- Konu Sahibi dj_sinem_0106
kızlar benim eşim taksici ce öglen 13:00/gece01:00 calısıyo musterılerıne numara veriyo gecede kim olur calıstıgı duragın karsısı gazino pavyon musterılerı genelde ordan yada sarhoslar gelelım konuya esım eve gelıyo yatıyoruz uyurken teli calıyo abla evdeyım dıyo kapatıyo ben son derece rahatsız da olsam bir kac kere tartıstık ama işi bu dıyıp sustum dün pazardı ve esım ızılı evde mısafırlerımız vardı nese yedık ıctık hastane yakın oldugu ıcın bızde kaldılar eglencelı bır gundu sabah esımın telıne msj geldı gece 4 :30 suları arama gelmıs bende bu no bende varmı dıye ARAMA YAPMADAN kayıtlı dıye kendı telımden baktım o esnada karsı noya cgr dusmus herneyse esım oglen ıse gıttı aksam telım caldı actım o no bayan benı aramıssınız dıyınce asıl sız benım esımı aramıssınız dedım ben abonesıyım abının dedı zaten taksıcıyle ısım olmaz dedı bende asıl benım ısımın sızın gıbılerle dıye basladım baya bır saydım bır sey dıyemedı kapattım oda esımı aramıs kufurlu konusmus esıme tehdıt ve hakaret etmıs aradan fazla gecmeden esım eve geldı benı zola annemlere getırdı neymıs onların dostları varmıs suraya gotur derlermıs doverlermıs gece alemı pısmıs baya korktu meslegım gıttı ekmegım gıttı benı duraga sokmazlar dıyo banada kızdı baya sen bana guvenmıyosunda arama yaptın dedı ben yapmadım arama hanı noyu tele gırıp arama yapınca kayıtlıysa ısım cıkıyoya ben ole yapıcaktım ama cgr dusmus aksam aranınca anladım bunu kızlar ben ne dıyım ne yapayım esım benı sucluyo aslında cokda rahatsız oldugum ama zorakı ses etmedıgım bırkonu bugun patlak verdı acil birsey soleyın evı takıp eder ogrenırler dıye annemlere bıraktı burdakalıcakmısız bır sure kım ne yapabılır dag başındamıyız yaaa haksızmıyım acill fikir ve yardım kızlar lütfennn