- Konu Sahibi ttthxuxlya
arkadaşlar benim bi görümcem var benden 10 yaş büyük...aramız pek iyi değildir yani kavga falan yok ama benim hakkımda ufak tefek şeyler konuşmuş duydum ama pek önemsemedim... ama sevmem kendisini ...
.bir gece telefon geldi görümcem hastalanmış acil hastaneye gidecekmiş eşim hemen gitti...bende 1.5 ay önce doğum yapmıştım..görümcemde 20 gün önce doğum yapmıştı...bi baktım eşim kucağında çocukla geldi ablasının bebeği ...
buna dedi sabaha kadar bakarmısın??ablam hastanede kalp spazmı geçirdi...dedi
hayır diyemedim sabaha kadar baktım emzirmek zorunda kaldım altını değiştirdim...sevmediğim birinin çocuğuna bakmak hatta emzirmek hiç hoşuma gitmedi ama eşimin hatırına yaptım. daha sonra bi teşekkür bile duymadım görümcemden...
ama pişmanım keşke bakmasaydım diyorum kendi kendime
.bir gece telefon geldi görümcem hastalanmış acil hastaneye gidecekmiş eşim hemen gitti...bende 1.5 ay önce doğum yapmıştım..görümcemde 20 gün önce doğum yapmıştı...bi baktım eşim kucağında çocukla geldi ablasının bebeği ...
buna dedi sabaha kadar bakarmısın??ablam hastanede kalp spazmı geçirdi...dedi
hayır diyemedim sabaha kadar baktım emzirmek zorunda kaldım altını değiştirdim...sevmediğim birinin çocuğuna bakmak hatta emzirmek hiç hoşuma gitmedi ama eşimin hatırına yaptım. daha sonra bi teşekkür bile duymadım görümcemden...
ama pişmanım keşke bakmasaydım diyorum kendi kendime
Son düzenleme: