Ben bi nişan attım sebebimse kaynanam akrabamız dı ve arada gezenler yüzünden aramız açıldı. Nişanlımla tek sorunum çok üstüme düşerdi ama hiç beni savunmazdı. Benimse tek isteğim beni arkasına almasıydı babam gibi.. Allah razı olsun hiç birşeyimi de eksik etmediler. düğüne bi ay kala ayrıldık artık sabredemedim. Aradan bi 5, 6 ay geçti görücü usulü ile nişanlandım hemde aynı tarihte sözüm ve düğünüm oldu. Tesadüf sandım ama değilmiş kişiler değişti kader aynı ama bu sefer ki tek çocuk krediyle nişan yaptılar bana yüklediler borcu.. düğün salonuna altın larımı verdik beyaz eşyamı nişandan altınlarla aldık nişandaki iki bilezikle gelin ettiler beni de olsun dedim. Ve düğümden 1 ay sonra başladık kavgalara hergün gel dio çalışıodum ve eşime yemek hazırlamak istiyodum bilmiodum yemek yapmayı ama uğraşıp bişeyler yapıodm çok mutluydum araba aldık eşime çok istiodu altn kuruş bırakmadığm gibi kredi çektik bide. Eşim mutlu olsn die herşeyi yaptm ama 9 aydır ewliliğimdem hiç bişey anlamadm 3 ay önce işten çıktım hamilelğim yüzündn 5 aylık hamileyim 1.5 aylık hamileyken kavga ettk ben annemde 3hafta kaldm ne kayınvalidem ne kayınbabam hiç biri aramadı çocuğum için aradım düzelttim herşeyi. Kadın sanki çocuğunun kötülüğünü istio sürekli ya bulaşığıma ya ewimn eşyasına yatağıma serdiğim yorganıma kadar herşeye karşıo karşsn ama bana demio oğlunu arıyo ve onu doldurup aramı açıo. Geçenlerde bi tartışma yaşadık ailemi çağrmşlar surat asıyomuşum falan filan. Siz olsanız akşama kadar oğlunu doldurup akşam onun yüzündem oğluyla kavga etseniz bide yüzsüz yüzsüz size gelse güler yüzlü ne zaman kadar karşılarsınız? Çok yaptım ama insanın sabrı tükeniyo. Eşim in yanında doğmamş çocuğuma beddua etti hevesini kursağında bırakmşım Allah benimde bıraksın die. Eşim cevap bile vermedi saydığı şeylerin haddi hesabı yok. Ama yoruldum sizce en doğrusu hangisi. Çocuğumu babasız bırakmak mı yoksa böyle bi ortamda büyütmek mi? ben karar veremedm ama çok bunaldım..