Siz olsaydnz ne yapardnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
:sm_confused:
kızlar benim sevgilimle bir yıllık ilişkim var ve az çok bilenler vaar askerde şuanda 5aylık olacak.normalde çok güzel giden bi ilişkimiz var kavgasız anlayışla nazar degmesin:nazar:
askerde olmasına ramen herkes neelr yaşıo biz yine aynıyız ama ..
ama ona kırgınım birazcık bana dedigi şeylerden siz olsaydınz napardınız.
örnegin....mesela benim erkklerle görüşmeme izin vermez ki arkdaşım bile yoktur,bişey olmuştu iş yerinde eski tokalaşıomusun demiştim gerektigi yerde demişti peki ben yapsam ne olurdu demişti sen kızsın öle bişe olamaz!direk cvbı buydu aşkda kızı erkegi yoktur dedim kıskançlıkta!ki(ben onun tokalaşmasına tabiki bişe demem olurda ama sizce öel demesi hoşmu?siz napardınız.
mesela diyelimki bişe oluo onun sitesi var internet üzerinden onların oturdugu yerden herkese msj atmış toplu site adına kandil msjı.
dedimki kızlarda var onun içinde kötü bişeymi dio tabiki degil dedim ama ben olsam kızarsın dedim...
benim 3 yıl önce eski msn adresimin şifresini biliordu benimkisi girmiş ve 3 yıl önce çocukluk yılarımda bir arkdaş yazmış emoş nerde faln çocugu bana sormuştu hatırlamıorum bile yaa. neyse ama onun kafası karşımıştı ESKİ DÜŞÜNÜN YAA??
ESKİ ARKDAŞŞ Kİ HAITRLAMIORUM İBLE OLSA NOLCAK DEDİM..
İŞTE ONLA SAMİMİMİYDİN NEKDR FALN .HAITRLAMIORUM BİTANEM DEDİKÇE ÜSTÜME GELMİŞTİ BEN AGLAMIŞTIM İNANMIOMUSUN BANA VS..BÖLE OLMA 24 YAŞINDASIN ÇOK KISKANÇTIR HEMN MORALİ BOZULUR :(:(BENDE ETKİLENİORUM SİZ OLSAYDINIZ NE DERDİNİZ.BEN HEP İYİ DAVRANDIM ŞUANDA Bİ PRBLEMİMİZ YOK AMA İİÇİMDE KALDI BUNLAR??
BİLMİORUM ASKERDE ONDANMI DİOKİ STRESLİ OLUORUM BAZEN YANSITIORUM BİTANEM Ö.DİLERİM SEN BNİM ŞİRİNEMSİN HEP SENİ SEVİORUM DİYO.
:uhm::uhm:

aman aslında bunlar problem değil ama büyüdükçe büyüyor işte
aynen bende boyleyim süreklı boyle seyler yüzünden tartısılşıyor

aman aslında bunlar problem değil ama büyüdükçe büyüyor işte
aynen bende boyleyim süreklı boyle seyler yüzünden tartısılşıyor

evet canım prblem degill aama erkk oldukları için biyerden haklılık payını çıkarıolar:(

Bunlar aslaaa problem degil yaa seven insan kıskanır bide zamanla degişiyo bu erkek milleti daha uysal oluyo kokrma yani çıkarken bizde böyleydik evlendik kuzu gibi olduu opuyorumnanaktan

ya canımm prblem degil ama ben yapsam kızar kendi yapıncada ben çok abartıorum oluo:(
niye amaaaaaaaaaa

Üff yaa, hiç gelemem böyle şeylere.
Bi insan başka bi insanın geçmişine ne hakla ve neden karışır hiç anlayamıyorum.
Adı üstünde geçmiş ya, olmuş bitmiş.
O zaman yokmuşun arkadaşım sen işte, seni ne ilgilendirir değil mi?

ıyi o zaman, bundan 2 sene sonra bi sevgilimiz olacak düşüncesiyle kimse kimseyle konuşmasın, kimse bişey yaşamasın... aman aman olur a hayatımızın aşkı çıkar belki karşımıza, kızar sonra.
Böyle düşünüp, hareket edip asosyal yaratıklar mı olalım yani bu mudur?
Yok yeaaaaaaa? Müneccim miyiz biz yahu?

Hem bu insanlar ne biliyolar bakalım kendilerinin "son" ve "doğru" insan olduklarını?
Belki senden de iyisi, alası, doğrusu çıkacak karşıma?
Senin hesabını da ona mı vereceğim yani? Oldu.

Pabuç bırakmayın bu kadar böyle şeylere ya, koyun ağırlığınızı biraz, kime ne yahu kimsenin geçmişinden.
Zaten bak bi sinir bi sinir bende bugün hayırdır inşallah, hayırdır inşallah.

neden mi,onlar yapınca normal siz yapınca anormal.
çünkü sizlerden kaynaklanıyor.
ağırlığınızı koyamıyorsunuz hemen tamam diyorsunuz da ondan.
el sıkışmanıza bile olmaz diyen bir adamı dinliyorsunuz. haa,o el,sıkabiliyor..buda ayrı bir bencillik örneği. ona hak, size değil..
. ama buna izin verende karşı çıkmayanda, kabahat. bunu demesini normal karşılayan da...
neyse diyecekçok şey varda. yine adımız feministe çıkacak. ben bukadar yazayım.şimdilik...

Üff yaa, hiç gelemem böyle şeylere.
Bi insan başka bi insanın geçmişine ne hakla ve neden karışır hiç anlayamıyorum.
Adı üstünde geçmiş ya, olmuş bitmiş.
O zaman yokmuşun arkadaşım sen işte, seni ne ilgilendirir değil mi?

İyi o zaman, bundan 2 sene sonra bi sevgilimiz olacak düşüncesiyle kimse kimseyle konuşmasın, kimse bişey yaşamasın... aman aman olur a hayatımızın aşkı çıkar belki karşımıza, kızar sonra.
Böyle düşünüp, hareket edip asosyal yaratıklar mı olalım yani bu mudur?
Yok yeaaaaaaa? Müneccim miyiz biz yahu?

Hem bu insanlar ne biliyolar bakalım kendilerinin "son" ve "doğru" insan olduklarını?
Belki senden de iyisi, alası, doğrusu çıkacak karşıma?
Senin hesabını da ona mı vereceğim yani? Oldu.

Pabuç bırakmayın bu kadar böyle şeylere ya, koyun ağırlığınızı biraz, kime ne yahu kimsenin geçmişinden.
Zaten bak bi sinir bi sinir bende bugün hayırdır inşallah, hayırdır inşallah.

aman yawrum sakin ol:)
kafamı karşıtırmayın ama hkalısın vallahaa..
erkkler böle iştee

çünkü bu tarz insanla hayatda uğraşılmaz
resmen ömür törpüsü olur..

ben bu kadarına karışmasına izin vermem açıkçası. elini sıkıyorsun yani başka tarafını değil. töbe töbeeeeee
ona bu hakkı vermemelisin. bu kadar da karışılmaz ki.

bizim ilişkimizde felsefe bellidir;
onun kendine hak gördüğü herşey benim de hakkımdır
benim kendime hak gördüğüm herşey onun da hakkıdır :kahve:

Kıskanmak,kıskanılmak iyi güzel de..
Geçmişteki arkadaşları sormak,erkeklerle tokalaşmamak ne oluyor anlamadım..
Oldu olacak sokağa da çıkarmasın bari..
Tüm bu isteklerini yapıyorsanız size de,sabrınıza da helal olsun:delphin:

erkkler böle iştee

Erkekler böyle işte diye kabullenirseniz böyle çok ağlarsınız.
Bazı kadınlar beni ne kadar kıskanıyorsa o kadar seviyor diye havaya girerler, özgürlükleri ellerinden gittiğini bile farketmezler.
Kimse için sonsuz özgürlük söz konusu değildir ama bırakın da herkes nerede ne yapacağına kendi karar versin.
Bunaldığınızda taviz vermeyin. yeteer demesini bilin.

bu kadar müdahale etmesine izin verme hele hele o kendi hayatına müdahale ettrimiyorken aynı sıkıntıyı o da yaşayacak sen kısıtlanıyorsan o da kısıtlanacak.

benim ki de çok kıskançtır ama ben de onu yok yere kısıtlarım aynı duyguları hissetsin diye.

böyle bişey olduğunda diyelimki kesin karşına dışarıda gezerken bir arkadaşın çıkacak ne yapacaksın tabiki tokalaşacaksın canım bu sana normalde yani o hayatında yokken gayet normal geliyorsa onunlayken de normal olması gerekli tabiki oowww can ciğer kuzu sarması demiyorum yapışın birbirinize sevgilinin ynında demiyourm ama tokalaşmaktan da hiç bişey olmaz medeni insanlarda. buuna onu da alıştır.

sen neyaparsan yap ilişki çıkmaza girmesin diye ne kadar alttan alırsan al burdaolduğu gibi bu problem, bu aklına yatmama durumu hep devam edecek beynini kurcalayacak evlenme planı yapacaksın bunu düşüneceksin bitanembir yerde patlayacak. bunu düşün başkası için kendinden taviz verme o versin verecekse ona göre sen zaten aklı başında bi kızsınn kime nasıl davrnacağını bilirsin bunu anlat ona şimdi belki olmaz ama ilerdide neyin ne olduğuna karar vereceksin gülüm sıkma canını.

erkkler böle iştee

Erkekler kadınların izin verdiği ölçüde "böle işte" dir bunu hiçbi zaman unutma.
O seni aman kadınlar da böyle işte deyip kabulleniyor mu? bi düşün bakalım.
Aslında erkekler değil biliyo musun biz kadınlarız böyle işte olan...
Onlar gayet net görüldüğü üzere, sınırlarını çizmiş adam, dediğim dedik, astığım kestik diyebiliyor, senin sınırlarını ihlal edebiliyor.
Onlar kadar net ve kararlı olamadığımız sürece daha bizim canımız çok yanar.

erkekler ikili ilişkilerdede kendilerini avantajlı sayıyor
kendileri yapınca sorun yok ama biz yapınca olmazzz
herşeyi anlatmıyorum ben
bana göre yanlış değilse yapıyorum:)

ya erkekler bizden kıskançlar ama hep kadınlara kıskanç denilir. boşver bunlar ufak şeyler senden uzaktaya şimdi ondan dahada kıskanç olmuştur. biz evliyiz taile gidecez geçenlere kalçamın fazla görünmesinden rahatsız oluyorum kısa şortlardan alalım dedim. eşim ne dese beğenirsin evet bende görünmesini istemiyorum dedi. bende ahdi ya bu sene bikiniyle gezecem o zaman dedim. ya seven insna kıskanırmış bu bir gerçek

yarın bir gün sen kızsın ben erkeğim der ve yemediği nane kalmaz..he he der geçerim, hatta alaya alırım.

kıskançlık asla düzelmiyor ne yazık ki.............tedavisi yok yani........şimdi bekarsınız ya size şirin bile gelebilir , oh ne alaaa seviyor ki kıskanıyor dersiniz, ya da güzelim diye kıskanıyor der gururlanırsınız ....emin olun evlenince tam bir kabus oluyorrrrrrrr..................bu durum kesinlikle ve kesinlikle bir hastalık bence

Back
X