Siz olsaydınız ?

Yakın zamanda benzer bi olay yaşandı ve olayı yaşayan kişi bile idareyi ifşa edemedi sadece sorunu olan kişiyi söyledi.. o yapmayınca diğer 100 kişi de idare konusunda sessiz kaldı.. seninki okul müdürü gücü ne kadardır bilemem bizimkiler daha üst düzey yönetici.. doğrusu bu diyemem ama yaşayanlar olarak biz cesaret edemedik

İyi akşamlar hanımlar,öğretmenim,büyük bir okuldayim.Okul müd okulda önceden görev yapmış öğretmen,mud yard, hizmetli tarafından mobing,hakaret,adaletsizlik vs gerekçeleriyle şikayet edildi ve bir yıldır soruşturma devam ediyor.Bu konuyu çok açmak istemiyorum ama ben de bu gerekçelerin hepsini üç gün önce bizzat yaşadım.Bana nöbet konusunda yard haksızlık yaptı,mobing uyguluyor müdür de o nasıl ayarladiysa onay veriyorum bitti dedi, yaptım oldu havasında ,ego tavan yani.

İlk kez böyle muamele gördüm ve çok üzüldüm sinirlendim.Mufettisler gelip ifadelerimize basvuracaklar.Haksiz çıkarsa görev yeri degisecek.Normalde lehine konusacaktim ama artık emin değilim.Okul degissem dedim ama oğlum seneye 1.sinif.Bu okulun çevresi iyi,merkezi bir yerde ve evime 6-7 dk yürüme mesafesinde.Bilrmedim siz olsaydınız müfettiş bekleyip iddiaların doğru olduğunu söyleyip ders mi verirdiniz yoksa ne halleri varsa görsünler deyip okul mu değişirdiniz ?
Mufettise sikayet ederdim .ozel bir kurumda mobing yasamistim istifa ettikten sonra sikayet ettim ona ragmen adamin gorev yerini degistirmislerdi .devlet memurusunuz bu kadar korkak olmayin

Mufettise sikayet ederdim .ozel bir kurumda mobing yasamistim istifa ettikten sonra sikayet ettim ona ragmen adamin gorev yerini degistirmislerdi .devlet memurusunuz bu kadar korkak olmayin
Adam toplantılarda bile isim vermeden birilerini aşağılıyor ağız bükerek taklit ederek konuşuyor.Her türlü savaşa hazır olmak gerekiyor.Kimisi diyor aman ne ugrasicaksin boşver ama ben pasif kalmak asla istemiyorum

Yakın zamanda benzer bi olay yaşandı ve olayı yaşayan kişi bile idareyi ifşa edemedi sadece sorunu olan kişiyi söyledi.. o yapmayınca diğer 100 kişi de idare konusunda sessiz kaldı.. seninki okul müdürü gücü ne kadardır bilemem bizimkiler daha üst düzey yönetici.. doğrusu bu diyemem ama yaşayanlar olarak biz cesaret edemedik
Bu kişinin arkasında birileri var ama kimler var bilmiyorum.Sikayetci kişilerden intikam alacağını toplantıda söyledi,tuhaf bir kişilik

Ne gördüysen onu söyle ileride daha fazla arsızlaşırlar ceza almazlarsa diye düşünüyorum.ufak tefek adam kayırma ve haksızlık her kurumda var maalesef artılarına eksilerine bakıyorum ben yöneticinin genelde genel tavrı neyse ona göre hüküm kuruyorum.yüzde yüz adil birini asla görmedim özellikle kalabalık yerlerde herkesi mutlu etmek imkansız genel olarak size özel bir adaletsizlik varsa mutlaka söyleyin.yarın birgün size haksızlık yapılırsa soruşturma açılsa diyelim daha önceki ifadenizde olumsuz olduğu için istikrarlı olmuş olursunuz.

Back
X