- Konu Sahibi prematurem
Bu konuda canim okadar sikkinki anlatamam 1,5 yildir kabusum oldu....olay soyle gecen yil 2011 temmuz ayinda esim isten cikmis trenle geliyordu cok kotu yagmur yagiyordu seni gelip gardan alimmi dedik oda ok dedi....parking sitenin uzaginda arka tarafta evin gittim arabam bloke olmustu baska bir araba arkamda duruyordu cikmam imkansizdi...kornaya bastim felan birkadin bakiyordu pencereden sonra bir adam geldi sinirli bir sekilde neden kornaya basiyorsun bende bagirarak gormuyormusun arabami bloke etmissin burda park yasak polisi arimmi acelem var dedim adam cikti bende cikip esimi aldim donuste butun park doluydu baska yer aradik felan....Aradan 1 ay gecti karakoldan mektup geldi esimi cagiriyorlar 9. Aydaa esim gitti su tarihte parktan cikarken bir arabaya vurmus hizlica gitmisdiniz dedi esim ben o tarihte araba kullanmadim calisiyordum dedi sonrada baska kim kullaniyor dedilet oda esim dedi sonra ben ifade vermeye gittim o tarihte oglum hastaydi disari cikmadim dedim cunku tamamiyle unutmusum o olayi degisik bir adresti bu park adtesi istedim netten baktim ne goreyim bizim mahellenin arka sokagindaki parking olayi hemen hatirladim...benden once yine gitmis bu kisiler kadin cok sinirliymis bagirip cagirmis 2 tane cocugu varmis birini one birini arkaya oturtmus ve kadin turkmus bir sure sonra esiyle dinmus bak ben bu arabaya carpmisim diye elimlede gostermisim esimle ikimizde soktayiz o gun cocuklar yanimda kesinlikle yoktuki...polise ben vurmadim vursam kabul ederim dedim polise siruyor bunlar kim???! Arabayi bir gorelim????! Gelin bizim arabaya bakin anlatilana gore araba cok kotu ezilmis eee bukadar kotu kazada benil arabada niye birsey yok polise dedigimiz halde gelip zorla arabamiza baktirttik...hicbirseyin cevabi yok polis gelin kabul ederseniz sadece arabayi yaptirtirsiniz yoksa mahkemelik olursunuz...Esim kendisi direk mahkemeye gidecem kabul etmiyoruz esim bile hemen anladi iftira oldugu amaci arabalarini bizim sigorta ustunden yaptirtmak...Neyse ilk mahkeme iptal oldu kendimi daha iyi savunabilmem icin tercuman istendi...2012 temmuz ayinda ben avukat ve tercuman mahkemeye girdik ve kazandik ama daha sonucu almadim...bugun posta kusuna baktigimda adima mektup vardi bilmem su tarihte parkingte arabaya vurmussunuz benim sigorta adtesimi polis tutanak dosyasi imzami istiyorlar karsi tarafin arabasi yapilsin diye sasirdim kaldim bu neyin nesi esimde turkiyeye gitti simdi arayip canini sikmak istemiyorum gelen kagida bakiyorum mahkemeyle ilgili birsey yazmiyor benim kabul etmemi istiyorlar sizce bu tuzakmi o s....ler yuzunden evimden mahallemden nefret ettim siz olsaniz ne yapardiniz?????!