sizce abartıyormuyum acil akıl verin kızlar :(

Kızlar,
ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ve 6 yıllık sevgililik döneminin ardından severek evlendik... ve şuanda gecenin bu saatinde beni buraya yazdıran şey eşimin bekar arkadaşları... kızlar eşim herakşam 1-2 saat dozunu kaçırmadan 8-9 yıllık üniversiteden beri görüştüğü her hafta muhakkak bir gününü ayırdığı arkadaşlarıyla bilgisayar oyunu oynar... ama bu arkadaşlarının hepsi bekar ve sevgilileri yok ve bir arkadaşı sürekli internetten tanıştığı kızlarla takılan bir tip.. bu akşam tesadüfen internetten konuşmalarına gözüm takıldı bu haftasonu çok meşguldüm falan yazdı eşime arkadaşı sonrada jeren yanındamı dedi... ben o sırada bu ne anlatacakki sana beni soruyo diye delirdim kavga ettik eşimde herşeyi bilme erkek muhabbeti dedi tartıştık neyse ben gitim mutfağa sonra eşim yatınca açtım okudum bi kız getirmiş eve kızla yaptıklarını anlatmış iğrenç bir dille eşimde gülmüş ben delirdim evli bir erkek sonuçta eşime bişi demedim ama kıskançlıktan delirdim kız harikaydı falan filan yazmış bunun gibisini görmedim tarzda şeyler...ne yapıym şimdi ben? normalmi gereksiz yeremi takıldım? evli bir erkekle neden bu tarz bişiyi paylaşırsınki bilmiyorum çok kahroldum arkadaşının böyle şeyleri anlatmasınada eşimin tepkisinede kahroldum ağladım :5:

merhaba canım bence çok haklısın eşinin arkadaşı çok harikaydı demesi eşinde bir merak uyandrmıştır kesin sadece eşin değil hangi erkeğe söyleseler bu lafları her erkekte bir merak uyandırır. ama birde şöyle birşey var eşinin karakteri sağlamsa seni seviyorsa yapmaz ama sen yinede boş bırakma eşini derim eşini takibe al ona çaktırmadan :16::16:

ben evliyim, bekar arkadaşlarımızda var evli olanlarda, tabi bu yaşayışa göre değişir biz ve evli arkadaşlarımız hala sevgili gibi yaşıyoruz, bekar kız arkadaşlarımda "boş" muhabbetler anlatmıyolar bana, sen arkadaşının sıkıntısına boş diyosan zaten arkadaş olmayın, o erkek arkadaşını anlatıyo ben kocamı dolayısıyla benim sorunum daha büyük diye bişey yok, insanlar kendini bildikten sonra bişey olmaz, benim eşim sevgiliyken bile fazla domestik ve bağlı biriydi, ama karakteri buna uymayan adama bir değil bin tanede nikah imzası attırsan böyle merak eder işte milletin kızlarla neler yaptığını, özenir, konu sahibi kendi adına çok haklı ama evli erkeğin/kadının bekar arkadaşı olmaz tezine katılmıyorum

"evli erkeğin/kadının bekar arkadaşı olmaz" diye bir tezim yok benim
ama ilişkileri dejenere olur diyorum sen anlayamamışsın ama neyse, anlayana...

kızlar eşimle konuştum bu konuyu psikoloğa gittim ve senden yüz bulup senin evli bir erkek olduğunu unutan arkadaşına senin hatırlatma yapman lazım dedim... oda beni haklı gördü ve arkadaşıyla konuştu jerenle tartıştık bidaha bana böyle şeyler anlatma git diğer bekar arkadaşlara anlat jeren seni gördüğü yerde bacaklarını kıracak bile demiş... istersen sende kız dedi bana süleyman birdaha böyle ceren yanındamı falan diyip derin mevzulara girersen senin saçını başını yolarım diye konuş dedi eşim bana ama sen konuştuysan bana gerek yok sana güveniyorum zaten ben onu diğerlerinin yanında konuştum çok utandı diğerleride mesajı almıştır sıkmayalım böyle şeyler için canımızı bidahada benden ayrı uyuma dedi... sorunu çözdük bilginize... ayrıca hepinize teşekkürediyorum verdiğiniz akıllardan dolayı :kkk:

Back
X