• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ?

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba arkadaşlar
Ben 23 yaşında bir ögretmenim.Henüz atama yapılmadığı için atanamadım ne yazık ki.
Geçen sene ücretli öğretmenlik yapıyordum ama bu sene yapmadım.
2.dönem yapmak için basvurdum henüz beni aramadılar.Ben de ilçe milli egitim müdürlerini tek tek aradım.Bir tek eski erkek arkadaşımın olduğu okulun boşalma ihtimali varmış:KK43: yani böyle bir durumda ilk sizi ararız dediler:KK43: Kızlar ben o okulda hiç çalışmadım ama eski erkek arkadaşımı görmek beni üzecektir.Duygularımı bir kenara koymam gerek ama yapabilir miyim:KK1: doğuda küçük bir ilde yaşıyorum ve başka okul çıkmayabilir.Ben de çalışmak istiyorum öğrencilerim olsun istiyorum.
Duygularımı bir kenara bırakıp kendimi sadece ögrencilerime vermek istiyorum.
Yardım edin bunu nasıl yapacağım:KK43:

İş daha önemli bence eskiyi geride bırakabilmek lazım artık. Öğrencilerinizle ilgilenirsiniz, diğer öğretmen arkadaşlarınızdan çevreniz olur onlarla takılırsınız. Farz edin o sizin eski sevgiliniz değil, sadece orada çalışan herhangi bir öğretmen. Biraz profesyonel olmak lazım, iş ile aşkı karıştırmayalım. :)

Kaderinizde varsa yasarsiniz...
Kisitlamayin kendinizi, bosuna ogretmenlik okumadin ki Canim Cok istiyorsun O kisi buna engel olmasin. Yani bilemezsin O okula cikarsa ne olucagini Belki Baska insanlarla karsilasirsin.

Ona karsi duygularin var Onu anliyabilirim Ama Belki bi Sans olabilir...

yaparsın, çocukların enerjisi, sorunları, eğitimi zaten senin kafanı dolduracak.
ama çalışmaya odaklanırsan.
eski sevgiline odaklı gidersen eğer o okula, o zaman zorlanırsın.

Kendinize bi düzen kurmak için o okul gerekiyorsa ona gitmelisniz bazen korkuların üzerine gitmek iyi gelir..

Başta zor olacak belki ama umduğunuzdan kolay olur inşallah

Kuzum ben de öğretmenim inan kimseyle muhatap olacak vakit yok. Selam sabah edersiniz o kadar yani.

Back
X