- 29 Aralık 2019
- 57
- 4
- 1
- Konu Sahibi Hayatsarkisii
Biraz daha ileri giderlerse o devenin altinda kalacaklar gozum hicbirseyi gormez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kendiniz yazmışsınız konuşmaları sizin eşinizin başlattığını. Karşı taraf ondan cesaret buluyor. Eşiniz bu kadar rahat yazışmasa kız da yazmaz. Yok kıyamamlar yok izin almışsın bozuldumlar. Kocanız nasıl başlatıyor ne yazıyor ki bu kadar cesaret bulmuş. Kusura bakmayın sizi kocanız düşünmezken elin kızı niye düşünsün ki? Bu işler böyledir. Adamın rahatlığından kadının aklına bile gelmez olmuş evli olduğu. İş sizin eşinizde biter.[QUOTE="petrapuella
Hep aldatma olaylari o cevreden cikiyor anlaminda kocami daha cok suçluyorum zaten ama karsi tarafinda dikkat etmesi lazim bnde evli insanlarin yaninda staj yaptim mesafemi korudum erkek milleti ayartilmaya musait suc iki kisiliktir.dusuncesjzlik esinin rahatsiz olabilecegin aklimdan geciririm ona gore davranirim.
Evli adamın boşluğunu doldurması neymiş onu da bi sorun ablanıza. Evlenince biter o boşluk hayırdır yani!bnle o sekilde mesajlasmadi ablam dediki o kiza saygi duysa boyle mesajlar atmaz egleniyor boslugunu dolduruyor diyor ama ilgisini cekmis neyine heveslendiyse hala esime surekli soru soruyormus sinir olmaya basladim artik buda onla samimi oldugunu gostermezni niye baskasi degil
Eşim böyle bir samimiyette bulunamaz karşı cinsle tabiki bende ağzına kürekle vururumMerhaba hanımlar , öncelikle acaba benmi cok abartiyorum diye danışmak istedim.eşimin çalıştığı yerdekı kızla uyarmama rağmen mesajlarda laubali şekilde konuşuyor .Dogum yaptıktan sonra kizimin videolari vardi. Kendime atmak istedim. Topluca resim cekilmislerdi.kiz kocamin dibine kadar girmisti.Bir kere iceri girdim .Guluserek konusuyordu sabrettim sonra telefonuna baktim. kiz sinir bozucu seyler yazmis;esim 100 aldim demis ,o helal 90 vermissin. oda iyiki vermisim demis. ilk basta normal konusmuslar, gidip gelip yardim istiyormus. Sonradan birbirlerine gulucuklu emojiler atmalar ,esimin kiza ismiyle takilmasi ,saka yapmasi kavga ettik.soruyorum yok nisanli, sonra diyorki sevgilisi var ,bana abi diyor .niye samimi mesajlar yaziyor dedim bn yardim ettigim icin oysaki yalan zaman gecti. tekrar baktim kiz ;canim bilgisayarda pencereyi acamadim. oda ;gel takilalim yazmis gulmus. yine sordum birsey diyemedi 3 de kiz yemege indiniz mi ?diye sormus oda inince haber ver bende gelim demis .soz verdi yok inmedim dedi .senin yuzunden iste bile gorusmuyom kizi kirdim diyor. agzima geleni saydirdim .en sonunda yok kiz ona baba canin sagolsun paran yoksa helloooo diye yaziyor .ya yu konusuyor .esim ohoo sen hala baadinmi e maile diyor .grupta esim hastaydi gelemicem siz bakin demis .oda gulmus kiyamam ya yazmis .esim anneme karsi hassas degil herseyi soyler .kizin annesi oldu diye anneler gununu kutlamiyor .sanki ona kalmis muduru dahi takilma diye uyarmis .mesajda bir kerede toplanti var esim izinli oda demiski; grupta sende katilmalisin bak davet gelmis izin almam beni bir miktar uzdu. demis sizce ben haklimiyim halada e maillerde cogu zaman laubali konusuyorlar.bir kerede dedikodu yapiyorlar .esim yanlis yapistir .oda; deli ya yazmis ustelik esim baslatiyor bu konusmaları