• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydnz ne yapardnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah şu erkekler ne tuhaflar ya rabbim!
Ben erkeğim istediğimi yaparım sen kızsın yapamazsın bu nası bi düşünce ya püff.
Söylenecek tek bi söz var canım; sepeti koluna herkes yoluna....

hepinize çok teşkkür ederimmm.
msjla yazdım düzgünce yine sabrederek bugünüe kadar bişe demedim demkki gerçkten ben sabırlıymışım sizinkileri okuyunca açıkcası şaşırdım biraz.
dedim bitanem bu bi ilişki be tek kişilik degil erkek kız ayrımı olmaz ben dikat ediorsan hoşalnmadıgım şeyelre sende dikat edeceksin faln vs. diye düzgünce yazdım biraz hava almaya gitmiştim yeni okuorum kızlar k.bkmayın hepinizde yazmışsınız ..
ayrıca ben onun karışmasına pek bişe demiorum yani gerektigi yerde tmm ama eger bu karışılklı olmuycaksa bu beni çok yıpratır..

neden mi,onlar yapınca normal siz yapınca anormal.
çünkü sizlerden kaynaklanıyor.
ağırlığınızı koyamıyorsunuz hemen tamam diyorsunuz da ondan.
el sıkışmanıza bile olmaz diyen bir adamı dinliyorsunuz. haa,o el,sıkabiliyor..buda ayrı bir bencillik örneği. ona hak, size değil..
. ama buna izin verende karşı çıkmayanda, kabahat. bunu demesini normal karşılayan da...
neyse diyecekçok şey varda. yine adımız feministe çıkacak. ben bukadar yazayım.şimdilik...

helal walla
harfi harfine katılıyorum

bu kadar taviz verme,sen böyle saçma şeylere tamam dedikçe istekleri artacak

Back
X