Siz Olsaydınız Ne Yapardınız

melisaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
226
113
Aranıza yeni katıldım sayılır arkadaşlar.Ben 5 yıllık evliyim.Aile apartmanındayım eltim ve kayınvalidem var.Eltimle birbirimizi sevmeyiz.Mecbur kalmadıkça da bir araya gelmeyiz.Benim uzak durma sebebim yalancı olması ve abuk sabuk hareketleri.Onun benden neden hoşlanmadığını ise bilmiyorum ,düşündüm ama bulamadım bişey yaptığımı düşünmüyorum.İnanın küsmek için bahane arıyorlar.O sebeple naber nasılsın dan başka bişeyde konuşmuyorum.Size sorum şu,bayramlarda veya toplu akraba pikniklerine ya da biryere gidileceği zaman akrabalara vs. eşimde gitmek istiyor onlarla ama ben sırf eltimde geliyor diye gitmek istemiyorum.Değişik hareketleri var.Mesela gittiğimiz yerlerde ben yokmuşum gibi davranıyor suratıma bile bakmıyor.Varlığımdan rahatsız oluyor resmen kadın. Bişey de yapmadım kızlar.Kendiyle eşiyle ilgili birsürü yalanlar, kendini olduğu gibi değil değişik göstermeye çalışıyor.E bende tanıdığım gördüğüm için hoşlanmıyorum.Yalan en sevmediğim şey.Eşime de dedim ben onlarla mecbur kalmadıkça gitmem gezmeye falan diye.Ben heryere onlarla gitmek zorundamıyım.Zaten bana meraklı değiller bende onlara meraklı değilim.Yani eşimin hatırına gidiyorum bazı yerlere de üzmemek için.Siz olsanız ne yapardınız.

Şöyleeee göğsümüü geree geree takardım eşimi kolumaa... her yere gider her ortama katılırdım valla !!! :21:
O rahatsız olsunda gelmesin, onun yüzünden eşinizi ne kırıyorsunuz.. meydanı boş bırakmayın inadına gidin rahatsız oldukça da mutlu olun :))

Son düzenleme:
Aranıza yeni katıldım sayılır arkadaşlar.Ben 5 yıllık evliyim.Aile apartmanındayım eltim ve kayınvalidem var.Eltimle birbirimizi sevmeyiz.Mecbur kalmadıkça da bir araya gelmeyiz.Benim uzak durma sebebim yalancı olması ve abuk sabuk hareketleri.Onun benden neden hoşlanmadığını ise bilmiyorum ,düşündüm ama bulamadım bişey yaptığımı düşünmüyorum.İnanın küsmek için bahane arıyorlar.O sebeple naber nasılsın dan başka bişeyde konuşmuyorum.Size sorum şu,bayramlarda veya toplu akraba pikniklerine ya da biryere gidileceği zaman akrabalara vs. eşimde gitmek istiyor onlarla ama ben sırf eltimde geliyor diye gitmek istemiyorum.Değişik hareketleri var.Mesela gittiğimiz yerlerde ben yokmuşum gibi davranıyor suratıma bile bakmıyor.Varlığımdan rahatsız oluyor resmen kadın. Bişey de yapmadım kızlar.Kendiyle eşiyle ilgili birsürü yalanlar, kendini olduğu gibi değil değişik göstermeye çalışıyor.E bende tanıdığım gördüğüm için hoşlanmıyorum.Yalan en sevmediğim şey.Eşime de dedim ben onlarla mecbur kalmadıkça gitmem gezmeye falan diye.Ben heryere onlarla gitmek zorundamıyım.Zaten bana meraklı değiller bende onlara meraklı değilim.Yani eşimin hatırına gidiyorum bazı yerlere de üzmemek için.Siz olsanız ne yapardınız.
Ben de gitmek istemezdim herhalde..Varlığından rahatsız olan kişiyle aynı ortamda olmak can sıkar..sonuçta aileden sayıldığı için de mecburi birliktelikler olur orası ayrı.Benzer şey bende de var eltimle de bayramda nasıl bir araya geliriz şimdiden düşünüyorum..

aynen onun davrandığı gibi davran..aynı ortamda bulunmak zorunda olduğınuzda bakma yüzüne

hiiiiiç umrumda olmaz valla onun hareketleri.sinir bile olsan belli ete.kahkaha at eğlenceli ve başkalarıyla samimi olurdum.hatta dönüp ay sen de burdaydın dimi unutmuşum ben seni der güleridim.ne takıyorsun onu ya senin kızdığını anlayıp inadına yapar.yok say onu gitsin...

Şöyleeee göğsümüü geree geree takardım eşimi kolumaa... her yere gider her ortama katılırdım valla !!! :21:
O rahatsız olsunda gelmesin, onun yüzünden eşinizi ne kırıyorsunuz.. meydanı boş bırakmayın inadına gidin rahatsız oldukça da mutlu olun :))
bazen aynı senin gibi düşünüyorum,ben aynı ortamdayım diye uyuz oluyor ya hoşuma gidiyor,bazen de hiç gidesim bile olmuyor açıkçası.

sizde onu takmayın.. gülün eğlenin anın keyfini çıkarın eşinizle mutlu olduğunuzu anlasın

Üzüldüğüm şey eşimin bana hak vermemesi,onları yani kardeşi ve eltimi savunması beni kırıyor.Sen yanlış anlıyorsundur niye seni istemesinler diyor.Kendide görüyor ama anlamak istemiyor.Tartışıyoruz bu sefer.Sıkıldım artık bu muhabbetten de artık.Haklıyken haksız durumuna düşüyorum.

Onun eltiniz olduğunu değil de komşu, uzak bir tanıdık olduğunu düşünün. Siz de onu çok kaale almayın. Eşinizle ve ortamdaki diğer sevdiğiniz kişilerle ilgilenin.
Eltinize de merhaba, nasılsınız'dan öteye gitmeyin, samimi olmayın.

Onun eltiniz olduğunu değil de komşu, uzak bir tanıdık olduğunu düşünün. Siz de onu çok kaale almayın. Eşinizle ve ortamdaki diğer sevdiğiniz kişilerle ilgilenin.
Eltinize de merhaba, nasılsınız'dan öteye gitmeyin, samimi olmayın.
zaten garip ve tutarsız hareketlerinden sonra aynen dediğiniz gibiyim merhaba nasılsın.Çünkü birsüre bişey yokmuş gibi davranan iyi olan sonra bir bakmışım küsmüş tavırlı hareketleri çekemem yani.
Eşim anlamak istemiyor beni tek sıkıntım bu.

X