- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
eevt doğru cnm 1 karartı daha var ama doktor gözden kaçırmış olailir mi sence ?
bende anlamadim. bir arkadas cevresinde beyaz cember olmasi lazim dedim. digerinde pek gorunmuyor cember
belkide kanama alani olustu 3 hafta sonra yine gidicem sanirim varsada belli olur.
esime gosterdim baska karaltilarida buldu buda var buda var diyor guluyor :)
canım benim ilk muayenelerim hep alttandı.ordan bile zor görüyordu dr....sana da keşke alttan baksaydı.ultrason cihazı da çok önemli.bazıları milatlık oluyor.ama bazılarının ki son model oluyr.o da çok önemli.ama şu anki ultrason çıktına göre bence tek gibi.
niye biliyomusun?benim ilk biri ceviz kadardı biri fındık ama ikisininde etrafında beyaz renkle görülen keseleri vardı.ama orda görülen başka bir şey var.belki de sürpriz bir bebiştir.sonraki kontrolünde belli olur.
ama ben senin yerinde olsam başka bir dr.a giderim hiç bişey de demem ve vajinal ultrasonla baktırırım hiç de beklemem.biz ne desek boş.bak ben bir bebek derken benimkiler 3 oldu :)))
hayırlısı olsun canım.bol ananas ye çok su iç ayaklarını hep kaldır çok yavaş haraket et.maydonoz,dere - tere-adaçayı-nane-acı uzak dur.ve YA MUBDİU diye elini karnına koyup bol bol söyle.
sagol canim cevabin icin. tup bebek mi normal yollami kaldin ? masallah bebeislere cok heyecanli olmalisin.canım benim ilk muayenelerim hep alttandı.ordan bile zor görüyordu dr....sana da keşke alttan baksaydı.ultrason cihazı da çok önemli.bazıları milatlık oluyor.ama bazılarının ki son model oluyr.o da çok önemli.ama şu anki ultrason çıktına göre bence tek gibi.
niye biliyomusun?benim ilk biri ceviz kadardı biri fındık ama ikisininde etrafında beyaz renkle görülen keseleri vardı.ama orda görülen başka bir şey var.belki de sürpriz bir bebiştir.sonraki kontrolünde belli olur.
ama ben senin yerinde olsam başka bir dr.a giderim hiç bişey de demem ve vajinal ultrasonla baktırırım hiç de beklemem.biz ne desek boş.bak ben bir bebek derken benimkiler 3 oldu :)))
hayırlısı olsun canım.bol ananas ye çok su iç ayaklarını hep kaldır çok yavaş haraket et.maydonoz,dere - tere-adaçayı-nane-acı uzak dur.ve YA MUBDİU diye elini karnına koyup bol bol söyle.
ananas ne için acaba ? ilk defa duydumda :44:
canım inşAllah Yaradan kucağına almayı nasip eder...
ve eğer istiyorsanda inşAllah ikizdiler...
Eki Görüntüle 409765
kizlar bunu yeni cektim
kız senin kendi ultrason aletin mi var yeni çektim diyorsun
canım dr unla görüş kalp atımında ikisinide duyarsın eğer öyleyse....
:))) cok guldum ya :) Allah iyiligini versin.
carsamba gununu bekliyorum gidicem o zaman belli olur ins.
GÜL GÜÜÜLLLL moralini bozma sakın iyi oluyor işte böyle inşAllah çarşamba günü güzel haberler alırsın...
bende 21 inde gidicem hayırlısıyla ikili test için inşAllah bende bebeklerimin sağlıklı olduklarını öğrenirim....
ins canim
Benim dogum 5 ocak gorunuyor tam gununu doldurursa ama once olursa bende aralik annesi olucam
ilk bebislerin mi?
ikiz cok guzel bazen diyorum ikiz olsa ne sirin olurlar ama ydisindayim gidis gelir burda ailem yok
beni cok zorlar bunlari dusununcede vazgeciyorum ama tr de olsam isterdim
gerci elbette benim elimde degil :) Allah ne verirse saglikli versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?