siz olsaydiniz ne yapardiniz?????

prematurem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
1.186
10
0
Fransa
Bu konuda canim okadar sikkinki anlatamam 1,5 yildir kabusum oldu....olay soyle gecen yil 2011 temmuz ayinda esim isten cikmis trenle geliyordu cok kotu yagmur yagiyordu seni gelip gardan alimmi dedik oda ok dedi....parking sitenin uzaginda arka tarafta evin gittim arabam bloke olmustu baska bir araba arkamda duruyordu cikmam imkansizdi...kornaya bastim felan birkadin bakiyordu pencereden sonra bir adam geldi sinirli bir sekilde neden kornaya basiyorsun bende bagirarak gormuyormusun arabami bloke etmissin burda park yasak polisi arimmi acelem var dedim adam cikti bende cikip esimi aldim donuste butun park doluydu baska yer aradik felan....Aradan 1 ay gecti karakoldan mektup geldi esimi cagiriyorlar 9. Aydaa esim gitti su tarihte parktan cikarken bir arabaya vurmus hizlica gitmisdiniz dedi esim ben o tarihte araba kullanmadim calisiyordum dedi sonrada baska kim kullaniyor dedilet oda esim dedi sonra ben ifade vermeye gittim o tarihte oglum hastaydi disari cikmadim dedim cunku tamamiyle unutmusum o olayi degisik bir adresti bu park adtesi istedim netten baktim ne goreyim bizim mahellenin arka sokagindaki parking olayi hemen hatirladim...benden once yine gitmis bu kisiler kadin cok sinirliymis bagirip cagirmis 2 tane cocugu varmis birini one birini arkaya oturtmus ve kadin turkmus bir sure sonra esiyle dinmus bak ben bu arabaya carpmisim diye elimlede gostermisim esimle ikimizde soktayiz o gun cocuklar yanimda kesinlikle yoktuki...polise ben vurmadim vursam kabul ederim dedim polise siruyor bunlar kim???! Arabayi bir gorelim????! Gelin bizim arabaya bakin anlatilana gore araba cok kotu ezilmis eee bukadar kotu kazada benil arabada niye birsey yok polise dedigimiz halde gelip zorla arabamiza baktirttik...hicbirseyin cevabi yok polis gelin kabul ederseniz sadece arabayi yaptirtirsiniz yoksa mahkemelik olursunuz...Esim kendisi direk mahkemeye gidecem kabul etmiyoruz esim bile hemen anladi iftira oldugu amaci arabalarini bizim sigorta ustunden yaptirtmak...Neyse ilk mahkeme iptal oldu kendimi daha iyi savunabilmem icin tercuman istendi...2012 temmuz ayinda ben avukat ve tercuman mahkemeye girdik ve kazandik ama daha sonucu almadim...bugun posta kusuna baktigimda adima mektup vardi bilmem su tarihte parkingte arabaya vurmussunuz benim sigorta adtesimi polis tutanak dosyasi imzami istiyorlar karsi tarafin arabasi yapilsin diye sasirdim kaldim bu neyin nesi esimde turkiyeye gitti simdi arayip canini sikmak istemiyorum gelen kagida bakiyorum mahkemeyle ilgili birsey yazmiyor benim kabul etmemi istiyorlar sizce bu tuzakmi o s....ler yuzunden evimden mahallemden nefret ettim siz olsaniz ne yapardiniz?????!

Soyle ozet geceyim ben arabaya vurmus olsam kesinlikle mahkemeye gitmeden kabul ederdim....bu resmen iftira yurt disinda boyle olay olursa dakikada polis ve bilir kisi gelir...tutanak tutulur arabalar karsilastirilir...Ayni sn neden polisi aramiyor???% Neden bir fotomu cekmiyor???? Ben ayrintilari avukatimdan mahkeme gunu ogrendim...Arabanin sahibi afrikali sozde baska kadin gormuste arabanin sahibine bildirmis...kadinla ayni sitede oturuyoruz ama ben kim oldugunu bilmiyorum polis ne ifadede nede mahkemede hic karsilastirmadi sadece mahkemede hakim o kadinin ismini soyledi....Bunlar beni resmen takip etmis artik o taraftan gecmeye korkuyorum esimde devamli sehir disinda...afrikalilar mikrop insanlar bulasan kolunu kurtaramiyor artik bela olmalarindan korkuyorum bu adilerin....

imzalamazdım sonuçta sen imzalamadığın sürece araba yapılmaz mahkeme kararı elime geçene kadar beklerdim eşimede anlatırdım...

imzalamazdım sonuçta sen imzalamadığın sürece araba yapılmaz mahkeme kararı elime geçene kadar beklerdim eşimede anlatırdım...

Zaten imzalamayi hicc dusunmuyorum... Benim anlayamadigim sey mahkemeyi kazandim 7. Ayda avukat dosya kapanmistir sigortadan odenmicek dedi... Hatta hakim bile onlarin ifadesine inanmadi resmen yalan ifadeydi... Bugunki kagit neden geldi neyin beklentisi zorla birseyleri yutturmayami calisiyorlar nasil olsa yabanciyim diye yutturmayami calisiyorlar....Esim cuma aksami donuyor geldigi zaman anlatmayi dusunuyorum simdiden onu telasa vermek isyemiyorum ama bende bu neyin nesi merak ediyorum....

Sakın imzalamayın. Mahkemeden olsa idi sanıyorum kağıdın bir köşesinde bir yazı vs.yazardı mahkemeye ait olduğuna dair:44:.

Yapmadigin seyi neden kabul edeyesin ki. Bosversene...
Hic bir sey yapamazlar.
Mahkeme sonucu olumlu oldu.
Eeee :) :34:
Bastan kabul etmedim mahkemede hakli oldugumu onayladi zaten...
Sakın imzalamayın. Mahkemeden olsa idi sanıyorum kağıdın bir köşesinde bir yazı vs.yazardı mahkemeye ait olduğuna dair:44:.

Tesekkur ederim...bu kagit hani kaza yaparsinya karsilikli sigortam odesin diye kagit imzalayip gonderirsin sonra senin sigorta masrafi oder anladigim kadariyla oyle bir kagit anlayamadigim sey poliste kabul etmedim mahkeme oldu ve bittii halada neyin dayatmasi bu gercek amaci ne benim ev adresimi nerden bulup sigortaya veriyorlar polis onlarin herseyini gizli tutupta benim adresimi ordanmi aldilar halada amaclari ne artik korkudan ne ordan gecebiliyorum onlar yuzunden arabami taaa nereye parkediyorum...Bu arabami yeni aldik olurda bu arabayi taniyipta baska iftira atmasinlar yolda hergecene supeli bakiyorum acaba bu kisiler onlarmi beni takip ediyorlarmi onlar yuzunden psikolojim altust oldu....

Bir aracın önceden kaza yapıp yapmadığını , ya da iki aracın birbirine çarpıştığını bir expert açıklığa kavuşturur..
Sizin yerinizde olsam bir avukat tutardım..
Sonuçta haksız yere ceza alacaksınız.. çarpıp kaçmanında trafik cezasından hariç, sicil kaydına geçiyor..
Ayrıca parking in güvenlik kaydını isteyebilirsiniz....
Siz araca vurmadığınıza eminseniz.. Bunun arkasında durun derim..

Pardon ben başı okuyup yorum yapmışım :1::1::1:

Neyse mahkemenizin olumlu olmasına sevindim..

Zaten bu durumlarda kim haklıysa kazanır..

Gelen kagıt resmi bir kagıt degil demek ki.

Boşverin, canınızı sıktıgınıza degmez, sonuçta davayı siz kazanmışsınız...

Bir aracın önceden kaza yapıp yapmadığını , ya da iki aracın birbirine çarpıştığını bir expert açıklığa kavuşturur..
Sizin yerinizde olsam bir avukat tutardım..
Sonuçta haksız yere ceza alacaksınız.. çarpıp kaçmanında trafik cezasından hariç, sicil kaydına geçiyor..
Ayrıca parking in güvenlik kaydını isteyebilirsiniz....
Siz araca vurmadığınıza eminseniz.. Bunun arkasında durun derim..

Tesekkurler cvp icin....Fransada kaza aninda aninden polis gelir en fazla 5 dk...burda espektor deniliyor o kontrol eder tutanak tutar arabalar karsilastirilir yolda gecerken cokta gordum....bendeki karakola gidilmis ve karakol beni 1 ay sonra cagiriyor orda esim diyor gelin arabama bakin kontrol ettirilsi polise zorla baktirttik....ne tutanak tutuldu nede ellerinde kanit...hakkimi aramak icin mahkemeye gittik polis dedi gelin kobul edin sigorta odesin konu kapansin ne munasebet yapladigim birseyi niye oduyeyimki ben arabayi dahi hic gormedim nede o kisileri...ifadeyi bile ayrintili avukatim okudu okadar komik bir ifadeydiki cocuga okusan gulerdi...mahkeme 7 aydir bitti dosya kapandi...bunlarin sigortasi bugun evime mektuo gondermis kaza yapmissiniz bilmem ne tarihi felan yazmis sigorta num polisin numarasi dosya altindada peugeot servisinin kuponu bu neyin nesi neyin ugrasi neyin dayatmasi ben mahkememi kazanmisim neyin sigortasini istiyor yuzsuzler bunlar benim adresimi nerden buluyor hani hersey gizli tutulurdu karakolda polis o kisilerin birak adreslerini isimlerini bile soylemediler...ben tartistigim adam beni sikayet etti diye dusunurken mahkeme gunu baska kisiler oldugunu ogreniyorum....bu yapilan sey planliydi arabami orda bloke edip saat kacta girip ciktigimi kontrol edebilmekti daha onceden ayarliydi...Eger esim sehir disinda calismamis olsaydi onlara bir dava ben acacaktim avukatimda onerdi malesef hafta ici yanlizim ama esimin calistigi yere tasinmayi dusunuyorum egerki istedigim gibi ev bulursam ilk isim bu adilere dava acmak birazda onlarin basi agrisin...

Gelen kagıt resmi bir kagıt degil demek ki.

Boşverin, canınızı sıktıgınıza degmez, sonuçta davayı siz kazanmışsınız...

Davayi ben kazandim ama neden bana sigortadan mektup geliyor onlar gidip basvurmiski gondermisler...halada bunlar neyi bekliyorlar neden beni eahat birakmiyorlar demekki bunlar acik adresime kadar biliyorlar kendi evimde huzurum olmicakmi...turkiyede olsam asla kafaya takmazdim ama burda en cirkef insanlar zenci cok kisiyede musallat oluyorlar....Belalari cekilmiyor....kim oldugunu bilsem icim yine rahat olacak hafta ici hergunde evde yanlizim yanliz olmasam neyse....

Tesekkurler cvp icin....Fransada kaza aninda aninden polis gelir en fazla 5 dk...burda espektor deniliyor o kontrol eder tutanak tutar arabalar karsilastirilir yolda gecerken cokta gordum....bendeki karakola gidilmis ve karakol beni 1 ay sonra cagiriyor orda esim diyor gelin arabama bakin kontrol ettirilsi polise zorla baktirttik....ne tutanak tutuldu nede ellerinde kanit...hakkimi aramak icin mahkemeye gittik polis dedi gelin kobul edin sigorta odesin konu kapansin ne munasebet yapladigim birseyi niye oduyeyimki ben arabayi dahi hic gormedim nede o kisileri...ifadeyi bile ayrintili avukatim okudu okadar komik bir ifadeydiki cocuga okusan gulerdi...mahkeme 7 aydir bitti dosya kapandi...bunlarin sigortasi bugun evime mektuo gondermis kaza yapmissiniz bilmem ne tarihi felan yazmis sigorta num polisin numarasi dosya altindada peugeot servisinin kuponu bu neyin nesi neyin ugrasi neyin dayatmasi ben mahkememi kazanmisim neyin sigortasini istiyor yuzsuzler bunlar benim adresimi nerden buluyor hani hersey gizli tutulurdu karakolda polis o kisilerin birak adreslerini isimlerini bile soylemediler...ben tartistigim adam beni sikayet etti diye dusunurken mahkeme gunu baska kisiler oldugunu ogreniyorum....bu yapilan sey planliydi arabami orda bloke edip saat kacta girip ciktigimi kontrol edebilmekti daha onceden ayarliydi...Eger esim sehir disinda calismamis olsaydi onlara bir dava ben acacaktim avukatimda onerdi malesef hafta ici yanlizim ama esimin calistigi yere tasinmayi dusunuyorum egerki istedigim gibi ev bulursam ilk isim bu adilere dava acmak birazda onlarin basi agrisin...

Biliyorum.. Yanlız her kaza da polis çagırılmıyor.. İki taraflar anlaşmışsa aralarında anlaşarak da bu durumu sigortalarına bildirirler..
Ama sizin durumunuz daha farklı ... Sizi yapmadığınız bir kaza yüzünden suçladılar... Anladıgım kadarıyla..
Bu durumda da sigortaların ve ya polise bağlı çalısan expertler iki aracı karşılaştırıp bu durumu açıklığa kavuşturuyorlar..
Sadece bakarak degil yapılan testler , ölçümler vs .vs.. Mahkemeyi de kazanmışsınız.. Yanlız onlar boş durmamış, sigortadan işi haletmek istemişler..Elinizde olan mahkeme sonucunu sigortaya faxlayın ...

Ayrıca avrupa da sigorta üzerinden ödenirse (suçlu olsanızda, olmasanızda) sigorta puanınız yükselir ve daha fazla ödersiniz... Anlamadıgınız hiç bir şeyi imzalamayın.. Birde takip vs. konusu var polise şikayet edebilirsiniz.... Polisin ifade için çağırması bir göz dağı verir.. Bu konuda korkmayın..

Biliyorum.. Yanlız her kaza da polis çagırılmıyor.. İki taraflar anlaşmışsa aralarında anlaşarak da bu durumu sigortalarına bildirirler..
Ama sizin durumunuz daha farklı ... Sizi yapmadığınız bir kaza yüzünden suçladılar... Anladıgım kadarıyla..
Bu durumda da sigortaların ve ya polise bağlı çalısan expertler iki aracı karşılaştırıp bu durumu açıklığa kavuşturuyorlar..
Sadece bakarak degil yapılan testler , ölçümler vs .vs.. Mahkemeyi de kazanmışsınız.. Yanlız onlar boş durmamış, sigortadan işi haletmek istemişler..Elinizde olan mahkeme sonucunu sigortaya faxlayın ...

Ayrıca avrupa da sigorta üzerinden ödenirse (suçlu olsanızda, olmasanızda) sigorta puanınız yükselir ve daha fazla ödersiniz... Anlamadıgınız hiç bir şeyi imzalamayın.. Birde takip vs. konusu var polise şikayet edebilirsiniz.... Polisin ifade için çağırması bir göz dağı verir.. Bu konuda korkmayın..

Evet sigorta puani yukseliyor ve heray sigortaya odedigimin 1 yil boyunca fazlasini oduyorum...Yanliz mahkeme sonucu daha elime ulasmadi....Bunlarin amaci bir kurban bulup karsidakinin sigortasindan yaptirtmak kurbanda ben oldum bu durumda nasil olsa dil bilmiyordur yabzncidir hemen kabul eder onlarda herhalde isin mahkemeye kadar gidecegini tahmin etmiyorlardi...Mektubu sigortaya gondermicem bekleyip dursunlar ikinci bir mektup gelirse adresime ozaman gerekeni yapacam...bu sefer polise gidecem...esim gelsinde su sigorta yerini bir arasin bilgi alsin kim basvurmus arabanin durumu ne adresimi onlarmi vermis burdan bilgi alirsak daha sonra avukata sorayim....Inan bu zenciler okadar pislik insanlarki polis bile onlardan yaka sirkiyor yapmadigi seylet yok araba yakmalar ona buna sataslalar herzaman sitenin arkasindaki cop konteynirinicatese verip copleri dagitiyorlar oturdugum yerdeki parki belediye defalarca yapti onlar yine kirdilar....mahelkede polis devamli peslerinde polis onlarla bas edemezken ben tek basima hic edemem....sigortayi aricam kabul etmedigimi bildirecem yine mektup gelirse ozaman hem sigirta yerini hemde onlari sikayet edicem gerekirse birde bunun icin mahkemeye giderim....

Back
X