Siz siz olun kimseye muhtaç olmayın:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bayanlar merhaba...ya bu gece cok hastalandım..nefes bile zor alıyordum.hemen nişanlımı aradım(zor anlarımda hep o gelir aklıma)ama sallamadı...bir kaç aramanın üstüne uyandı...kötüyüm dedim neyin var dedi iyi değilim dedim..uyu geçer dedi..cok sinirlendim.nişandan önce yani ilk zamanlar hemen geleyim aşkım napalım gidelim hastaneye falan filen derdi...şimdi ilgi sıfır yan yana cok iyiyiz ama ayrılınca soğuyo benden napmalıyım...ben hiç aramamayı sessiz kalmayı düşünüyorum sizce???CADIARZU

benim kocisim fizandan gelir be
hem siz daha nisanlisiniz bu ne vurdum duymazlik
nisanlinizi gercekten kiniyorum insan sevdiginin basi darda oldumu nasdil uykusu gelir
bence iliskinizi bir gözden gecirin sonra is isten gecmis olmasin

Canım daha işin başındasın çok iyi düşün derim. Ne demek ilgilenmemek? aklım almadı vallahi. Kırk kat yabancı bana yapsa değilki nişanlım bir daha yüzüne bakmam.

benim kocisim fizandan gelir be
hem siz daha nisanlisiniz bu ne vurdum duymazlik
nisanlinizi gercekten kiniyorum insan sevdiginin basi darda oldumu nasdil uykusu gelir
bence iliskinizi bir gözden gecirin sonra is isten gecmis olmasin

katılıyorum sana canım..allah mutluluğunuzu daim etsinnapayım dert bir taane değilki...hastalığımı unuttum artık..neden böyle yapıyo onu düşünüyorum:1no2:

Canım daha işin başındasın çok iyi düşün derim. Ne demek ilgilenmemek? aklım almadı vallahi. Kırk kat yabancı bana yapsa değilki nişanlım bir daha yüzüne bakmam.

bakmayı düşünmüyorum zaten:1no2:ama... ama sı var işte önceden böyle değilki ne değişti anlamıyorum:1shok:

evlenmeden gerçek yüzünü gördüğüne şükret..evlendiğinde kimbilir yanında uyuyorken kıpırdamayacak..
ben nişanlıyken eşim beş parasızken annemlere sormadan hastaneye götürür ilgilenirdi..
bence daha yüzüne bakma

canım nişanlımda öyleydi önceden bi yerim ağırsın hemen hastanelere koşturur arabaya kadar kucağına lır ilaçlarıma varana kadar takip ederdi...ama şimdi noldu onu merak ediyorum:1no2:

bence tavır yap, sorduğunda da kavga etmeden uygun bi dille çok bozulduğunu ve kırıldığını ve bu hareketininde gelecekle ilgili seni şüpheye düşürdüğünü söyle.. ama tartışma yaratmadan .. sevgiler..

senağlamaerkek milleti kavga etmeden akıllanmıyor...ömür törpüleri

kavga edince akıllanıyorlarmıymış :uhm: bence hiç.....
neyse odur değiştiremezsin

Birşey sorucam, yalnızmı yaşıyorsun ? yani gecenin bi yarısında ailenin desteğini almak yerinde neden hemen nişanlını arıyorsun ??
tamam yaptığı hoş değil daha ilili alakalı olmalıydı ama senin yaptığında bira anlamsız geldi bana ...
Zira bende söz ve nişanlılık evresi geçirdim fakat bir sıkıntımolduğunda ilk koştuğum yer ana kucağıydı.

bende sana katılıyorum zira ailesiyle yaşıyorsa gecenin bi yarısı nasıl gelim desin inandırıcı değil yapamıyacağı şeyi nasıl söylesin dimi yani...eğer öyleyse bence nişanlın dürüst davranmış...

canım haklısın böyle davranmamalı sana.seven insan hastayım lfını duydu mu ne yapacagını sasırır.ben eşimle daha çıkarken bir gece hastalandım annem de biliyordu çıktıgımı telefonsda hastalandıgımı söyledim karnım çok agrıyordu hemen bizimle hastaney geldi sabahım 4ünde.ne annemden çekindi ne bişey gözü bişey görmedi..çok şükür evlendik haala da öyle.bi yerim agrısın ki çok nazlıyımdır hep biyerlerime bişy olur yani:ecrin_bebek:ama buna ragmen eşim hiç bıkmadan usanmadan hep sorar istersen bi doktora gidelim bebişim der.dikkatini çekerim 3 yıllık evliyim.sen bu hareketlerini tart güzelce bir süre.herzaman böyleyse çekilmez.sonra evlenince de yakınırsın böyle benden sogudu ilgili degil diye düşünürsün.böyle kötümserlige sürüklemek istemezdim seni canım ama aşk dedigin sevgi dedigin bu senin dedigin davranışları içermez.uykuyu bu kadar çok mu seviyor acaba?

kızlar nişanlımla konuştum gece uyku sersemi bişey anlamamışsengözlerimebaksanabşimdi konuştuk ilgisi hiç değişmeden aynı devamhihoyyytyanlış anlamışım cok üzgünümbenneyaptımkihemen benimle
ilgilenmeye başladı

iyi bari sevindim uyku sersemi bazui isanlar hic bir seyin farkinda olmaz
benimki deprem olsa ruya gördüm zanneder
birde uykuda ona birsey dedimmi alakasiz abuk sabuk cevaplar verir

ben 9 senelik kocam hiç değişmedi
nişanlıykende ilgisizdi şimdide aynı bugün hastayım
gece beni yarın bırakma dedim ama sabah kalkıp işe gitti
napim şimdi kadınların değeri bukadar erkeklerin gözünde iyiyken çok güzel ama hasta bişey olunca aaaaaa hep hastasın oluyo kızlar erkeklere yüz vermeyin hak etmiyolar

fazla inanma uyduruyolar kandırma politikası

bugun çok hastayım,nişanlım hastalandığımı anlayacak diye çok korkuyorum.Durmadan soruyor nasılsın,nasıl oldun.ÖÖğğğ gelesiye kadar ilgileniyor.ufacık şeyleri bile abartıyor.Üstelik askerde,bugun kameradan gördü de hastasın sen diye tutturdu.

tatlım sana yüz kere bin kere düşün derim sonra benim durumuma düşme !
sana şimdiden böyle davranan biri ilerde neler neler yaapaaar yazık değilmi sana bence bu konuyu düşün karar ver sonrada o salak nişanlıkla otur konuş
böyle böyle yaparsan iş yürümez de bakalım tepkisi nolcak
hiç de alttan alma o aramadan arama bi pürüz olduğunu anlasın vurdumduymaz

bencede erkekler yalan söylemede üstüne yoktur inanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…