sizce abartıyormuyum acil akıl verin kızlar :(

Kızlar,
ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ve 6 yıllık sevgililik döneminin ardından severek evlendik... ve şuanda gecenin bu saatinde beni buraya yazdıran şey eşimin bekar arkadaşları... kızlar eşim herakşam 1-2 saat dozunu kaçırmadan 8-9 yıllık üniversiteden beri görüştüğü her hafta muhakkak bir gününü ayırdığı arkadaşlarıyla bilgisayar oyunu oynar... ama bu arkadaşlarının hepsi bekar ve sevgilileri yok ve bir arkadaşı sürekli internetten tanıştığı kızlarla takılan bir tip.. bu akşam tesadüfen internetten konuşmalarına gözüm takıldı bu haftasonu çok meşguldüm falan yazdı eşime arkadaşı sonrada jeren yanındamı dedi... ben o sırada bu ne anlatacakki sana beni soruyo diye delirdim kavga ettik eşimde herşeyi bilme erkek muhabbeti dedi tartıştık neyse ben gitim mutfağa sonra eşim yatınca açtım okudum bi kız getirmiş eve kızla yaptıklarını anlatmış iğrenç bir dille eşimde gülmüş ben delirdim evli bir erkek sonuçta eşime bişi demedim ama kıskançlıktan delirdim kız harikaydı falan filan yazmış bunun gibisini görmedim tarzda şeyler...ne yapıym şimdi ben? normalmi gereksiz yeremi takıldım? evli bir erkekle neden bu tarz bişiyi paylaşırsınki bilmiyorum çok kahroldum arkadaşının böyle şeyleri anlatmasınada eşimin tepkisinede kahroldum ağladım :5:

abartmıyorsun canım evli erkeğin evli arkadaşları olmalı
ben de aynı dertten muzdarip biriyim, eşimin arkadaşları hep bekar :25:
bence de yaşadıklarına üzülmekte haksız değilsin tatlım, seni çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum
nedir bunu çaresi ne yapmak lazım acaba???

istediğiniz herşeyin üstüne yemin ederim ama okadar midem bulandıki okuyunca nefes alamadım sanki eşim yapmış gibi ama arkadaşının bunu anlatması ve onunda gülmesi çok zoruma gitti... yaa kız çok iyiydi bunun kadar iyisini görmedim falan filan yazmış eşimde gülmüş allah aşkına deliricem yaa bi yol gösterin... benmi çok takıntılıyım yarın bi psikologla konuşucam acaba erkeklerin özel alanımı olmalı girilmemelimi gerçekten sadece gidip bu sorunun cevabını öğrenicem okadar takmış durumdayım...

arkadaşlarının bekar olması bana göre normal
ne yapsın yani evlendi diye bekar arkadasları ile görüşmeyi kessin mi
bende 6 yıllık evliyim eşimin de benimde bekar arkadaslarımzı var
bu yüzden de hiç sorun yasamadık

sorun bence arkadasının yaptıgı gereksız ergen muhabbeti
bence canını da sıkma o kadar
eşine güveniyorsan takılma bence boyle seylere

Kızlar,
ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ve 6 yıllık sevgililik döneminin ardından severek evlendik... ve şuanda gecenin bu saatinde beni buraya yazdıran şey eşimin bekar arkadaşları... kızlar eşim herakşam 1-2 saat dozunu kaçırmadan 8-9 yıllık üniversiteden beri görüştüğü her hafta muhakkak bir gününü ayırdığı arkadaşlarıyla bilgisayar oyunu oynar... ama bu arkadaşlarının hepsi bekar ve sevgilileri yok ve bir arkadaşı sürekli internetten tanıştığı kızlarla takılan bir tip.. bu akşam tesadüfen internetten konuşmalarına gözüm takıldı bu haftasonu çok meşguldüm falan yazdı eşime arkadaşı sonrada jeren yanındamı dedi... ben o sırada bu ne anlatacakki sana beni soruyo diye delirdim kavga ettik eşimde herşeyi bilme erkek muhabbeti dedi tartıştık neyse ben gitim mutfağa sonra eşim yatınca açtım okudum bi kız getirmiş eve kızla yaptıklarını anlatmış iğrenç bir dille eşimde gülmüş ben delirdim evli bir erkek sonuçta eşime bişi demedim ama kıskançlıktan delirdim kız harikaydı falan filan yazmış bunun gibisini görmedim tarzda şeyler...ne yapıym şimdi ben? normalmi gereksiz yeremi takıldım? evli bir erkekle neden bu tarz bişiyi paylaşırsınki bilmiyorum çok kahroldum arkadaşının böyle şeyleri anlatmasınada eşimin tepkisinede kahroldum ağladım :5:

Hiç arkadaşlarına bahane bulma.

Bu tarz bir muhabbeti yapma cesaretini eşin veriyor,
sanıyorum ki onun da hoşuna gidiyor, yoksa kestirir atardı.

Adam evlenmiş hala ergen tavırlardaysa suç eşinin...

Hoş deil ama eşin sadece gülmüş yorum yapmamışki kız çok iyiydi yaaa dediğinde ne bilim hadi ya anlatsana falan yazsa okey sadece gülümsemiş kendini üzme yıpratma çevrenzde evli arkadaşlarınız yokmu sen organize et akşamları haftasonları görüşün yawaş yawaş uzaklaşıcaktır kendini yıpratma takma..erkek muhabbeti işte hangimiz arkadaşlarıyla görüştüğünde evli bekar erkeklerin ne muhabbet yaptğnı biliyrz allah aşkına fazla takılma kendini üzme yıpratma her daim bakımlı ve hoş ol özgüvenin had safada olsun bu tarz şeylere takılıp ancak kendine zarar verirsin...

işte bunların olacağını önceden bildiğim için eşimin etrafında bekar erkek bırakmadım
görüşmelerini kesti çoğuda evlendi zaten artık
ama bende hiç unutmam yeni evliydik 3 ay olmuşmuydu tam emin değilim
bi arkadaşı aradı 2 arkadaş birlikteyiz 3 kız var yanımızda biri boşta bizimde aklımıza sen geldin gelsene takılalım diye
eşimde çok kızdı onlara telefonda sonra suratına kapattı ama bende ayrı kopardım kıyameti
o gün bu gündür bekar arkadaşları gömdük...

bekar erkekler bayanlar gibi değil maalesef bir çoğu pislik olabiliyor

Hiç arkadaşlarına bahane bulma.

Bu tarz bir muhabbeti yapma cesaretini eşin veriyor,
sanıyorum ki onun da hoşuna gidiyor, yoksa kestirir atardı.

Adam evlenmiş hala ergen tavırlardaysa suç eşinin...

katılıyorum, arkadaşın da yapacağı bir şey yok, eşin dinlememli onu

bide işin şu boyutu var benim okuyacağımı bildiği için çok ayrıntıya girmemiştir buluşalım konuşuruz falan demiş... her hafta buluşurlar istisnasız çok büyük bi olay olması lazım buluşmamaları için ozaman detaylarını öğrenir nasılsa iğreniyorum gerçekten çok iğreniyorum tiksiniyorum...

tatlim biz kadinlar evliyken yada biriyle cikarken yaptiklarimizi yani cogumuz kiz ark larimizla paylasiriz dogrumu...Ama erkekler sadece öylesine takildiklarini

anlatirlar birbirlerine asla eslerini anlatmazlar yine cogu dicem cünkü burdan biri cikip yooo benimki anlatiyoduda diebilir artik hersey normal bizim toplumda..

Neyse senin durumuna gelince arkadasi anlatmis esinde gülmüs takma..Evli arkadaslari olmali diyenler var onla ne alakasi var evliler toplanip

capkinliga gitmiyo sanki..Hic abartma esine güven; kendine güven Kurtun aklina kuzuyu düsürme:1:

neden bukadar kıskandım delirdim...ama bu arkadaşları hep bu muhabbetleri yapıyorlar hepsi bekar sonuçta bir yorum iki yorum yapma muhakkak yorum yaptıklarıda olmuştur ben her an yanında değilimki kalkıpta bu saatten sonra nasıl soğutucam arkadaşlarından... evli olmak kötü birşeymi acaba diye sorgulayasım geliyor yada eşimde özeniyomudur diye düşünmeden edemiyorum ona güveniyorum ama herşeyinde bi sınırı var insanız sonuçta yaa bilmiyorum kafam çok karışık...

benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız? eşinizlemi konuşurdunuz? küsermiydiniz? ne tepki verirdiniz? ben şuanda eşimin yanında uyumak istemiyorum çünkü bişiler boğazıma takılıyor ağır geliyor bi tuhafım...

Ben olsam kavgayla degilde bi sekilde bu tür muhabbetlerin ona yakismadini fln söylerdim..Tartismaya gerek yok dedigim gibi takmamaya bak..

hayır cnm hiç de abartmıyorsun.
eşini sert bir dille uyar.
bu ne böyle ya?
oooh! ne anlamı kaldı o zaman evli adam sıfatı ile dolaşmanın.
evliysen bir ağırlılığın olmalı kesinlikle.

bende bunu anlamıyorum evli olmakla bekar olmak arasında bi fark olmalı sanki bende senin gibi düşünüyorum... bende kız arkadaşlarımın sevgili muhabbetlerini dinliyorum yorumda yapıyorum ama bukadar özel detaylara inmiyoruz biz zaten inmeyizde herkesin bir özel olmalı yaa ilişkinin ciddiyeti ne olursa olsun bukadar rahat anlatılmamalı...

istediğiniz herşeyin üstüne yemin ederim ama okadar midem bulandıki okuyunca nefes alamadım sanki eşim yapmış gibi ama arkadaşının bunu anlatması ve onunda gülmesi çok zoruma gitti... yaa kız çok iyiydi bunun kadar iyisini görmedim falan filan yazmış eşimde gülmüş allah aşkına deliricem yaa bi yol gösterin... benmi çok takıntılıyım yarın bi psikologla konuşucam acaba erkeklerin özel alanımı olmalı girilmemelimi gerçekten sadece gidip bu sorunun cevabını öğrenicem okadar takmış durumdayım...

sadece gülmüşse geçiştirmek anmaçlıdır. durumla ilgili konuyu araştıran sorular sormadığınıza göre eşiniz o kafada değil. ama tehlikeli bir arkadaş bu. yani aranızın kötü olduğu bi dönem böyle ortamlara sokabilir eşinizi allah korusun

bilmiyorum canım gerçekten çok üzgünüm saat kaç oldu gram uykum yok daraldım ve şuanda eşim içerde yatıyor yanına gitmeyide düşünmüyorum... bu konuyu durmam gereken noktaları tam olarak anlamadanda yanına gitmeyi düşünmüyorum açıkcası ben bu konuyu büyütmeyi düşünüyorum çünkü aklım mantığım almıyor... internette detaya inmedi çünkü okuycağımı biliyordu benden çekindiği için muhtemelen buluşunca bu sormasada arkadaşı detayları anlatacaktır...

bende bunu anlamıyorum evli olmakla bekar olmak arasında bi fark olmalı sanki bende senin gibi düşünüyorum... bende kız arkadaşlarımın sevgili muhabbetlerini dinliyorum yorumda yapıyorum ama bukadar özel detaylara inmiyoruz biz zaten inmeyizde herkesin bir özel olmalı yaa ilişkinin ciddiyeti ne olursa olsun bukadar rahat anlatılmamalı...

evet bncede.bnm eşime evli bi iş arkadaşı ne anlatmış şok oldum vallaha.
adam karısı ile birlkte olup duşa girince tekrar kendi kendini tatmin ediyormuş.bu onun için inanlmaz güzel birşeymiş.
yuh demştm duyunca.bırak yaptığını anlatmayı sen nasl eşimle birlkte oluyorum diye bir başka erkeğe bunu dersn çüş yani!

işte hep bir dengesiz var hep yanii hiçmi mahremiyet özel hayat kalmadı yaa insanlar nekadar ucuzlaştı yaa:(

Back
X