Siz Olsaydınız ???

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:

Bekaretini almak nasıl bir şey ola ki? Pazardan elma armut mu alıyor? Ya bu bana çok çirkin bir tabir geliyor.

Neyse tabi ki ayrılırdım. Dünya üzerinde her erkek ille de evleneceğim kız bakire olsun düşüncesinde değil. Hele ki genç nesil bunlara pek fazla takmıyor. Bana bunu sorun yapmayacak saygılı bir erkekle yoluma devam eder, mutsuz olacağımı bile bile o adamla daha fazla hayatımı geçirmezdim.

Sevgilinizle problemleriniz olsa ve artık size değer vermediğini,sizi sevmediğini düşünseniz,Ve bu kişiyle birlikte olmuşsanız sırf bekaretinizi aldı diye beraber olmaya devam mı edersiniz yoksa ayrılır mısınız?? :110::KK14::KK57:
Tabi ki ayrilirim, hala kendimi kullandirtacak degilim.

Karşı taraf böyle düşündüğünüzü hissediyorsa ona mecbur olduğunuzu hissedip daha umarsiz davranacaktir.ona bu konu ile ilgili eyvallahiniz olmadığını hissettirin. Sizi kaybedebilecegini bilmeli kesinlikle.

Bekaret almak ne kadar çirkin bir tabir, hiç yakışmıyor.. Öpmek, sarılmak gibi aşkın bir parçasını daha isteyerek yaşamışsınız tecavüz etmemiş size. Sırf birlikte oldum diye kimseye ömrü billah katlanmazdım. Bundan da utanmazdım. Tercih etmiş yaşamışsın ve bitmiş, nokta..

önce konuş belki sen hassas dönemindesin öyle hissediyorsun...konuştuktan sonra karar ver bence...
Canım ağustosta askerre gidicek bunun arkasına sıgınıyo. 1 bucuk hafta oldu görüşmeyeli dün bulusacaktık arıyo alışverise çıktım ben akşam arkadaşa ugrucam gelemicem diye :KK43:

Bekaretini almadı sen verdin sonuçta
isteyerek ,rıza göstererek olan birşeyi sonunda ona mal etmezdim.

ya da birliktelik oldu diye benim tapulu malım olmayacağını kabullenirdim.
Kendine saygı duy ve ayrıl

Canım ağustosta askerre gidicek bunun arkasına sıgınıyo. 1 bucuk hafta oldu görüşmeyeli dün bulusacaktık arıyo alışverise çıktım ben akşam arkadaşa ugrucam gelemicem diye :KK43:
Cok iyisin bence ben 1bucuk ayda 2kere gördüm en son gordugum gunu hatırlamıyorum bile bnde sevilmiyorum deger görmüyorum ama insanlarim dedgi gbi ayrilmak kolay olmuyo diyene kolay tabi

X