Sevmek bazen yetmiyor işte. Onun takıntıları yüzünden yalan söylemek zorunda kaldığınıza göre, korkarım aşırı kıskanç bir erkek söz konusu. Zaten takıntılı olan ve büyük bir ihtimalle güven sorunu yaşayan bir erkeğin kendine söylenen yalanları (sebebi ne olursa olsun) kabullenmesi zor. Zaten o da bu yüzden ilişkinizi bitirmiş. Tekrar bir araya gelseniz bile, onun gözünde hep yalancı durumunda olacağınız için takıntıları artarak devam edecek. Doğru söylediğinizde bile yalan söylemekle itham edileceksiniz. Hayatınızın geri kalanını ona kendinizi affetirmek ve güvenini kazanmaya çalışmak için harcamaya razı mısınız?Kızlar çok sevdiniz, sevildiniz ancak karşı tarafın aşırı takıntılarından sizin ise bu takıntılara karşılık söylediğiniz yalanlardan dolayı ilişkiniz bitti. Ama bunu kabullenemiyorsunuz karşı tarafa barışmak istediğinizi de belirttiniz ama o sanki sizi hiç sevmemiş gibi sanki tek suçlu sizmişsiniz gibi davranıp hiçbirseyin eskisi gibi olmadığını söylüyor sevmediğini kısacası. Tamamen hayatımdan çıkarmalı mıyım ya da pişman olmasını sağlayabilir miyim diye düşünüyorum hep üstüne gitmemelimiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kısacası ayrılalı 2 ay oldu. Bir yanım dönmesini istiyorken diğer yanım takıntılarının hayatımı tekrar zindan edeceğini söylüyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben balık o ise akrep burcu bu arada
Ornekler verirmisin?
Ne gibi kisitlamalari vardi?
Bence ilk önce yeniden birlikte olmak istiyor msunuz ondan emin olmalısınız. Kendimden emin olduktan sonra karşımdaki kişinin çabalamaya değeceğine inansam ben uğraşırdım sorun ettiği şeylere takılmadığımı kabullendiğimi göstermeye çalışırdım.
Sevmek bazen yetmiyor işte. Onun takıntıları yüzünden yalan söylemek zorunda kaldığınıza göre, korkarım aşırı kıskanç bir erkek söz konusu. Zaten takıntılı olan ve büyük bir ihtimalle güven sorunu yaşayan bir erkeğin kendine söylenen yalanları (sebebi ne olursa olsun) kabullenmesi zor. Zaten o da bu yüzden ilişkinizi bitirmiş. Tekrar bir araya gelseniz bile, onun gözünde hep yalancı durumunda olacağınız için takıntıları artarak devam edecek. Doğru söylediğinizde bile yalan söylemekle itham edileceksiniz. Hayatınızın geri kalanını ona kendinizi affetirmek ve güvenini kazanmaya çalışmak için harcamaya razı mısınız?
Takıntılar ve yalanlar nedir ? Ayrılma sebebi net nedir ? Yeniden başlarsanız aynı şeyler olmayacak mı zamana bırakın bence
Sizde daha cok yanlis var iliskide yalan cok kotu. Sevgilinizin takintisini kabul etmediyiniz icin yalan soylemissiniz. Ne zamana kadar boyle devam ede bilirdiki bir yerden kopmus iste
Ornekler verirmisin?
Ne gibi kisitlamalari vardi?
X kişisi eski mevzuuları açtı. Örneğin onunla konuşmamızda seninim dediysem ya da hediye aldıysam öncekine de demişmiydin/öncekine de almışmıydın gibi.Su noktayi anlamadim.
Siz x kisiyiyle sevgiliykenmi eski sevgilinize seninim dediniz/ hediye aldiniz?
Yoksa x kisisi eski mevzularimi acti?
Konu gercekten karisikmis. Ikiniz de hatalisiniz. Sen ona yalan soyleyerek , o senin eski iliskilerini kurcalayarak... Bir kere guvensizligi cok fazla . O yuzden surekli sorun cikaran, eski iliskilerinden beslenen bir tip. O yuzden bu iliskinin bitmesi daha hayirli.
Ben yalan söyleyen biri değildim, ama insan çok sevince herşey mübah gibi düşünebiliyor. Onu kaybetmemek adına daha çok üzülmemek ve onu takıntılarından kurtarmak adına söylediğim ufak yalanlardı bunlar
Olayını okudum. İlk başta kendinden eminsen çabala demiştim. Ama sanırım senin yapabileceğim birşey yok düzeltebileceğin birşey yok sorunu sende gibi göstermiş ve büyük ihtimalle tekrar barışmanı kabul etmeyerek egonu incitmiş. Bence son defa konuş iyi düşündüğünü bu yalanları ilişkiniz için söylediğini anlat yalan söylemene kendisinin sebep olduğunu anlat,içinde kalan birşey olmasın. Ve helallik al. Amaç düşünmesini sağlamak. Sonra da o zaten düşünür haksız olduğunun farkına varırsa döner . Dönmezse yoluna onsuz devam etmekten başka çaren yok. Sen haksız ya da suçlu durumda değilsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?