• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ve Eşiniz Bu Tanımlara Uyuyor musunuz???

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
• İyi bir koca geceleyin ilk uyuyan, sabahleyin de son kalkan kişi olmamalıdır.BALZACkafamçokkarıştı

• İyi bir koca sağır, iyi bir karıda kör olmalıdır. ANONİM:1ninca:

• Karılar; gençlerin sevgilisi, orta yaşlıların arkadaşları, yaşlılarında dadısıdır. BACON:delphin:

• Bütün bildiklerini karısına söyleyen koca, az şey biliyor demektir. THOMAS FULLER:kahve:

• Bir kedinin dokuz canı, bir kadının da dokuz kedi kadar canı vardır. FULLER kötükedihüso

paylaşım için teşekürler

bunu çok begendim
Bir kedinin dokuz canı, bir kadının da dokuz kedi kadar canı vardır. FULLER

biz de tanımlardan hiç birine uymuyoruz.ama ben şuna çok katılıyorum bir kadının dokuz kedi kadar canı olmasa evliliğin bazı sorunları ve yüklerinin altından zor kalkkardı

Karılar; gençlerin sevgilisi, orta yaşlıların arkadaşları, yaşlılarında dadısıdır. BACON

aynen katiliyorum.............

Kainat hala KADININ kudreti ve değerini anlayamadığı için bu şekilde paradikmalar üretmişler kendilerincedelikafadulden
Ben hiç birine katılmıyorum frambuazım,sence?
Asil bir erkek nerede ne yapacağını bilir zaten,bu satırlar kadını küçümser nitelikte ,ben mi öyle algıladım acaba:delphin:Eşler omuz omuzadır,biri daha önde veya arkada kalmamalı..
Ve kadın doğumundan ölümüne kadar KADINDIR..Değerlidir,baş tacıdır..
Paylaşım için teşekkürler can

Kainat hala KADININ kudreti ve değerini anlayamadığı için bu şekilde paradikmalar üretmişler kendilerincedelikafadulden
Ben hiç birine katılmıyorum frambuazım,sence?
Asil bir erkek nerede ne yapacağını bilir zaten,bu satırlar kadını küçümser nitelikte ,ben mi öyle algıladım acaba:delphin:Eşler omuz omuzadır,biri daha önde veya arkada kalmamalı..
Ve kadın doğumundan ölümüne kadar KADINDIR..Değerlidir,baş tacıdır..
Paylaşım için teşekkürler can

Haklısın canım. Kadın ve erkek birbirini tamamlıyo. Ne kadın erkeksiz yapabilir ne de erkek kadınsız...

ıyi bir koca geceleyin ilk uyuyan, sabahleyin de son kalkan kişi olmamalıdır..

bende buna katılıyorum

Back
X