- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
slm kızlar bende bi görümce var patavatsız ne konuştuğunu nereye gitceğini bilmeyen ,5 yıllık evli bir kere evine gitmediğim halde buzdolabını açıp kurcalayan ve istediğini alıp alabilirmiyim bile diye sormayan (kii hiç samimiyetim yok 4 yıllık evliyim 2 kere evime geldi)ikisi de olaydı yani bi tanesi bahsettiğim ,bir tanesinde de evde erkek yok yatak odama girmiş çocuğunu uyutuyor üstünden de kapıyı kapatmış bakıyorum bi yerde yok sonra yok artık dedim yatak odasında izin bile almadan dalmış mahremime heeep sustum geçen bayram gittim kayınvalideme onlarda orda neymiş iyki eşimin kardeşi varmış benim kardeşim yok ta çocuğumun bişeyi olmuycakmış ilerde halası olcak amcası olcak iyiki diyor senin kardeşin yok teyzesi dayısı olmıyyycak diye şımarık edalarda konuşuyor çok içime dokundu yine sustum salak gibi hep sustum hep sustum anlıcağınız ,en son ortak kuaföre gidiyormuşuz senelerdir ama bilmiyordum bi baktım orda yakın zaman oldu işte,saçını boyatıyor doluydu çıktım sonra gitcem eşimi aradım böyle gördüm diye neymiş kardeşi benim için o gün kuaförle konuşmuş bu sizin gelin mi hımm biliyom onları annesinin sözünden çıkmıyor insanın kendi kararı olur ne biçim insan onlar diye konuşmuş kuaför bizim için gövya aradan 1 hafta sonra kuaföre gittim ağız yoklıyım bu kadın olmadık şeyi nasıl söyler dedim alakası yok çünki xx kişi benim görümcem dedim aaa öylemi hiç söylemedi bak xx şimdi senden öğrendim ikinizi tanıyorum yıllardır gelin görümce olduğunuzu yeni öğrendim dedi yani annemle iftirayı da yedim en son telefon açıp hiç hesap bile sormadım görüşmek istemiyorum dedim eşime,aradan 6 ay geçti neymiş eşim diyor kayınvalidemle görümcem gelcekmiş istemiyorum xx i annen gelcekse gelsin onu istemiyorum bu kadar şeyden sonra dedim çünki evime gelirse bütün filmleri koparcam en iyisi kavga gürültü olmadan görüşmeyi bitirmek ,eşimde ben arada kalcam diyor annen gelsin dedim onunda gelmesi şart değil ki dedim evli evi ayrı yolu ayrı neymiş hergün annesindeymiş annesi yalnış anlarmış benim görümcemi istemediğimi anlarmış ALLAHrızası için siz deyin görüşmemekte haksızzmıyım bunlar sadece bir kısmı ...