siz "Seni Seviyorum " dediğinizde o,

bahar544

hakkımda hayırlısı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
441
5
316
İstanbul
Karsı taraf sıze acılmadan once
sız hıc senı sevıyorum dedınız mı
ben bundan yıllar once dedım o da bana "öyle mi ? " demişti
gülüyorum şimdi ama o zaman cok uzulmustum
sızın aldıgınız cevaplar neler ???

Ben hiç bir zaman söylemedim. Herkesin kendi tercihi ama ben bayanların söylemesini doğru bulmuyorum. Eğer söyleyen bayansa ve çıkmaya başlamışlarsa erkeğin gerçekten sevip sevmediğini bilemezsinis.Sırf bir kız beni seviyomuş çıkayım bari die çıkanlar olabiliyor, en önemlisi de değerden anlamıyorlar peşinden koşan kız ise... Bir de söylediğiniz kişi az artist bir tipse hem kız gibi naz yapar kabul etmez hem de orada burada şu kız bana teklif etti artistlikleri yapar. Daha neler neler...

seni seviyoruma cevap olarak sadece anladım dedi:mymeka: üstünden 1 yıl geçti ama hala ben onu seviyorum:çok üzgünüm: sıkıldım artık karşıma başkasıda çıkmıyo

sevgilime bile demiyorum ki /:
kaldı ki açılmayana diim
demem ben öyle
şımarır hemen ukala -tatlicadiarzu-
o bana der ama :asigim:

seni seviyorum demedim direk ama senden hoşlanıyorum demiştim o da ben de senden demişti. ama sonra ben sevgili olmak istemedim. çocuk kaç kere çıkma teklif etti hani hoşlanıyodun noldu dedi. çocukluk işte :)))

Lise 2 de bi cocukdan fena şekilde hoşlanıyordum...
bakıyorduda bana ve bende... bizim arkadaşlar el koydu işe bizi şaaptırcaklar
gidip konuşmuştu bi tanesi bana sormadankaydirigubbakcemile
cok kızmıştım tabi... cocuk snei kantinde bekliyor dedi
kızardım kızardım kızardım:1::1:
hayır gitmicem dedim... banane dedim:1:
kız seni döverim valla dedi o konuşan arkadaşım cabuk in aşagı dedi...
ben cekine utana gittim. baktım cocuk orda
o gülüyo ben gülüyorum öyle havadan sudan konuştuk
hiç ne öyle hoşlanma faslını konuştu nede ben...
neyse derse girdik okul cıkışında bunun sınıfında cok samimi oldugu iki tane zilli karı vardı yanında
yanlarından geciyorum o bana gülümsedi bende ona
baktım o zillilerden biri kahkaha attı... tabi ben bozuldum(ondan sonra o kızlar benle ugraşmaya başlamıştı zaten...laf atmalar vs.ler falan... ne demişler it ürür kervan yürür:1:)
ondan sonra cocugun yüzüne bakmadım. bi kaç kez benle konuşmak istedi hiç oralı olmadım.
lise 3 de de teklif etmişti yok demiştim:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

böyle bişey yaşamıştım ilk ve son kez:hulya:

kızlar olsak kalp krmamaya çalışırız reddi bile usulüyle yaparız... ama erkekler öyle değil direk hoşlanmıyorsa da hoşlanıyormuş gibi davranma ihtimalleri yüksek! hemen kendilerini bir halt sanıyorlar....
bend de söyleme taraftarı değilim... hele de face de dinlenen parçalardan msn de yazan iletileri kesinlikle üstünüze almayın...bazı sütü bozuklar bu tarz cümleleri yem olarak kullanıyor...
milattan öne fi tarihinde .......adamın biri kıza ayrılalım diyor... sonrada msn de sürekli dinlediği parçaları gösteriyor.. gayet yanlış anlamaya müsait bir durum.... sonra msn iletisinde " bileğimi kestim... sevdamızın adı aşk gibi cümleler söylüyor..." birde bakıyorsun . adam yaz sil tahtası gibi... face ' de sil baştan yazıyor ... yorum yapan kız mutlaka oluyor. iki hafta sonra yeni eklenenler sonra tekrar sil baştan yazıyor yine bir bayan yorum yapıyor...

Allah sütü bozuk insanlardan korusun....

o yüzden sana aşkını hem sözle hem hareketle belli etmedikçe üzülmeyi göze alıyorsan söyle , buna değecek biriyse...

Son düzenleme:
Şimdiye kadar bana hep karşı taraf ilan etti aşkını ilk önce..
Zaten adamın davranışlarından belli olur size ne cevap vereceği,bence üzüleceğinizi bile bile söylemişsiniz sevginizi..
Dert etmeyin,olan olmuş,biten bitmiş..
Daha dikkatli olursunuz umarım bundan sonra..

bugüne kadar ilk söyleyen ben olmadım..çünkü bende garip bir huy vardır,birlikte oldugum kisiden deli gibi hoslansamda o bana seni seviyorum demeden o iliskiyi ciddiye almıyorum..alamıyorum..

ilk çıkmaya başladığımızda,erkek arkadaşımla bir aksam mesajlaşmaya başladık,geyik yapıyoruz,birbirimize laf atıyoruz falan..benimde uykum geldi,kesmek istiyorum mesajlaşmayı,bundan yine beni eleştiren(saka yapıyorduk) bir mesaj geldi,bende bir seyler yazdım ve sonuna sen beni sevmiyorsun yazdım ama amacım seni seviyorum dedirtmek veya ölçmek degildi..sonuçta mesajla mı söylenir bu yani?!bundan gelen cevap'seni seviyorum' oldu ve ben sok geçirdim..ertesi gün de bana çok kızmıştı,ilk seni seviyorum mesajla söylettin bana dedi halbuki yüzüne bakıp söylemek istiyordum dedi..ne biliyim ben diyeceğini kestirip atar,mesajlaşma biter,bende misil misil uyurum sanıyordum :)))
ha ama sanmayın ki romantik,seni seviyorum diyen bir erkek arkadasım var!alakası yok yani :) şimdi ben 10 kere dıyorsam o 2 kere karşılık verir :))) odun yani :)

Demedim hiç ben aşkım bana demeden bile ona demem sanki ne olacak sa ama huy işte :D

2 kere ilan-ı aşk ettim =) ilkinde Beni Bağrına Bastı. mavi Bi kazak vardı üstünde. parfümünün kokusunu hala unutmadım. parktaydık.. Ben de sana karşı Boş değilim dedi o an. ertesi gün telefonda seni seviyorum dedi. ertesi gün.. elimi tuttu.. tutma diyemedim ama çektim elimi.. çekmek zorundaydım.. ertesi gün "ya o ya Ben" dedi haklı olarak.. ağlaya ağlaya "o" dedim arkasına Bakmadan gitti =( olamazdım onla.. askerde sevgilim vardı.. ayrıl ondan madem Bana aşık oldun dedi ama yapamazdım.. birini Bi Başkası için Bırakmak Bana yakışmazdı. yüreğime söz dinletemedim sevgilim varken Başkasına aşık olmuştum ama yapamadım.. askerdeki sevgilimden de ayrıldım. ne de olsa artık Bitmişti Bende Bişeyler.. Bi de 2 sene önce Birine aşık oldum, ona da Ben açıldım, o da Bana "Ben de sana aşik oldum" dedi, Bu sefer oldu. 2 ay çıktık, ama ayrıldı Benden.. sonra pişman oldu geri dönmek istedi ama Ben hayatıma Başkasını sokmuştum şimdiki sevgilimle çıkmaya Başlamıştm.. hey gençliğim heyy ne kadar hızlıymışım =) şimdi çoook güzel Bi ilişkim var, ilk o açıldı Bana.. Bu sefer Ben hep naz yapiyorum, ilk adımları ondan Bekliyorum =)

valla bende 10 sene falan oluyo ıste dedıgım gıbı cevabı "oyle mı olmustu" hatta arabadaydık elını tuttum hemen bıraktı elımı, sankı vebalıyım... herneyse
sımdı yas 30 hıc kımse olmadı ondan sonra ne benım hoslandıgım nede bana ben senden hoslanıyorum dıyen
hala umudum var ama artık hayırlısıysa olsun yoksa olmasın dıyorum
hakkımda hayırlısı..

benimde itirafım çok farklıydı.. benim arkadaşlığım da farklıydı 14-15 sene önce çok kısa süreli okul ark. beni bulup faceden eklemişdi.1 senelik okul arkadaşımdı ve hatırlmasına çok şaşırmıştım...eski sınıf ark. kimse hatırlamıyordu ve beni nerede gördüğünü söylemişti... çok farklı rastlantılar yaşamıştım... bende karşılklı olduğunu düşünmüştüm.. birde çok fazla imalarda bulunmuştu... ama malesef insanların karakterleri ve ahlaki yapısı değişebilirmuş... beni tanıma ihtiamli çok düşüktü ve beni dışarda gördüğünü söylemişti... seni şurda gördüm üzerinde şu vardı. iş yerini biliyorum felan... yani çok ender ve hasas bir durumdu.. eğitim seviyelerimiz ve kıskançlık sanırım uzaklaştırdı...
sonrada ne kadar karekteri sağlam olmayan 14-15 yaşında çocuklar gibi davrandığını fark ettim...çok kısa sürdü 10-15 gün.. sadece netten görüştük... hayal kırıklığı...

çok üzülmüştüm...

ama hepsi geçti gitti.. çok daha kaliteli arkadaşlar edindim... hepsi unutuldu ...

kızlar olsak kalp krmamaya çalışırız reddi bile usulüyle yaparız... ama erkekler öyle değil direk hoşlanmıyorsa da hoşlanıyormuş gibi davranma ihtimalleri yüksek! hemen kendilerini bir halt sanıyorlar....
bend de söyleme taraftarı değilim... hele de face de dinlenen parçalardan msn de yazan iletileri kesinlikle üstünüze almayın...bazı sütü bozuklar bu tarz cümleleri yem olarak kullanıyor...
milattan öne fi tarihinde .......adamın biri kıza ayrılalım diyor... sonrada msn de sürekli dinlediği parçaları gösteriyor.. gayet yanlış anlamaya müsait bir durum.... sonra msn iletisinde " bileğimi kestim... sevdamızın adı aşk gibi cümleler söylüyor..." birde bakıyorsun . adam yaz sil tahtası gibi... face ' de sil baştan yazıyor ... yorum yapan kız mutlaka oluyor. iki hafta sonra yeni eklenenler sonra tekrar sil baştan yazıyor yine bir bayan yorum yapıyor...

Allah sütü bozuk insanlardan korusun....

..

o yüzden sana aşkını hem sözle hem hareketle belli etmedikçe üzülmeyi göze alıyorsan söyle , buna değecek biriyse...

ya işde gerisi de böyle geldi:kızgın: ama ben hiç yaşanmamış bir arkdaşlık saydım.. hafızamı resetledim

darısı bana ınsallah
hem kendımı cok yalnız ve arkadassız hıssedıyorum
hemde bu sahsıyet dısında kımseyı sevemıyorum

demem öle bşyy aşkımdan ölcegimi bilsem bile demem:):):):)
demedimde:)zaten karşıdan geldii o teklif bende atladımmm hemen:)

kimseye açılmadım bu zamana kadar o potansiyel yok çünkü bende ki olsada demezdim yapıma doğama ters çünkü...

Back
X