Siz olsaydnz? Ltfen ok acil yorumlayn

Ben de işim nedeniyle sürekli taksi kullanıyorum. Güvenilir olduğuna inandığım 2 taksici var ve numaraları var. Arıyorum sağolsunlar gelip alıyorlar, gerekirse bekliyorlar. Eşleri beni arayıp sizin konuştuğunuz gibi konuşsa sanırım şikayette dahi bulunurdum.

bence çok abartılı tepki vermişsin benimde eşim taksici benimde eşimin aboneleri var bu taksiciler için gayet normal bi durum
eşinin seni aldatacağını düşünüp bunalıma gireceğine eşine başına kaza gelmesin diye dua et zaten stresli bi işi var bari eve gelince evde huzur bulsun eşin

senindemi eşin geceleri yok ve bayanlar arıyo evde oldugu zaman bıle tel gelebılıyo uyurken sustum sustum patladım dıyelım erkek degıl benım esımı arayanlar benım esım pavyon ve gazıno onunde kı durakta calıstıgı ıcın musterılerı bellı ya kadınları otele goturup beklıyo tekrar bırakıyo yada sarhosları alıyo zaten gece senın bneım gıbı ınsan olmuyo aslında anlamanı beklerdım esıme guvenıyorum ama son duydugum bır sey benı cok rahatsız etmıstım aslında onun etkısınde kalarak bole bır sey oldu buda o bayanlar abone ayagına dost tutuyomuski para vermemk ıcın ıste sacmaladım sankı kocam bole bır sye yapıcak allah senınkınınde benımk9ınınde yardımcısı olsun gercekten zor meslek belası pıslıgı cok

Ben de işim nedeniyle sürekli taksi kullanıyorum. Güvenilir olduğuna inandığım 2 taksici var ve numaraları var. Arıyorum sağolsunlar gelip alıyorlar, gerekirse bekliyorlar. Eşleri beni arayıp sizin konuştuğunuz gibi konuşsa sanırım şikayette dahi bulunurdum.

bende mahallemden baska duraga bınmezdım haklısın guvenılır ınsan onemli esımde guvenılır ınsan kendınden buyuk kucuk herkeze abla der ole konusur sadece kendımı cok dınledım ondan oldu haklı degılım ama sıkayet edılecek bır sey yapmadım ben sıkayetcı olsam ınanın haklı cıkardım zaten o bayanada ole soledım bayanda korkup eısmı arayıp agzına gelenı solemiş ben o konusda daha guclu oluyorum cunku onlar otele bıle gıtse garsonlarla bırlıkte gıdıyolar adlıyeye nasıl gıtsınki zaten dostlarına dovdurme veya vurdurma teknıkleırnı kullanıyolar canım hak hukuk bızım gıbı ınsanlar ıcın gece alemı ole degılmıs esımın korkusundan anladım

eşiniz çok haklı.Ankaranın pavyonları pek temiz iş yapmazlar.az çok sizde bilirsiniz.
yolum oraya düşüpte oralardan gündüz bile geçerken tüylerim diken diken olur. kadınları,erkekleri bi tuhaf.
siz eşinizi neden o kadınlardan kıskanıyorsunuz anlamadım.
hepsinin belalı sahipleri var.
düzeltilebilecek bir şey olsa ne ala.

Gereksiz bir kıskançlık krizinin size getirileri bunlar.
Eşin taksici...
Tabii ki abonemanları olur sürekli ona güvendikleri için taksisini devamlı kullananlarla haberleşmesi doğal.
Söz dinlemeyi öğrenin biraz.

valla rkadasım ınsanın aklına bır suphe dustumu ne yaptıgını bılmez.sen merakına yenılmıssın ama ,evınızı basacak kadar vahım bır durum oldugunu dusunmuyorum .bence korkma bır daha esınden suphelenme

Back
X