hatasını kabul ediyor fazlasıyla ama ben atlatamıyorum çok normal gelmiyor şuan konuşmuyorum ama nere kadar konuşmucam ayrıca biraz önce annesi arayıp yarın akşam için yemeğe davet etti ve kabul etmedim normaldede giderim falan ama sanki erkek arkadaşım ailesini araya kattı gibi oldu ben dün bana nasıl söylemedi olayındaydım ama bugün nette erasmusla ilgili araştırmalar yaptığımda snir katsayım fazlasıyla arttı yazılanlara

nasıl davranmalıyım o ordayken hiçbir fikrim yok
acıkcası okulu uzatmamak icin erasmusa gittigini soyleyeni de ilk defa duydum...
fakat yazılarından anladıgım kadarıyla ayrılmayı düşünmüyorsun.
6yıl boyunca birlikte oldugunuz icin farklı birseyler yapmak, birkez olsun kendi hayallerinin pesinden gitmek istemis olabilir.
madem oyle o kadar yıl emeginizi sırf gec söyledi diye bir kenara itecek degilsiniz.
bence yurtdısına giderken aranızda bir sogukluk olsa bile küs olmayın...bir yanlıs yaptıgı zaman zaten ayrıydık vb. cumleler kuramasın.
su an soyledigi her seyin bir bahane oldugunu, uzulseniz de herzaman ona egitiminde ve hayallerinde destek cıkacagınızı vs soyleyin, fakat iliskinin devam etmesini istiyorsa bir daha boyle saklamaması gerektigini ve ona karsı guveninizin sarsıldıgını vs acık acık anlatın.
tabi tum bunlardan once, onun tam olarak hatasını anladıgından emin olmadan da hemen yumusamayın.
erasmus icin yazılanlar evet hos degil ama insanın icinde olduktan sonra... karakteri de oturmamıssa anında ortamını bulunca degisebiliyor. aksine bu durum sizin icin turnusol kagıdı gorevini gorsun. onun sadakatini, ilgisini ve bundan sonra size ne kadar acık olup olmayacagını ölcebileceginiz bir kac ay olarak düsünün.
belki ileride calısacagı is surekli yurtdısı seyahatlerini gerektirecek belki birkac yıllıgına baska bir ulkede calısacak ve askerligini dövizli yapacak... iste tum bunlar oldugunda ola ki hata yapmaya meylederse evli oldugunuzdan tum kopruları yakmanız belki daha zor olabilir... o yuzden erasmusu iliskiniz icin zorlu da olsa bir sınav olarak düşünün...