21-35 gün arasi düzenli kabul ediliyor. Genetik inceleme yaptırdın mi düşüklerden sonraArkadaşlar resimde gördügünüz benim adet döngülerim. Sizce düzenli mi normal mi bu döngüler. 38 gün nedir yani. 36 gün nedir. Arada bir Bukadar uzun olmaları normalmi?
18 aydır yazıyorum not ediyorum bu şekilde. Bu arada 3 gebelik kaybım var. İki kürtaj (boş gebelik sebebi), bir kimyasal gebelik.
Evet. Her türlü genetik testler araşırmalar, rahim filmi, smear testi,histeroskopi, ve daha bir çok şey. Şuan tedavi görüyorum zaten. Kan pıhtılaşması için her gün karnımdan iğne, progestan, folidoce, ecoprin vs. kullanıyorum. Şuan yeniden hamile kalmaya çalışıyorum, adet döngülerm böyle oldugu için gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Yumurtlama günümü tam bilemedigim için. Çnkü her kadının 14. Gün yumurtlama değilmiş. Mesela 36 günse döngün, 36 dan 14ü çıkarıyomuşsun ne çıkarsa o günmüş mesela. Ama hep de 36 gün de değil. O nedenle gün aşırı yapıyorum riske atmamak için.21-35 gün arasi düzenli kabul ediliyor. Genetik inceleme yaptırdın mi düşüklerden sonra
21-35 gün arasi düzenli kabul ediliyor. Genetik inceleme yaptırdın mi düşüklerden sonra
Adet uygulaması kullanıyorum tabiki. Ama yazmak daha net görmeme sebep oluyor. Programlar biraz karışık oluyor. İlişkilerimi falan da yazoyorum işaretliyorum oraya. Herşeyi de bıt ediyoeum. Kullandıgım ilaçları da içtigim suları da. Ama dedğim gibi ayrıca yazmak resmi daha net görmeme yardımcı oluyor.Adet takibi yapan uygulamalar var. Niye yaziyorsunuz? Iliski olunca onu da ekliyorsunuz. Belirti olunca da ayni sekilde.
Çok Önceden ben de elle yazıyordum, artık bununla ilgili uygulamalar var, onları kullanmanızı öneririm.takvim üzerinde daha iyi görürsünüzArkadaşlar resimde gördügünüz benim adet döngülerim. Sizce düzenli mi normal mi bu döngüler. 38 gün nedir yani. 36 gün nedir. Arada bir Bukadar uzun olmaları normalmi?
18 aydır yazıyorum not ediyorum bu şekilde. Bu arada 3 gebelik kaybım var. İki kürtaj (boş gebelik sebebi), bir kimyasal gebelik.
Benim kullandigim uygulamada bir tuşla listeleniyor kaç günde bir oldugu. Ayni notlarinizdaki gibi bir resim çıkıyor. Ama siz bilirsiniz tabi.Adet uygulaması kullanıyorum tabiki. Ama yazmak daha net görmeme sebep oluyor. Programlar biraz karışık oluyor. İlişkilerimi falan da yazoyorum işaretliyorum oraya. Herşeyi de bıt ediyoeum. Kullandıgım ilaçları da içtigim suları da. Ama dedğim gibi ayrıca yazmak resmi daha net görmeme yardımcı oluyor.
Hangi uygulama o?Benim kullandigim uygulamada bir tuşla listeleniyor kaç günde bir oldugu. Ayni notlarinizdaki gibi bir resim çıkıyor. Ama siz bilirsiniz tabi.
O uygulama hangisi? Benim kullandığımın adı p.c.Benim kullandigim uygulamada bir tuşla listeleniyor kaç günde bir oldugu. Ayni notlarinizdaki gibi bir resim çıkıyor. Ama siz bilirsiniz tabi.
Adet Takibi-Regl Takvimi yaziyor uygulama adinda.Hangi uygulama o?
O uygulama hangisi? Benim kullandığımın adı p.c.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?