merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır süren evliliğe giden bir ilişkim var. sevgilim sürekli olarak hadi evlenelim artık bişilere adım atmaya yavaş yavaş başlayalım diye beni sıkıştırıyor .fakat şöyle bir durum var ve ben bu sebepden yanaşmak istemiyorum.sevgilim benim babam tarafından uzakdan akrabamız sayılır az çok aile yapısı durumları falan biliyoruz.babam ailenin bizim ailemize yakışmayacağı ve anlaşamıyacağımız düşüncesi ile istemiyor. çocuk kendisini şehirde yetiştirmiş aradığım kişilikde birisi diyebilirim fakat ailesinde köy kültürü var ve bu konuda çatışma yaşayacağımıza bende eminim.yani aileler arası böyle bir sorun yaşamakdan çok korkuorum bu 1.si. 2.si sevgilim 36 lı yaşlarında 10 yıldır devlet dairesinde çalışıyor bu yaşına kadarda ailesinin durumu olmadığı için onlara bakmış kardeşlerini evlendirmiş kendisine hiçbişi yapmamış.birgün gene evlilik muhabbeti yaparken konuyu açtım bende düğün için hazırrlığının olup olmadığını sordum oda hiç olmadığını söyledi.böyle bişiyi bekliyodum ama genede şok oldum insan hiçmi bir birikim yapmaz.sevgilimin eli çok açık birde ailesi özellikle annesi bunu sömürmüş oğlum sende birkenara biraz koy dememiş.buluştuğumuz zamanlarda zırt bırt annesinden kardeşlerinden telelefonlar geliyor ve sürekli bundan bişiler istiyorlar.yok şu bitti yok bu bitti gelirken getiriver beni almaya geiver falan.çok sinir oluyorum bu duruma bunu eşşek gibi kullanıyorlar anlıyacağınız.bu durumdanda çok rahatsız olmaya başladım.bende 30 yaşındayım karşıma pek çok kişi çıktı bu yaşıma kadar ama hiçkimseyi beğenmedim buda pek yakışıklı değil ama huyları karakteri olgun olması ve bana yaklaşımı çok hoşuma gidiyor ve seviyorumda..bazen bilinçli olarak tersiliyorum denemek amaçlı inanın hiç tavır yapmıyor yani bir insan bu kadar iyi olamaz diyorum .birde benim ailemin durumu allaha şükür çok iyi bu çocuk benim maddiyatımdanmı yararlanmak mı istiyor aklımada binbir tilki dolaşmıyor değil.geçenlerde ağzımı yokladı sizin öbür ev duruyomu sattınızmı die o sözünden şüphelendim zaten.arkadaşlar ya siz olsanız böyle bir ilişkiyi evliliğe götürümüydünüz inanın ne yapacağımıda bilemiyorum.evlensek para yok, onun evi yok,neyle evlences babasına kredi çektircekmiş babasının alduğı zaten emekli maaşı başka gelirleride yok.zaten bunun geliri ile şuan geçiniyorlar evlendiği zaman ailesine sanıırım gene bu bakıcak.bununda aldığı maaş belli borca girse evlendikden sonra ne yapıcaz.bende çalışmıyorum ailem destekler ama hangi zaman ve nereye kadar ?siz olsanız ne yaprdınız .bana akıl verirmisiniz kafam çok karışık:44: