Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk düşüncem etmezdi diyecektim ama bu yazıyı görünce vazgeçtim.ya iki tarafada anne baba desin yada hiç.niye sizinkilere demiyorsizin annenize ve babanıza hanım ve bey dşye hatap ederken diğer aileye öyle dese bile mi .
Eşin çok haklı. Ben asla ve asla rahatsız olmadığım gibi eşimin rahmetli olan eşinin ailesine karşı göstermiş olduğu bu tavır hoşuma bile giderdi.
Demek ki o kadar iyi insanlarmış ki ve demek ki eşim o kadar hatır kıymet bilen biriymiş ki hala onları anne baba olarak görüyor diye düşünürdüm.
Açıkcası benim eşim rahmetli olsa yada ayrılsak ben annesine gene anne derim.
Hemen editledim mesajımı, sizin annenize ve babanıza siz diye hitap etmesi ilkine anne baba demesiyle bağlantılı olmadığından bu konuyu ayrı değerlendirmeniz lazım bence.
Düşünün ki bir adam var ölen eşinin ailesine hala anne baba derken şimdiki eşinin ailesine neden hanım bey diye hitap etsin. Bence ailenizle eşiniz arasındaki ilişkiyi bir gözden geçirin. Anlaşılan o ki arada bir iletişimsizlik var veya sizin farkında olmadığınız bir sorun veya ne bileyim eşiniz ailenizi sevmiyor da sadece sizin hatırınıza konuşuyor gibime geldi.
Bunu eşinize sordunuz mu?
yorumlarınızı okudum bende bir sorun var sanırım çünkü çoğunuz beni rehatsız etmezdi demişsiniz empati yaparakmı bunu söylediniz gerçekten.. sonuçta sizin yanınızda geçmişte kalmış bir ilişkide ki insanlara anne ve baba deniliyor. o zaman ben kimim ? yine de yorumlarınız için teşel
aynı fikirdeyim..Boşanmış olsaydı ve ikinci eşi olsaydım bu durum beni rahatsız eder ve saçma gelirdi bu ama eski eşi rahmetli olmuş ve eşim ailesine böyle hitap etseydi kesinlikle rahatsız olmazdım . Sizde sorun etmeyin ve bu duruma saygı duyun bence böyle gereksiz bi şey için huzurunuzu bozmayın hatalı bi davranış bu :sinifsinif: