siz olsaydiniz??

Sinema daha sonra da bir kafede sıcak çikolata keyfi... Yağmur yağarken sıcak çikolata içmenin zevkini hiçbir şeye değişmem sanırım. :KK48::KK37: İyi eğlenceler şimdiden.

cok siradan olur bayadir cikamiyiruz islerden dolayi hani tum gun ne yapabilirim??
Yani ben tüm gün bowling oynayin demiyorum tabi buluşursunuz sabah erkenden güzel bi kahvalti yaparsiniz ordan bir park olabilir gezilecek dogal güzelliklerin olabilecegi bir yer olabilir deniz kenari bile olabilir gider yalniz kalirsiniz biraz sohbet edersiniz :KK49: sonra öğlen yemeği yer bowlinge gidersiniz sonra iste sevdiginiz ne varsa. Boyle dolu dolu gecmesi hosuma gidiyor benim emin olun daha eglenceli oluyor birçok seyi tek güne sigdirmak. Ha bu arada adalardan birini düşünmez misiniz?

Yani ben tüm gün bowling oynayin demiyorum tabi buluşursunuz sabah erkenden güzel bi kahvalti yaparsiniz ordan bir park olabilir gezilecek dogal güzelliklerin olabilecegi bir yer olabilir deniz kenari bile olabilir gider yalniz kalirsiniz biraz sohbet edersiniz :KK49: sonra öğlen yemeği yer bowlinge gidersiniz sonra iste sevdiginiz ne varsa. Boyle dolu dolu gecmesi hosuma gidiyor benim emin olun daha eglenceli oluyor birçok seyi tek güne sigdirmak. Ha bu arada adalardan birini düşünmez misiniz?
hava yagisli olucakmis adalar icin sikinti

Ben bulusuldugunda sınemaya gıden cıftlere anlam veremem hiç. Oturup sohbet muhabbet edilebilmeli diye dusunuyorum. Istanbul gıbı bı cennttesınız. Bırakın yagmur atıstırsın vapura bının, ortakoye gıdıp kumpir yeyın, boğaz kenarında oturun vs vs yozgat ıcın sorsanız anlıcamda..

Ben şimdi orada olsaydım...
Önce Eyüp'e gider. Orada biraz huzurla yürüdükten sonra vapura biner, martı sesleri eşliğinde bir saat dolaşırdım..
Alırdım kağıt helvamı elime, en lüks restaurantta yediğim kebaptan almam o lezzeti. :)

Üsküdar'da inerdim.. Belediye tesislerinden biri vardı orada.
Hem hoş bir mekan hem uygun fiyatlı.
Güzel bir yemek yerdim..
Çamlıca'ya çıkardım belki..
Ya da oradan istersem 5 dkda Beşiktaş yapardım vapurla yine istersem Marmaray'la Eminönü..

Kabataş'a düşseydi yolum 25E'ye biner sahil boyu keyif sürerdim.
Sarıyer'de inip gezsem ne harika olurdu.

Kaç yıl oldu gitmeyeli sahi..

Offf çok özledim yaa :KK43:

Öyle güzel bir şehirdesiniz ki.. Tadını çıkararak gezin.
Kıskançlıktan çatlıyorum İstanbul deyince biri:KK61:

Ben şimdi orada olsaydım...
Önce Eyüp'e gider. Orada biraz huzurla yürüdükten sonra vapura biner, martı sesleri eşliğinde bir saat dolaşırdım..
Alırdım kağıt helvamı elime, en lüks restaurantta yediğim kebaptan almam o lezzeti. :)

Üsküdar'da inerdim.. Belediye tesislerinden biri vardı orada.
Hem hoş bir mekan hem uygun fiyatlı.
Güzel bir yemek yerdim..
Çamlıca'ya çıkardım belki..
Ya da oradan istersem 5 dkda Beşiktaş yapardım vapurla yine istersem Marmaray'la Eminönü..

Kabataş'a düşseydi yolum 25E'ye biner sahil boyu keyif sürerdim.
Sarıyer'de inip gezsem ne harika olurdu.

Kaç yıl oldu gitmeyeli sahi..

Offf çok özledim yaa :KK43:

Öyle güzel bir şehirdesiniz ki.. Tadını çıkararak gezin.
Kıskançlıktan çatlıyorum İstanbul deyince biri:KK61:
Bende öyle cok özledim... Istanbulda sıkılıyorum diyenlere isyan edıyorum

X