Siz yalan söylenince nasıl tepki veriyorsunuz?

Benim aklıma yalandan ziyade aklımla beynimle alay edildiğini gelir. Hamile bir kadınsam (ki hamilelikten sonra bile vücut kendini toparlayamıyor) o elbisenin bana gelmesi alay edilmesidir. İçlerinden de kıs kıs gülmüşlerdir. Bir de giy diye ısrar ediyorlar. Ben olsam o elbiseyi giyer, karşılarına çıkar ''Çok komik durduğunu zannetmiyorum'' derdim.
Ben o anda tepkimi verirdim.

Görümce kendine almıştır olmamıştır gibi geldi bana tabi görümce işin örneği başka biri de olabilir.

Ya bana mesela açık açık kendimize aldık olmadı sen giysene belki sana olur denilse seve seve kabul eder giyerim mesela, ama böyle bir şey derlerse yıkadık ütüledik diye gülerim açıkçası. Teşekkür eder geçerdim çok üstelemezdim.

Hamile birine bu elbisenin alınması değil verilmesi diyeceğim aşırı komik ama ahahahhaha

Kayınvalidenizle kıyafet alma ve pazarı yan yana getiremediniz ancak bir arkadaşıyla beraber gitmiş olabilir belki.

Kayınvalidenize de olabilecek bedende bir elbise miydi ? Bir yerde beğenip , heves edip kendisine almış olma ihtimali var mı ?Eve gelince deneyip , kendine yakıştıramayıp üzülmüş ve bu elbise daha genç yaşa uygunmuş diye düşünüp size vermiş olabilir mi ? Heves ve beğeni yaştan bağımsızdır. Böyle bir durum varsa, söylemeye çekinmiş olabilir.

Bir başkasından gelen bir elbise olsa , o kişinin size "sana çok yakışmış , bende böyle durmadı vb" demesi riskini almazdı diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…