E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
benim kocisim fizandan gelir be
hem siz daha nisanlisiniz bu ne vurdum duymazlik
nisanlinizi gercekten kiniyorum insan sevdiginin basi darda oldumu nasdil uykusu gelir
bence iliskinizi bir gözden gecirin sonra is isten gecmis olmasin
Canım daha işin başındasın çok iyi düşün derim. Ne demek ilgilenmemek? aklım almadı vallahi. Kırk kat yabancı bana yapsa değilki nişanlım bir daha yüzüne bakmam.
evlenmeden gerçek yüzünü gördüğüne şükret..evlendiğinde kimbilir yanında uyuyorken kıpırdamayacak..
ben nişanlıyken eşim beş parasızken annemlere sormadan hastaneye götürür ilgilenirdi..
bence daha yüzüne bakma
bende sana katılıyorum zira ailesiyle yaşıyorsa gecenin bi yarısı nasıl gelim desin inandırıcı değil yapamıyacağı şeyi nasıl söylesin dimi yani...eğer öyleyse bence nişanlın dürüst davranmış...Birşey sorucam, yalnızmı yaşıyorsun ? yani gecenin bi yarısında ailenin desteğini almak yerinde neden hemen nişanlını arıyorsun ??
tamam yaptığı hoş değil daha ilili alakalı olmalıydı ama senin yaptığında bira anlamsız geldi bana ...
Zira bende söz ve nişanlılık evresi geçirdim fakat bir sıkıntımolduğunda ilk koştuğum yer ana kucağıydı.
kızlar nişanlımla konuştum gece uyku sersemi bişey anlamamışsengözlerimebaksanabşimdi konuştuk ilgisi hiç değişmeden aynı devamhihoyyytyanlış anlamışım cok üzgünümbenneyaptımkihemen benimle
ilgilenmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?