• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartıyor muyum

bana kalirsa boyle biseu yapma tatlim :( gerci tanimiyorum erkek arkadasin nasi biri ama eger ben bana sormadan gittim trip atiyorum iste ne halin varsa gor diye davranirsan (zaten araya uzaklik da giriyo) senden uzaklasmasi icin bi sebep daha vermis olursun eline. erkekler cok sikiya gelemiyo cunku malesef :/ yaptigi dogru demiyorum ama yaptigi yanlisi kendi anlasin sen trip atiyosun diye burnundan gelmesin cocugun bence.
tekrar soyluyorum bence kuskunluk yapma arkasindan dur :)

belki akşam yüzyüze konuşucaz tekrar ama dediğin gibi bıkkınlıkta olabilir 3 gündür ağzından burnundan geldi çünkü:37:
ama 1 gün önce veya 2 gün önce gitmeden görürsem görürüm bana demediği bir olayın parçası olup onu geçirmeye gitmek istemiyorum bu da ona fazlasıyla koyar.bunlarla uğraştığımız kadar neyle uğraşıyoruz acaba :)

belki akşam yüzyüze konuşucaz tekrar ama dediğin gibi bıkkınlıkta olabilir 3 gündür ağzından burnundan geldi çünkü:37:
ama 1 gün önce veya 2 gün önce gitmeden görürsem görürüm bana demediği bir olayın parçası olup onu geçirmeye gitmek istemiyorum bu da ona fazlasıyla koyar.bunlarla uğraştığımız kadar neyle uğraşıyoruz acaba :)

aynen oyle ya kafamiza cok mu takiyoruz biz anlamiyorum ki :D benim de bi sikintim var baslik actim dun okursan sevinirim uzun sureli birlikteligi olan birinden fikir almak istiyorum :(

off çok kötü bir durum üzüldüm arkadaşınızın adına yapmak isteyen heryerde yapar gerçekten şifreler var bende ama hiçbizaman o konuda bir sıkıntı yaşamadım tabikide bu 2.hesaplar açmaması anlamına gelmiyor çok zor okadar rahat bir ortama gitcek olması eğer devam edersek dönüncce acabalarım olcak hep süphe duycam :50:

Ne kadar kalacak erkek arkadasınız gidince, bir de kesin mi acaba bu tepkinizden sonra gitmeme ihtimali olabilir mi?Durumunuz zor biraz umarım en doğru kararı verip sonucunu iyi şekilde alırsınız.

off çok kötü bir durum üzüldüm arkadaşınızın adına yapmak isteyen heryerde yapar gerçekten şifreler var bende ama hiçbizaman o konuda bir sıkıntı yaşamadım tabikide bu 2.hesaplar açmaması anlamına gelmiyor çok zor okadar rahat bir ortama gitcek olması eğer devam edersek dönüncce acabalarım olcak hep süphe duycam :50:

Buarada eşimin işyerinde bir çift vardı. Önce kız eğitim için yurtdışına gitti epey kaldı geldi, sona çocuk kısa bir süre gitti geldi, evlendiler geçen yaz. Sanırım seviyorsa bana geri gelecektir anlayısı oluyor bu sonucu alabilen çiftlerde. İyi niyet ve güven çok önemli. Tek taraflı olursa, bir kişi diğerini kullanıyor ya da yedekte tutuyor olur, karşılıklı olması şart. Biraz da orada ne hapıyor, ne ediyor konusunda ikisinin de rahat olması lazım. Yoksa kavgalar, ayrılıklar, gözyaşı kaçınılmaz.

aynen oyle ya kafamiza cok mu takiyoruz biz anlamiyorum ki :D benim de bi sikintim var baslik actim dun okursan sevinirim uzun sureli birlikteligi olan birinden fikir almak istiyorum :(

canım tabikide bakıyorum şimdi ama kelin ilacı olsa başına sürerdi :)

Buarada eşimin işyerinde bir çift vardı. Önce kız eğitim için yurtdışına gitti epey kaldı geldi, sona çocuk kısa bir süre gitti geldi, evlendiler geçen yaz. Sanırım seviyorsa bana geri gelecektir anlayısı oluyor bu sonucu alabilen çiftlerde. İyi niyet ve güven çok önemli. Tek taraflı olursa, bir kişi diğerini kullanıyor ya da yedekte tutuyor olur, karşılıklı olması şart. Biraz da orada ne hapıyor, ne ediyor konusunda ikisinin de rahat olması lazım. Yoksa kavgalar, ayrılıklar, gözyaşı kaçınılmaz.

4 aylığına bir kerede gelirim diyor arada :43:eğer okul derslerini onaylarsa kesin gidiyor malesef benim yada ailesinn yuzunden gitmeme gibi bir ihtimali yok çünkü şuan tek çıkar yol onu görüyor kendinde orda sınav sistemi yok pek proje ödev v.s. geciyorsun ağır bir bölüm okuyor ve derslerle alakası olmasına rağmen inanlmaz zorlanıyor kısacası bizim hemen işleri yoluna koyup evlenmemiz için şart diyor ben okulu uzatp seni 1 sene daha bekletmek istemiyorum diyor.arkadaslarınızın karşılıklı olması işlerini daha kolaylaştırmıstır ikisinin halden anlama gibi bir durumu olmuştur ama malesef ben anlayamıcam :(

Back
X