• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz "Seni Seviyorum " dediğinizde o,

kimseye açılmadım bu zamana kadar o potansiyel yok çünkü bende ki olsada demezdim yapıma doğama ters çünkü...

büyük konuşma canım... olumunekankayizsmile... hayatta asla yapmam dediğin şeyleri yapabiliyorsun o yüzden Allah sana ilk adıı atmayı nasip etmesin... yada karşı taraf adım attı zannedebilirsin...eyvahedigeldismile:jeyyar::jeyyar:

bende ilk adımı attımmı atmadımmı bilmiyorum yani ''seni seviyorum'' sözünü ilk o söyledi ilk o açıldı... ama hiçbiri yüzyüze yada telefonda olmadı... ilk ''aşkım'' sözünüde ben kullanmıştım ama gene mesajdaydı oda... şuan geriş dönüp baktıgımda nasıl olmul nasıl yapmışım diyorum... çünkü bunlara en çok karşı çıkan istemeyen biri nasıl olurda yüzyüze olmayan çıkma teklifini kabul eder,ilk mesajda aşkım der, ilk seni seviyorum lafını msjda kabul eder diye düşünüyorum... ama şuan o insanla nişanlıyım...mutluyum... umarım hep böyle dewam ederde bir istisnayı size müjdelerim..:))

çünkü ne derler bilirsiniz.....''Her Aşk Kendi Masalını Yaratır...''

:D oda güzel olmuş.. zaten sen o enerjiyi aldığın için söylemişsindir.... yoksa niden söyleyesiin...

ewet suskun_sultan bazen biz kendimizi o kadar geri çekiyoruz ki o kadar afra tafra yapıyoruz ki bazı seyleri kaybetmemize neden oluyor...tabi ki hala bir kızın bişeylerden emin olmadan ilk adımı atma taraftarı değilim ancak içinden geldiği gibi davranmak en büyük sihir olsa gerek..:))

ben aşkımdan ölüyor olsam da söylemem kadınların mizacında ilanı aşk etmek, erkeklerinde ilanı aşk edilmek yok bence.
bu roller için biçilmemişiz

biz ilk çıktığımızda o bana seni seviyorum demişti.araya ayrılık girdi 2. ye çıkmaya başlıcakken yani tam barışma aşamasındayken ben ona seni seviyorum değil de ''ben çok mutluyum, sen de mutlu musun ''demiştim :kedi: ayrılmamızda hatalı ben olmasaydım ondan beklerdim açıkçası zemuszemus ama kızlar sevgilisine evlenme teklifi eden kızlar bile var yani, denmek isteniyorsa beklenmemeli bence içinden gelindiği gb davranılmalı :asigim:

sevdiğimi söylemşitim ama çok pişman oldum sonra ne gerek vardı dedim ama iş işten geçti. .. ortada bi ilşki yokken söylenince değeriniz kesinlikle olmuyor:olmaz:. bidaha da öle bişi yapmadım. zaten o zaman da 16 yaşındaydım çocuklukmuş:kedi:

bugüne kadar hep karşı taraf bana seni seviyorum itirafında bulundu. sevgilimin seni seviyorum itirafıda değişikti ama çok güzel bir anı benim için

daha ilk çıkmaya başladığımız zamanlardı. arkadaşıyla mesajlaşıyormuş beni anlatıyormuş. o mesajı da yanlışlıkla arkadaşı yerine bana yollamıştı. beni sevdiğini bana değil aslında arkadaşına itiraf etmişti ama mesajı yanlışlıkla bana yolladı. sonuç olarak mesajı yanlışlıkla yolladım ama iyi oldu seni seviyorum dedi :)

Back
X