siz olsaydınız...

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
İyiakşamlar kızlar
ruh gibiyim kaç gündür.hiç bir şeyden zevk almıyorum.benim sizlere bir sorum olacak.
bir adam var ona aşıksınız bir türlü unutamıyosunuz.hergün gittiği düzenli bir işi yok size güzel söz söylemez romantik değil ara sıra kafasına birşey takar ve sizi tamamen unutur iki gün aramazsa siz arayayım demez.buluşmak istemez siz gel şurda buluşalım bişey içelim muhabbet edelim deseniz gelmez.sizin özel günlerinizi(doğum günü gibi)hatırlamaz yani böyle bir adam sizse onun için herşeyi göze alan her dediğini yapan ona masraf yaptırmayan gerektiğinde kendi cebinizden harcayan sürekli ona ailesine hediyeler alan onu şımartan sevgiyle pohpohlayan birisiniz.bütün bunlara rağmen hala size odun gibi davranan adamı severmiydiniz.

Mantigin devreye girebilmesi lazim bence bu durumda.
Acik ve net bir sekilde, bana kendimi degerli hissettirmeyen birine, neden kendini degerli hissettiriyim ki.
Mutlu olmayi bence en az onun kadar hak ediyorsaniz, hayir derim ben.

Mantigin devreye girebilmesi lazim bence bu durumda.
Acik ve net bir sekilde, bana kendimi degerli hissettirmeyen birine, neden kendini degerli hissettiriyim ki.
Mutlu olmayi bence en az onun kadar hak ediyorsaniz, hayir derim ben.
Hemde hiç değerli hissettirmiyorki
onun için sıfır kadar etkisizim sanki

İyiakşamlar kızlar
ruh gibiyim kaç gündür.hiç bir şeyden zevk almıyorum.benim sizlere bir sorum olacak.
bir adam var ona aşıksınız bir türlü unutamıyosunuz.hergün gittiği düzenli bir işi yok size güzel söz söylemez romantik değil ara sıra kafasına birşey takar ve sizi tamamen unutur iki gün aramazsa siz arayayım demez.buluşmak istemez siz gel şurda buluşalım bişey içelim muhabbet edelim deseniz gelmez.sizin özel günlerinizi(doğum günü gibi)hatırlamaz yani böyle bir adam sizse onun için herşeyi göze alan her dediğini yapan ona masraf yaptırmayan gerektiğinde kendi cebinizden harcayan sürekli ona ailesine hediyeler alan onu şımartan sevgiyle pohpohlayan birisiniz.bütün bunlara rağmen hala size odun gibi davranan adamı severmiydiniz.
Canım yıllar öncesine gittim okurken şimdiki sözlüm ilk yılımızda tam anlattığın gibiydi 2 gün aramaz ben arardım ben buluşalım derdim. sabrettim hep vazgecmedim dua ettim hep ama gerçekten çok zor ve sapır gerektiren bir süreçti. Ama tabi o zamanlar yası küçüktü, olgunlaştı büyüdü şükürler olsun. Sabrın gücün varsa sabret arkadaşım sevgimin büyüklüğünden vazgecememistim ben ama gerçekten çok zor çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun canım.

Evet okadar yorgunum okadar yorgunum ki
sanki ona muhtacım gibi

cnm belkı sen sımartmıssındır da bı yerlerı kalkınca kendını bırsey sanmıstır..Boyle durumlarda en cok en sevenı kırabılıyorlar...Boyle bı kısıyle ılıskım olmustu,işkolıktı aramaz sormaz sevgı cumlesı etmezdı cok yıpranmıstım ..ılk kez bırını terk ettıgımde kına yakıp oynayacak kadar huzur doldum sonra..:):) Kendıne azcık deger verıyorsan onu yolla ..

fikir almak için açmışsınız cnm konuyu anlıyorum ama inan konuşmaya gerek bile yok bu kişi için.vazgeçmeye çalış.sana değer vericek kişiyi mutlaka bulacaksın bulamasanda kendi kendine daha çok mutlu olursun.

Mantığa sorarsan evet sevmezdim! Ancak kalp bu itenin, öteleyenin peşinden gitmeye bayılır.Senin ki de o hesap belli ki...

cnm belkı sen sımartmıssındır da bı yerlerı kalkınca kendını bırsey sanmıstır..Boyle durumlarda en cok en sevenı kırabılıyorlar...Boyle bı kısıyle ılıskım olmustu,işkolıktı aramaz sormaz sevgı cumlesı etmezdı cok yıpranmıstım ..ılk kez bırını terk ettıgımde kına yakıp oynayacak kadar huzur doldum sonra..:):) Kendıne azcık deger verıyorsan onu yolla ..
Belkide evet sevgimden verdiğim değerden şımarmıştır çünkü ilk tanıştığımız günler çok farklıydı.çok değil 15 gün sonra şimdiki haline dönüştü.
seviyorum diyor ama ben onun sevgisine artık hiç inanmıyorum seven insanın sevdiğini kırmaya korkacağını düşünüyorum.ama o beni hep kırıyor haftanın 1 günü iyiyiz sadece.Benimle bir geleceği yokmuş sanırım oyüzden böyle davranıyor bna

Aferim size. Anneniz sizi böyle vicdansız pisliklerin ayağının altına paspas olun diye büyüttü zaten.
Kendinize saygınız olsun biraz. Aşkın arkasına saklanıp gurursuzlaşmayın. O adam sizinle evlenmez. Gözünde ezik bir kişilikten fazlasını ifade ettiğinizi zannetmiyorum.
Arada sırada gelir egosunu şişirtir size. Kendi hayatına döner tekrar.
Hissettiğinizde aşk değil bence. Acı çekmeyi aşk zannedenlerdensiniz. Emin olun AŞK BU YAŞADIĞINIZ DEĞİL.

Son düzenleme:
Eğer bu adamla ciddi ciddi birseyler düşünüp ve hayata gecirirsenn sonra pişman olma çünkü Bile bile sobelenmis oluyorsun :KK14:

X