- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.209
- 898
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Arkamda kimse yok, ollmasına da ihtiyacım yok, Allaha şükürler olsun ki koçlar gibi BEN varım yüzüme yüzüme edepsizce davranmaya cesaret eden daha kimse çıkmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu durumun arkada aile ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Tabiki aile olunca kadın daha rahat boşanır, çalışırken çocuk varsa ailesi bakar gözü arkada kalmaz.Merhaba arkadaşlar arkanızda aileniz varken kayınvalide kayinpeder eş ailesi kahrı çekiyor musunuz?
Yoksa ailemizden destek almak için yaşadığımız şeylerin 'gerçekten' bizim için büyük sorun olduğunu ailelerimize kanıtlamamız gerekir.
Mervi neBen bu durumun arkada aile ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Tabiki aile olunca kadın daha rahat boşanır, çalışırken çocuk varsa ailesi bakar gözü arkada kalmaz.
Karakter ile ilgili, misal kadının çok iyi bir işi var yada aileden kalan malı mülkü var ama ezik koca bağımlısı herşeye rağmen bosanmıyor. Diğer tarafta başka bir kadın vasıfsız da olsa kendini ezdirmiyor gerekirse merviden siliyor yine de boşanıyor.
Eşiniz sizi ezdirdi mi peki hiç yada kalkistimi bende artık sesimi çıkarıyorum qma geç kaldım esime rağmen nasıl kendime laf getirtmemeliyim bir öneriniz var mı fazlada abartmak istemiyorum arada esim var çünkü lakin oda ezdirio amaArkamda kimse yok, ollmasına da ihtiyacım yok, Allaha şükürler olsun ki koçlar gibi BEN varım yüzüme yüzüme edepsizce davranmaya cesaret eden daha kimse çıkmadı.
Maddi gelir ne kadar olmalı ortalama tek çocuğu olan bosanmis bir kadin icinAile desteği işin manevi yönü...elbette çok önemli...
Ama asıl mesele bence maddi güç.. multi milyoner olmaktan söz etmiyorum tabi. Bu yaşam koşullarında kadının kendisine ait evi + maddi geliri varsa 1 adım önde olduğu bir gerçek.
Mervi ne
Yaşadığı şehire göre değişir...Ama evi kendine aitse, çocuğun nafakasini almalı ve asgari ücretin üzerinde geliri olmalı diye düşünüyorum. Yoksa asgari ücretle çalışip bir de kiracı ise çok çok zor malesef..Maddi gelir ne kadar olmalı ortalama tek çocuğu olan bosanmis bir kadin icin
Bu zamanda varmi asgari ücret ustu bir meslek yani meslwgi olmayan biri icinYaşadığı şehire göre değişir...Ama evi kendine aitse, çocuğun nafakasini almalı ve asgari ücretin üzerinde geliri olmalı diye düşünüyorum. Yoksa asgari ücretle çalışip bir de kiracı ise çok çok zor malesef..