• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız?

henüz siz de emin değilsiniz boşanmak isyormusunuz?
bence önce siz net olup söylemeliydiniz

henüz siz de emin değilsiniz boşanmak isyormusunuz?
bence önce siz net olup söylemeliydiniz
Öyle bir durum ki bosanmam gerektigini düşünüyorum kesinlikle. Çünkü kafa yapimiz tamamen zıt. İstedigim yasam tarzi degil. Ama kopmaya gelince icimde bir huzursuzluk oluyor. Korku kaygi vs.

demekki söylediğiniz sebepler sizi koparmaya yetmiyor
ben boşanırken bitti dedim ve birdaha ne düşündüm ne kararsızlık yaşadım ne akıl istedim
bence kafada ve kalpte birmişlik budur

demekki söylediğiniz sebepler sizi koparmaya yetmiyor
ben boşanırken bitti dedim ve birdaha ne düşündüm ne kararsızlık yaşadım ne akıl istedim
bence kafada ve kalpte birmişlik budur
Ne kadar surdu evliliginiz. Bosanma dusunceleri ne sebeplerden ve ne zaman basladi. Dusunceler ne kadar surdu. Sonra nasil karar verdiniz

Ne kadar surdu evliliginiz. Bosanma dusunceleri ne sebeplerden ve ne zaman basladi. Dusunceler ne kadar surdu. Sonra nasil karar verdiniz

beş yıl sürdü bir kızım var
boşandıktan 4 sene sonra yeniden evlendim

ben boşanmayı hiç düşünmemiştim ama birgün artık gerçekten degersiz hissetmeye başladım
saygı bitti tükendik sonra bitirme kararı aldık ve kendimi rahatlamış hissettim
oturup düşünmedim çünkü gerçekten istediğim buydu

ben boşanmayı hiç düşünmemiştim ama birgün artık gerçekten degersiz hissetmeye başladım
Sonradan evlenmeniz nasil oldu. İnsanlarin bakis acisi nasil oluyor. Evliliğiniz nasil peki..

Sonradan evlenmeniz nasil oldu. İnsanlarin bakis acisi nasil oluyor. Evliliğiniz nasil peki..

şükürler olsun çok mutluyum
insanların değil benim nasıl baktıgım ve ne gördüğüm önemli :)
gayette iyi bakmışım :)

Esinize sevginiz nasil bitti benimki o kdar kotuluk yapti bitmedi bazen diyordum keske bitse sevgi bitmiyordu kafada bitsin

Esinize sevginiz nasil bitti benimki o kdar kotuluk yapti bitmedi bazen diyordum keske bitse sevgi bitmiyordu kafada bitsin

sevmek güzel şey
ama eger kendinizi de seviyorsanız gerçekleri görmek daha kolay oluyor
beni yok yere üzen biri sevgimi haketmez
böyle inanırım hep

Kac yasindaydiniz?

Back
X