sizce abartiyormuyum :(

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
48
31
Ben 21 yasinda 2 senelik evliyim 56 kilo duzgum fizikliyim Bir de kizim var. Ama sanki esim hep başkalarına bakiyor onlari istiyor gibi geliyo hic rahat vermiyorum tv de bile cikinca bak diyorum onu istiyon falan :( her ortamda böyleyim. Ne yapicam bennnn...

Adamı kendinden sogutuyorsun farkında değilsin. Erkekler böyle şeylerden aşırı derecede bunaliyolar. Adamın yapmayacağı varsa bile senin bu davranışlarin yüzünden bunalip yapacak :KK12:

Senin yaslarinda bende senin gibi dusuncelere kapiliyordum. Aslinda cozumu zamanla kendin buluyorsun. Kiskansanda dusuncelerini kendine sakla esine yansitma zamanla gecer. İnan bunlar cok basit seyler

Özgüven sorunu, bende de vardı bir zamanlar. Hala arada bir hortlar. Bence de çok fazla belli etme, kendine güven. Gencecik kadınsın fiziğin de düzgün. Hem seni istemiş sevmiş ki eşi yapmış seni bunları da düşün. Ne kendini yor ne de adamını.

Kiskanclik girdap gibi tıpkı insanı içine ceken bir duygu bilirim . Bunun için bir uzmanla gorusmeniz faydali olabilir

içten içe eşinin seni aldatma potansiyelinin olduğunu düşünüyorsan. Bu da seni öfkelendirip böyle davranmaya itiyorsa, yok abartmıyorsun. Sana güven vermemiş....
Yok sadece kuruntudan dolayı böyle yapıyorsun,
Evet abartıyorsun.... Böyle giderse, yapsamda dır dır, yapmasamda.. ACABA MIIIIIII?
Diye Düşünürse, bir başlık daha açarsın... Bizde pislik herif diye arkasından söveriz. :KK67:

HATIRLATMA DELİYE,
GELİR SIÇAR HALIYA... :KK53:

Ben 21 yasinda 2 senelik evliyim 56 kilo duzgum fizikliyim Bir de kizim var. Ama sanki esim hep başkalarına bakiyor onlari istiyor gibi geliyo hic rahat vermiyorum tv de bile cikinca bak diyorum onu istiyon falan :KK43: her ortamda böyleyim. Ne yapicam bennnn...

eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin..
özgüvenli olun biraz...

Sen adamın aklında olmayan şeyi zorla kafasına sokmaya çalışıyor gibisin.
Bari bu kadar belli etme eşine ki poposu kalkmasın.

Ben 21 yasinda 2 senelik evliyim 56 kilo duzgum fizikliyim Bir de kizim var. Ama sanki esim hep başkalarına bakiyor onlari istiyor gibi geliyo hic rahat vermiyorum tv de bile cikinca bak diyorum onu istiyon falan :KK43: her ortamda böyleyim. Ne yapicam bennnn...
ben de hep aynısını düşünüyorum.. aslında eşim bakmasada bakıyo gbi geliyo paranoya mı yapıyoruz bilemiyorum

Back
X