siz olsaydınız ne yapardınız?

burcuuux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
43
0
0
Diğer
moralim cok bozuk arkadaslar,şimdi size en bastan anlatayım,ben bugun aksam üzeri bebeğimi aldım kuafor olan gorumcemın dukkanına gıttım arabamla,neyse dukkanın önune yaklastım oda dışarı cıktı dukkanın ıcerısı gorunuyordu kapı sonuna kadar acıktı ve ıcerısı boştu,neyse bebiş arka koltukdaydı görümcem ayaküstü sevdi,nbr fılan dedi bende ıyı senın yanına geldık dedim,oda hıc oralı olmadı bende ağzını aradım kimse yoktur umarım dedim,oda müsterilerim var,az dolan yarım saat sonra gel dedi,bende nereye gıdeyım abla beklerız senı dükkanda dedim,oda direk sen dolan en iyisi yada anneme git dedi,şaşırdım resmen kibarca kovdu beni,bende zaten binde bir giderim çayını bile içmem dükkanda,neyse k.valideye gitmek üzere yola cıktım,zaten yakın 5dk mesafe,gittim k.valide yan blokta 5 dakkalıgına bıryere uğramıs aradım evde mısın dıye kapının önune gelınce,neyse oda geldı aşağıya yan bloktaydım dedi,ayaküstü bebeği sevdi,k.validenın torunu dediki ananne yeter bu kadar hadı eve cıkalım evde sev bebişi dedi,oda direk yengen gidecek dedi eve bile davet etmedi neye uğradığımı şaşırdım,eve geldim ,eşimi aradım ne oldu dedi şaşırdı yok bişe ben geldım haber verım dedım,eşime şimdilik birşey demedim moralım cok bozuk,sizce ne yapmalıyım? eşime bahsetmelı mıyım? eve geldım ağladım saatlerce cok gücüme gıttı,ben onlara sürekli gitmem,bır zararlarımda yok,sizin fikriniz ne eşime nasıl anlatayım?

moralim cok bozuk arkadaslar,şimdi size en bastan anlatayım,ben bugun aksam üzeri bebeğimi aldım kuafor olan gorumcemın dukkanına gıttım arabamla,neyse dukkanın önune yaklastım oda dışarı cıktı dukkanın ıcerısı gorunuyordu kapı sonuna kadar acıktı ve ıcerısı boştu,neyse bebiş arka koltukdaydı görümcem ayaküstü sevdi,nbr fılan dedi bende ıyı senın yanına geldık dedim,oda hıc oralı olmadı bende ağzını aradım kimse yoktur umarım dedim,oda müsterilerim var,az dolan yarım saat sonra gel dedi,bende nereye gıdeyım abla beklerız senı dükkanda dedim,oda direk sen dolan en iyisi yada anneme git dedi,şaşırdım resmen kibarca kovdu beni,bende zaten binde bir giderim çayını bile içmem dükkanda,neyse k.valideye gitmek üzere yola cıktım,zaten yakın 5dk mesafe,gittim k.valide yan blokta 5 dakkalıgına bıryere uğramıs aradım evde mısın dıye kapının önune gelınce,neyse oda geldı aşağıya yan bloktaydım dedi,ayaküstü bebeği sevdi,k.validenın torunu dediki ananne yeter bu kadar hadı eve cıkalım evde sev bebişi dedi,oda direk yengen gidecek dedi eve bile davet etmedi neye uğradığımı şaşırdım,eve geldim ,eşimi aradım ne oldu dedi şaşırdı yok bişe ben geldım haber verım dedım,eşime şimdilik birşey demedim moralım cok bozuk,sizce ne yapmalıyım? eşime bahsetmelı mıyım? eve geldım ağladım saatlerce cok gücüme gıttı,ben onlara sürekli gitmem,bır zararlarımda yok,sizin fikriniz ne eşime nasıl anlatayım?

eşine olduğu gibi anlatmalısın.

Hımm anormal bir durum.. Sizle bir sorunları varmıydı öncesinden.. Ben olsam laf arasında eşime söylerdim ama şikayet eder gibi değil normal bugün şöyle oldu böyle oldu filan diye.. Tabi eşininde anlama durumuna göre değişir bu, ima ettiğini anlamayabilir.. Sen bilirsin canım çok rahatsız olduysan direk söyle.. :34:

Canım buraya yazdıgın gıbı eşine anlat..Haberi olsun,sonra bana neden söylemedin demesin..Ya da sen gitmek istemediğin zaman olursa eğer (gidince hoş karşılanmamışsın ondan böyle diyorum),eşin senin neden gitmek istemediğini,gidince de neler oldugunu bilsin..Belki annesiyle kardesiyle konusur..:44:

Hımm anormal bir durum.. Sizle bir sorunları varmıydı öncesinden.. Ben olsam laf arasında eşime söylerdim ama şikayet eder gibi değil normal bugün şöyle oldu böyle oldu filan diye.. Tabi eşininde anlama durumuna göre değişir bu, ima ettiğini anlamayabilir.. Sen bilirsin canım çok rahatsız olduysan direk söyle.. :34:

o kadar gücüme gitti ki saatlerce ağladım,terbıyesız ınsanlar ,onlar gelınce ben elımden gelen hızmetı yapıyorum,bumu olmalıydı ayaklarına kadar gıtmişim,gitmeyınce gelmiyorsun diye eşime şikayet ediyorlar gelmıyor hıc dıye...

evet öncesınden tatsızlıklar oldu,ama son günlerde görüşüyorduk,hatta gece benı aradı k.valıde nasılsın ıyı mıısn dıye

ayıp etmişler. ben olsam eşime anlatmazdım.. gerek yok.. her olumsuzluğu adama anlatmaya gerek yok.. :ssz:

madem gitmeyince şikayet ediyorlar o zaman bekle. eşin gelip sana " anneme ablama gitmiyormuşsun güceniyorlamış" derse, e gittiğim zaman da kibarca kovuyorlar anlayamıyorum neden öyle davrandıklarını dersin.. neden bana söylemedin derse anlatıp canını sıkmak istemedim dersin.. zamanını bekle, şimdi hiç bişey söyleme. ağlama neden ağlıyorsun canım benim, onların kabaliği kendilerine, sen de ona göre davranırsın bundan böyle :ssz:

görümcen müsait değildi belki birini bekliyordu bi görüşmesi vardı özel bişey falan olabilir, sana sezdirmek istememiştir.
k.validede zaten evde değilmiş kadın senin için çıkmış bence takılma düşündükçe büyütürsün içinde salla gitsin :33:
eşinede sakin bi dille bugün yaptıklarını falan anlatırken sıkıştırabilirsin araya. hepimizin hassas dönemleri oluyo sıkma canını saatlerce ağlamaya değmez.

madem gitmeyince şikayet ediyorlar o zaman bekle. eşin gelip sana " anneme ablama gitmiyormuşsun güceniyorlamış" derse, e gittiğim zaman da kibarca kovuyorlar anlayamıyorum neden öyle davrandıklarını dersin.. neden bana söylemedin derse anlatıp canını sıkmak istemedim dersin.. zamanını bekle, şimdi hiç bişey söyleme. ağlama neden ağlıyorsun canım benim, onların kabaliği kendilerine, sen de ona göre davranırsın bundan böyle :ssz:

eşime şimdi sıcagı sıcagına anlatmayı istiyorum,cünkü ilerde örtbas ederler cok yalan konusurlar,eşimde bugun bende tuhaflık oldugunu hıssettı ıkıdebır ne oldu neyın var dıye sordu...bılmıyorum kararsızım,gelınce soylucektım o gücü kendımde bulamadım

görümcen müsait değildi belki birini bekliyordu bi görüşmesi vardı özel bişey falan olabilir, sana sezdirmek istememiştir.
k.validede zaten evde değilmiş kadın senin için çıkmış bence takılma düşündükçe büyütürsün içinde salla gitsin :33:
eşinede sakin bi dille bugün yaptıklarını falan anlatırken sıkıştırabilirsin araya. hepimizin hassas dönemleri oluyo sıkma canını saatlerce ağlamaya değmez.

k.valıde 5 dklıgına yan bloga gectım bırseyler verdım şimdi eve gecıyorum dedı,mısafırlıkte olsa bende anlıcam,var bunlarda bır tuhaflık sanki kendi aralarında anlaşmışlar gıbıme geldi

sen genede kötü düşünüp kendini yıpratma ya inan olan canımıza oluyo kimsenin umru değil ona üzül buna kahrol yeteeeeerrrr :1:
bi yerde okumuştum bir kadın pozitif düşünceyle 3 ayda kanseri yenmiş.bu gün maazallah hep negatif hep kötü düşüncee stres her hastalığa kapı açıyo.
hem seni takmamışlar madem sen onları takarak kendine eziyeti yapıyorsun. tepkiye en büyük tepki tepkisizliktir diyorum ve iyi geceler diliyorum :37:

k.valıde 5 dklıgına yan bloga gectım bırseyler verdım şimdi eve gecıyorum dedı,mısafırlıkte olsa bende anlıcam,var bunlarda bır tuhaflık sanki kendi aralarında anlaşmışlar gıbıme geldi

canım boşver ağlama sende birdaha gitme niye gelmiyorsun dediklerinde ama eşinin yanında geliyorum ama işim var diyip gönderiyorsunuz dersin eşinde herşeyi öğrensin

bence anlatmalısın:6:

ama bunu gayet sakin bir şekilde " hayatım bugün ablanı ve anneni ziyaret etmek istedim ama böyle bir muamele ile karşılaştım, çok kırıldım ve üzüldüm, sabahtan beri bunun üzüntüsünü yaşıyorum.

Bundan sonra bana hadi gidelim dersen eğer , en azından yakın zamanlar için konuşuyorum , gitmek istemiyorum, olay biraz soğusun zaman aşımına uğrasın , ozaman görüşmeye başlarım ben.

ama tabi senin annendir ablandır, nezaman istersen gidersin, aynı anlayışı senden de bekliyorum" tarzında özet bir konuşma yaparsan için rahatlamış olur:12:

canım boşver ağlama sende birdaha gitme niye gelmiyorsun dediklerinde ama eşinin yanında geliyorum ama işim var diyip gönderiyorsunuz dersin eşinde herşeyi öğrensin

benım yanımda demıyolar kı eşimi arayıp ,telde dolduruyorlar,gelmıyor gitmiyor hiç diyeee

Böyle davranmaları için bir sebep yoksa evet ayıp etmişler ama bana göre ikisinin böyle davranması tuhaf sizi kırıldıkları bir durum olabilir ben olsam açar telefon sorardım.

madem öyle eşini dolduruyorlar ses kayıt cihazı al yada cep telefonunun kayıt bölümüne getir ağızlarını ara size gelicem de bahane uydururken seslerini kaydet eşine anlattığında inanmazsa al ispatı dersin

direk söyleyin ne olduysa
niye böyle yaptıılar acenba anlam veremedim gerçi sizde verememişsiniz
ayıp bişey hemde kucagında bebekle resmen kovmuşlar kibarca
allah allah ilginç:47::47:

Bence de eşine anlatmalısın,sen ayaklarına gitmişsin,kapıya kadar gelen geri çevrilir mi?ama doldurmadan anlat,olduğu gibi yani,sence niye böyle yaptılar diye sor...

Back
X