Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce 2012 aralık'ta kim ilk önce, kim en son doğum yapacak?
zaman yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor hem bebişimi bi an önce kucağıma almak istiyorum hem de doğumu düşününce içim daralıyo. bi de üstüne iş yerinden arkadaşım doğum iznine ayrılmak üzereyken üç hafta önce doğum yaptı. hepten panik oldum
2012 aralıkta kim ilk önce kim en son doğum yapacak diye başlık atılınca öyle anladım sanırım cnm :) neyse zaten mümkünse normal günün de doğum yapalım inş. gün yaklaştıkça tırsıyorum :) rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin hayırlı zamanda
plasentan ayrıldı mı canım 35+6 iyi canım keşke o haftaya kadar gelebilsek hepimiz sakin ol canımm korku yok sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucaklarımızaaallahım izniyle
canım benim 2 kez plasentam ayrıldı kanamam oldu çok şükür şimdi kendini topladı ama doktorum 2. sinde baştan beri sorunluydu sona kadar da böyle gider demişti ve ebeler erken doğum hakkında bilgi vermişti korkma falan demişlerdi en son gittiğimde doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama yine suyun gelirse sancın olursa kanaman olursa vakit kaybetmeden gel erken doğum olabilir demişti bakalım zamanında gelsinde meleğim şimdi hiç değilse hissediyorum yanımda olduğunu biliyorum erken gelirse banada vermiyorlar ki
canım benim 2 kez plasentam ayrıldı kanamam oldu çok şükür şimdi kendini topladı ama doktorum 2. sinde baştan beri sorunluydu sona kadar da böyle gider demişti ve ebeler erken doğum hakkında bilgi vermişti korkma falan demişlerdi en son gittiğimde doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama yine suyun gelirse sancın olursa kanaman olursa vakit kaybetmeden gel erken doğum olabilir demişti bakalım zamanında gelsinde meleğim şimdi hiç değilse hissediyorum yanımda olduğunu biliyorum erken gelirse banada vermiyorlar ki
ya süpersin topik hayırlı olsun canım, neden açılan konuları ben hep tesadüf eseri görüyorum bilmiyorum
yazılanları okuyunca çok heycanlandım helede büyük ödül beni dahada çok heycanlandırdı doğurasım geldi yani
bende ilk 10a girebilirim sanırım sonuncuda herkes gibi seastire olur diye düşünüyorum
ilkimizde chnb olur sanırım