sizce 2. kese olabilir mi? (resimli)

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba
Ben 5 haftalik hamileyim 2 kaybim oldu daha once ins bunu kucagima almak nasip olur.
ctesi ilk muayeneye gittim. kesemizi gorduk . ultrason kagidi elimde eskiyecek:)
3 hafta sonraya tekrar cagirdi dr .
Benim aklima takildi ultrason kagidina cok baktigim icin belki goz yanilmasi ama sanki 2. bir karalti daha gordum ben
dr ikiz demedi benimde ikiz beklentim yok acikcasi ama 2. karaltiyi gorunce acaba dedim?
ve resmi sizinle paylasmak istedim cunku cogunuz kucuk hallerini biliyorsunuz.
altta kucuk 2. bir karalti var bir bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum yoksa olabilir mi??? diger yuvarlaktan daha ufak bu arada
karindan bakildi vajinal degil.

$DSCN3181.webp $DSCN3182.webp

eevt doğru cnm 1 karartı daha var ama doktor gözden kaçırmış olailir mi sence ?

bende anlamadim. bir arkadas cevresinde beyaz cember olmasi lazim dedim. digerinde pek gorunmuyor cember
belkide kanama alani olustu 3 hafta sonra yine gidicem sanirim varsada belli olur.
esime gosterdim baska karaltilarida buldu buda var buda var diyor guluyor :)

bende anlamadim. bir arkadas cevresinde beyaz cember olmasi lazim dedim. digerinde pek gorunmuyor cember
belkide kanama alani olustu 3 hafta sonra yine gidicem sanirim varsada belli olur.
esime gosterdim baska karaltilarida buldu buda var buda var diyor guluyor :)

canım benim ilk muayenelerim hep alttandı.ordan bile zor görüyordu dr....sana da keşke alttan baksaydı.ultrason cihazı da çok önemli.bazıları milatlık oluyor.ama bazılarının ki son model oluyr.o da çok önemli.ama şu anki ultrason çıktına göre bence tek gibi.

niye biliyomusun?benim ilk biri ceviz kadardı biri fındık ama ikisininde etrafında beyaz renkle görülen keseleri vardı.ama orda görülen başka bir şey var.belki de sürpriz bir bebiştir.sonraki kontrolünde belli olur.

ama ben senin yerinde olsam başka bir dr.a giderim hiç bişey de demem ve vajinal ultrasonla baktırırım hiç de beklemem.biz ne desek boş.bak ben bir bebek derken benimkiler 3 oldu :)))

hayırlısı olsun canım.bol ananas ye çok su iç ayaklarını hep kaldır çok yavaş haraket et.maydonoz,dere - tere-adaçayı-nane-acı uzak dur.ve YA MUBDİU diye elini karnına koyup bol bol söyle.

canım benim ilk muayenelerim hep alttandı.ordan bile zor görüyordu dr....sana da keşke alttan baksaydı.ultrason cihazı da çok önemli.bazıları milatlık oluyor.ama bazılarının ki son model oluyr.o da çok önemli.ama şu anki ultrason çıktına göre bence tek gibi.

niye biliyomusun?benim ilk biri ceviz kadardı biri fındık ama ikisininde etrafında beyaz renkle görülen keseleri vardı.ama orda görülen başka bir şey var.belki de sürpriz bir bebiştir.sonraki kontrolünde belli olur.

ama ben senin yerinde olsam başka bir dr.a giderim hiç bişey de demem ve vajinal ultrasonla baktırırım hiç de beklemem.biz ne desek boş.bak ben bir bebek derken benimkiler 3 oldu :)))

hayırlısı olsun canım.bol ananas ye çok su iç ayaklarını hep kaldır çok yavaş haraket et.maydonoz,dere - tere-adaçayı-nane-acı uzak dur.ve YA MUBDİU diye elini karnına koyup bol bol söyle.

ananas ne için acaba ? ilk defa duydumda :44:

sagol canim cevabin icin. tup bebek mi normal yollami kaldin ? masallah bebeislere cok heyecanli olmalisin.
ananasi duymustum yerim bol bol canim. ben vajinalden cekiniyorum karindan bakildi dusuk olur diye korkuyorum baktiramadim vajinal
lekelerim devam ediyor cunku.
biraz beklicem hem neyse daha iyi cikar buyudukce diye dusunuyorum.

canım inşAllah Yaradan kucağına almayı nasip eder...
ve eğer istiyorsanda inşAllah ikizdiler...

canim cok sagol. valla benim gonlumden gecen saglikla dogmasi eger ikizde ayrica mutlu olurum tabi
cevremdede hic ikiz yok heyecani ayri olmali. ama dedigim gibi bir bebegim olsunda saglikli daha ne isterim.
ins bu bebegime birsey olmaz.

seninde Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. cumlesiyle ins.
herkes bebegine saglikla kavussun insallah

:))) cok guldum ya :) Allah iyiligini versin.
carsamba gununu bekliyorum gidicem o zaman belli olur ins.

GÜL GÜÜÜLLLL moralini bozma sakın iyi oluyor işte böyle inşAllah çarşamba günü güzel haberler alırsın...
bende 21 inde gidicem hayırlısıyla ikili test için inşAllah bende bebeklerimin sağlıklı olduklarını öğrenirim....

GÜL GÜÜÜLLLL moralini bozma sakın iyi oluyor işte böyle inşAllah çarşamba günü güzel haberler alırsın...
bende 21 inde gidicem hayırlısıyla ikili test için inşAllah bende bebeklerimin sağlıklı olduklarını öğrenirim....

ins canim
Benim dogum 5 ocak gorunuyor tam gununu doldurursa ama once olursa bende aralik annesi olucam
ilk bebislerin mi?
ikiz cok guzel bazen diyorum ikiz olsa ne sirin olurlar ama ydisindayim gidis gelir burda ailem yok
beni cok zorlar bunlari dusununcede vazgeciyorum ama tr de olsam isterdim
gerci elbette benim elimde degil :) Allah ne verirse saglikli versin

Son düzenleme:
ins canim
Benim dogum 5 ocak gorunuyor tam gununu doldurursa ama once olursa bende aralik annesi olucam
ilk bebislerin mi?
ikiz cok guzel bazen diyorum ikiz olsa ne sirin olurlar ama ydisindayim gidis gelir burda ailem yok
beni cok zorlar bunlari dusununcede vazgeciyorum ama tr de olsam isterdim
gerci elbette benim elimde degil :) Allah ne verirse saglikli versin

yeşimcim benim ilk gebeliğim canım bu gün 10 haftadayız ve heyecanlıyız...
inşAllah sende seninkini veya seninkileri mutlulukla sağlıkla kucağına alırsın...
ikiz olmaları herşeyin iki katı demek değilmiş onu öğrendim çok çok çok daha
fazlasıymış o yüzden dediğin gibi çok zor bir iş olucak Allah yardım etsin bizlere...:49:.

off karar veremedim daha dr gunune
Turkiye ye gelme durumum var bileti ayarlamaya calisiyoruz ondan oncede gideyim diyorum doktora
ama yarinda kalp atisi duyamam diye gec diyeyim diyorum boyle kararsiz kaldim 6 hafta bitmis olucak
ama su 2. kese suphesi oluncada beklemek zor geliyor :52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
yok canım o ıkıncı karaltı bebek deıl.eger kese olsa ıdı etrafında beyaz bı hare olurdu.ıkız gebelıkte gecırdıgım ıcın rahat soluyorum.ıkız deıller.ıkıncı bı kese deıl o

canım arkadaslar sölemıs zaten kes eosla etrafıdna hale olması lazımdı ama şöle bişi de var

kese cok kücükken hale dagınık halde durdugu ıcın tam seçilemeyebılıyor bilemedım kan oldunu sanmam ben kan öle olmuyo cunku

bi ultrasoın resmı buldum bak burada da var senınkı gibi ama tek gebelıkmıs

6-hafta-kese.jpg

Back
X