• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ailesi arkasında olan kadinlar evlilikte daha mı şanslı?

Ben çok sevimli bır insan değilim ayrılsam bile kendim ailemle yaşayamam. Manevi olarak evet destek olabilirler belki ama onlar genellikle aman şunu da alttan aliver kafasindadirlar. Bugüne kadar iki kez ayrılmayı ciddi düşündüm ikisinde de hiç aileme giderim demedim . Şimdi çocuğum var ayrı ildeyim ayrılsam yine gitmem. Ben kendime yeterim

Merhaba arkadaşlar arkanızda aileniz varken kayınvalide kayinpeder eş ailesi kahrı çekiyor musunuz?
Arkanda ailen olduğunu görünce kimse seni kapana kısılmış gibi çaresiz bırakmayı düşünemiyor bile çünkü en kötü ne olacak? Herkes evine:KK54:
Evliliğimin başlarında sürekli telefonla yok öyle yok böyle taciz eden ailesine karşı sessiz kalan aptal kocama birgün dedim ki ben bavulumu topluyorum anlaşılan sende henüz kopamamışsın ailenden ,ailende senin bir özel hayatın olduğunun farkında değil...Eee sende şikayetçi değilsin gördüğüm kadarıyla en güzeli bende ailemin yanına gideyim herkes evine:süslü:

O günden sonra yalvarmalar efendim toyluğundan yararlanmışlarda aslında rahatsız ettiklerini anlamışta uyaracakmışta uyarmışta...Neyse bir daha kimse kimsenin sınırlarını hala zorlamadı vesselam..Allah'ım herkesin arkasında dağ gibi duracak aileler versin..Özellikle kız çocuklarının:KK200:

Back
X