılın niyeti ciddi değildir diyeceğim kusura bakmaa amaa..kendini kullandrmak olur bunu yapmaa sakınn..sevmek yanında olmak kopmamak yetmezz herzaman..seviyorsaa ailesinede sevdirmeyi bilecek bu tamamn onun elinde..

Ne istediğini bilmeyen senin kusurlarını bulup yüzüne söyleyen birinden fayda gelmez

Seni şuanda hayatında istiyor ama ailesinin ve kimsenin bilmemesini istiyor erken davranıyoruz bazı şeylere diyerekten de kaçıyor.. Kenetlenmek isteyen insan ailesinden sevgilisini saklamaz göğsünü gere gere anlatır.. 1 yaş da neymiş bu da bahaneleri olmuş..
Seviyorsan birşey diyemem canım,ama çocuk şuanda seninle oyalanıyor biran gelir seni bırakır gibime geliyor.. Heleki ailesinin doldurusuna gelen biri gibi.. Bence boşver derim seni saklayan kmseye söylemek istemeyen sevgiliyi ne yapıcaksın ....

bence bu insan sadce senn zamanından çalmaya calışıyo sewen insanın bahanesi olmmazzzz

boşuna vakit kaybediyosun onunla. gönül eğlendirmeye çalışıyo senle sende sevginden görmüyosun bunu ne varmıs söz atıp 1 yaş büyük olmanla bahane işte.

bence salla gitsin
kendisine kandırıp zaman geçirecek başka birini bulsun
söylediklerine inanma derim
vaktini boşa harcamış olursun sadece

1 yaş sorunmu olurmuş yaa. hz. hatice peygamberimizden kaç yaş büyükmüş. şöyle yaş frkını abartanlar bunu blmiyolar herlde. sevmek anlaşmak önemli olan. hem nişan attıysan nolmş bir yolun başından dönmüşün nikahtan dönmemişsin ya resmi bişey mi var sankii ( ki o da yanlş bişey deil ) . ne ilgnç insanlar var

bende zannettim bayağı yaş farkı var.
altı üstü 1 yaşmış.
onun ailesi istemiyor.
o seni seviyor ama kafası fena karışık halde.
gelecekle ilgili söz verememde ne demek.
insan geleceği düşünemeyeceği biriyle neden birlikte olmak isterki.
bir süre bekle ölç tart biç.
sevgisi yenecek mi ailesini gör.
hala ben sana gelecek veremem demeye devam ederse bende sana gelecek veremem de.

1 yaş büyük olman ve yıllar önce başından bir nişan geçmesi kesinlikle sorun değil

Onun da sorun yaptığını düşünmüyorum.Hatta ailesi ile ilgili söylediği şeyler de palavra

Bunlar hep bahane. Başkasını bulduğu an seni bırakacaktır.Bulana kadar idare ediyor bence.

Sana layık biri gibi gelmedi bana kusura bakma.

neye elımı attıysam kuruyor sankı..oyle mutsuzum kı suan.onca zaman benı sevmeyen bırıne ınanmısım ben bu kadar mı aptalmısım..bosluktayım resmen su sıra..sıp sevdı ırıde degılım yogun yasarım duyguları..en son msj attım agır seyler yazdım ve cevabı su sacmalama oluruna zamana bırakalım demıs..benı gorunce ne bır slm verıyor ne bır msj onda hersey bıtmıs demek kı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…