• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

Gozunun ucuyla bakmayan birisi onun pirlantasini o secti benim yuzugumu kv secti; yemek yedi kalkti butun isi ben yaptim; elimi cekicem o tarafli olmicam; eltiligin hakkini vereyim de gorsunler benzeri laflar etmezdi.
Siz kotu niyetli ama disariya yapmacik gulucukler sacinca kimse anlamiyor zannedenlerdensiniz.. halbuki o kadar net anlasiliyor ki gozlerden niyet...
Yaptiginiz sarmayi sildiginiz dolabi bile burda yazmaniz falan..
23 yasindasiniz ama simdidem buyuk elti buyuk gelin olmussunuz..
Kiskanclik ve yaris icine girmissiniz aslinda ama yuzunuzde gulucuklerle yapiyorsunuz bunu. Yemek yedi ben topladim bunlari gulerek yaptim demissiniz ama sozleriniz hic de iyimser seyler degil halbuki.
Ne kadar ben guleryuzlu davraniyorum arkadas olmaya calisiyorum deseniz de kucuk gelin ve annesi sizdeki gercek potansiyeli cozmus.. 23 yasinda 53 yasinda bir kalp ve soz dagarcigi tasiyorsunuz..

Bide suna bak

Ben gene gelir gidrrim kv ama aldiklarini gormek istemiyorum ne yalan soyleyeyim bu zmna kadar ceyizini hep beraber yaptik alinicaklari beraber aldik kv ye hep bana danisti hic kotu dusunmedim bohca alicakti gidilen esyalari koymak icin ne gerek var anne benm bohcalarim duruyo sandikta bosa masraf yapma al hepsini koy dedim yapsaydim kiskanclik niye vrrim cnm dantelli igne oyali bohcalarimi ben cok iyi davranmisim bole ayni sekilde devam ederse hic biseye karismak istemiyorum nisan di dugundu gidrrim alisveris olaylarina karismam bundan sonra

Ne kadar iyimser diger geline icin ikinci el mallari vermek istemesi. :KK14:

Valla bende burda iyimser gelin pardon, kiz, göremiyorum. Sözüm konu sahibine, hani madem aileden birisin, kendin annene kek yaptiginda, bulasigini yaptiginda sayiyormusun bunlari. Birseyler istedigin gibi gitmediginde annene karsi bunlari düsünüp söylüyormusun? Yoksa bu sadece kv'deye ait bir durum mu? :KK14:

Ben burda otoritesini kaybetmekten korkan gelin görüyorum. Korkuyor ki diger geline daha cok yapilcak ve bu söz yüzügü daha bunun baslangici diye. Ondan elbette görmek istiyor alinacak seyleri. Hatta kim bilir kv'de ondan utanirda diger geline az alir diye düsünmüs olabilir.

Konu sahibi kendini garip bir sekilde ailenin basi olarak görüyor. Onsuz sanki alis verisler olmaz, kararlar alinmazmis gibi. Umarim diger gelin biraz güclü olur yoksa bu gidis ile dügün zamani zehir olacak ona.

Bence kızın annesinin söylediği daha mantıklı ve onu dinlemekle kv daha olgun davranmış. Böyle şeylere bir kaç kişiyle gidilmesi iki taraf için de rahatsızlık verici.
Bize de sorulmuştu annem de aynı şekilde istemişti Kv, eşim, annem, ben gittik.

Bence istenmiyorsan takılma peşlerine. Altı üstü nişan alışverişi gidip ne göreceksiniz?

Bide suna bak

Valla bende burda iyimser gelin pardon, kiz, göremiyorum. Sözüm konu sahibine, hani madem aileden birisin, kendin annene kek yaptiginda, bulasigini yaptiginda sayiyormusun bunlari. Birseyler istedigin gibi gitmediginde annene karsi bunlari düsünüp söylüyormusun? Yoksa bu sadece kv'deye ait bir durum mu? :KK14:

Ben burda otoritesini kaybetmekten korkan gelin görüyorum. Korkuyor ki diger geline daha cok yapilcak ve bu söz yüzügü daha bunun baslangici diye. Ondan elbette görmek istiyor alinacak seyleri. Hatta kim bilir kv'de ondan utanirda diger geline az alir diye düsünmüs olabilir.

Konu sahibi kendini garip bir sekilde ailenin basi olarak görüyor. Onsuz sanki alis verisler olmaz, kararlar alinmazmis gibi. Umarim diger gelin biraz güclü olur yoksa bu gidis ile dügün zamani zehir olacak ona.
Bohcalari kv verdi bana ve hepsi el emegi bi kere esyalar konuldu bende sonradan temizce yikayip sandiga kaldirdim istemeseydi kv almazdi zaten insanin en ufak cumlelerini secerek aliyosunuz bnm aile basi gibi olma bi niyetim yok bensiz tabi gidebilirler ama bana beraber gidiez denilip sonradan fikir degisince uzuldum dedim bundan sonra isteseler bile hicbirseylerine karismiycam zaten

Bide suna bak

Bence arkadaşa gereksiz yere yüklenmişsiniz insan kıskandığı kişiye değil çeyizini, iğnesini bile vermez. bide insan sevdiği kişilere kirilir zaten sevmese degil alışverişe gitmek hiç bir işlerine karışmaz bencee

Bide suna bak

Olayin özü bu evet.
Yeni gelin simdiden disini gosterdi biraz biraz onun endisesi bu zaten.
Maksat ne alindi ne istendi hangisi kac liraya alindi bilmek. Himm bak bak bak o bana alinmamistiiii himmm bak baakk kucuk elti ne markalar istiyor goruyon muu demek:))) ama konu sahibi iyi bir arkadasmis:)

Bence arkadaşa gereksiz yere yüklenmişsiniz insan kıskandığı kişiye değil çeyizini, iğnesini bile vermez. bide insan sevdiği kişilere kirilir zaten sevmese degil alışverişe gitmek hiç bir işlerine karışmaz bencee
Saol cnm ben kendimi anlatamiyorum sanirim yada insanlar en kucuk seyden nem kapiyo anlamiyorum

Olayin özü bu evet.
Yeni gelin simdiden disini gosterdi biraz biraz onun endisesi bu zaten.
Maksat ne alindi ne istendi hangisi kac liraya alindi bilmek. Himm bak bak bak o bana alinmamistiiii himmm bak baakk kucuk elti ne markalar istiyor goruyon muu demek:))) ama konu sahibi iyi bir arkadasmis:)
Beni kotu anliyosunuz allah yukarida eger malda gozum varsa sorar benm cok sukur herseyim var su yasima kadar markaymis nedir bilmedim zaten manali manali da iyiymis konu sahibi diye kactir bu tekrarlaniyo ben cok kotu bisey yaptigimi dusunmuyorum sadece bnm bu cumlelerimden beni kotu olarak algiliyosaniz cok ozur dilerim ama gercekten kalbim kiriliyo su olaylardan daha cok

Herkes istedigi gibi anliyor kimse karşisindakinin ne anlatmak istedigini yada ne hissettigini anlamiyor hemen eleştiriyor bence
Aynn cnm ben sadece kirildigimi belirttim ama sabahtan beri kiskanc kotu gelin damgasi yiyorum sanki ben onlara karsisina ciktim kotu cumleler soyledim gibi davraniyolar bana keske acmasaydim konuyu bin pisman oldum

Zaten bizim insanlarda bi elti faciyasi var bastan tepki gosteriyolar simdi ben elti olucam kotu bi insanmiyim 23 yasindayim su yasima kadar beni kotu anlatan yada arkamdan konusan birini duymadim
Ama bastan bana bole tepki gosteriliyosa bolede devam ederse elti isminin hakkini veririm
Veriyon şimdiden merak etme

Bide suna bak

Dimi:KK53: bence kaynanalığa daha münasip. Ayol biz de aynı yaştayız nası bu kadar gerikafalı olabiliyolar anlamıyorum

Aynn cnm ben sadece kirildigimi belirttim ama sabahtan beri kiskanc kotu gelin damgasi yiyorum sanki ben onlara karsisina ciktim kotu cumleler soyledim gibi davraniyolar bana keske acmasaydim konuyu bin pisman oldum
Boşver kim ne derse desin se kendini biliyorsun nasilolsa:KK24:

ammann ne ugrasiyosun, ptur cocuguna bak.
Milletin alisverisini dertmi edindin.

Benim kendi kiz kardesim, zorla götürdü beni.
Ben gitmek kstemedim, 10 kisiylemi gidiceksin, takma
KimseYi pesine, rahat rahat al dedim.
Benim eltide aynidir, asla muaatap bile olmaz. En iyiside o.

Eltiligimin hakkini veririm demissin ya, kendine edersin.
Agirligini koru, senden iyisi olmaz.

Back
X