moralim cok bozuk arkadaslar,şimdi size en bastan anlatayım,ben bugun aksam üzeri bebeğimi aldım kuafor olan gorumcemın dukkanına gıttım arabamla,neyse dukkanın önune yaklastım oda dışarı cıktı dukkanın ıcerısı gorunuyordu kapı sonuna kadar acıktı ve ıcerısı boştu,neyse bebiş arka koltukdaydı görümcem ayaküstü sevdi,nbr fılan dedi bende ıyı senın yanına geldık dedim,oda hıc oralı olmadı bende ağzını aradım kimse yoktur umarım dedim,oda müsterilerim var,az dolan yarım saat sonra gel dedi,bende nereye gıdeyım abla beklerız senı dükkanda dedim,oda direk sen dolan en iyisi yada anneme git dedi,şaşırdım resmen kibarca kovdu beni,bende zaten binde bir giderim çayını bile içmem dükkanda,neyse k.valideye gitmek üzere yola cıktım,zaten yakın 5dk mesafe,gittim k.valide yan blokta 5 dakkalıgına bıryere uğramıs aradım evde mısın dıye kapının önune gelınce,neyse oda geldı aşağıya yan bloktaydım dedi,ayaküstü bebeği sevdi,k.validenın torunu dediki ananne yeter bu kadar hadı eve cıkalım evde sev bebişi dedi,oda direk yengen gidecek dedi eve bile davet etmedi neye uğradığımı şaşırdım,eve geldim ,eşimi aradım ne oldu dedi şaşırdı yok bişe ben geldım haber verım dedım,eşime şimdilik birşey demedim moralım cok bozuk,sizce ne yapmalıyım? eşime bahsetmelı mıyım? eve geldım ağladım saatlerce cok gücüme gıttı,ben onlara sürekli gitmem,bır zararlarımda yok,sizin fikriniz ne eşime nasıl anlatayım?