- 9 Nisan 2015
- 226
- 113
Aranıza yeni katıldım sayılır arkadaşlar.Ben 5 yıllık evliyim.Aile apartmanındayım eltim ve kayınvalidem var.Eltimle birbirimizi sevmeyiz.Mecbur kalmadıkça da bir araya gelmeyiz.Benim uzak durma sebebim yalancı olması ve abuk sabuk hareketleri.Onun benden neden hoşlanmadığını ise bilmiyorum ,düşündüm ama bulamadım bişey yaptığımı düşünmüyorum.İnanın küsmek için bahane arıyorlar.O sebeple naber nasılsın dan başka bişeyde konuşmuyorum.Size sorum şu,bayramlarda veya toplu akraba pikniklerine ya da biryere gidileceği zaman akrabalara vs. eşimde gitmek istiyor onlarla ama ben sırf eltimde geliyor diye gitmek istemiyorum.Değişik hareketleri var.Mesela gittiğimiz yerlerde ben yokmuşum gibi davranıyor suratıma bile bakmıyor.Varlığımdan rahatsız oluyor resmen kadın. Bişey de yapmadım kızlar.Kendiyle eşiyle ilgili birsürü yalanlar, kendini olduğu gibi değil değişik göstermeye çalışıyor.E bende tanıdığım gördüğüm için hoşlanmıyorum.Yalan en sevmediğim şey.Eşime de dedim ben onlarla mecbur kalmadıkça gitmem gezmeye falan diye.Ben heryere onlarla gitmek zorundamıyım.Zaten bana meraklı değiller bende onlara meraklı değilim.Yani eşimin hatırına gidiyorum bazı yerlere de üzmemek için.Siz olsanız ne yapardınız.