Sizce aldatıldım mı ?

Şöyle yazıyordu otelden çıkıs yaptım oda numarası vs yazıyordu baska seyler daha vardı toplantı bitti anahtarı resepsiyona bıraktım bilginiz olsun yazıyordu ne demek oluyorsa
Neden otel odasında toplantı yapılır ki toplantı için otellerde vs lerde güzel konferans ve toplantı salonu var
Bilginiz olsun derken neden bilgisi olacak eşinizin
Toplantı ne toplantısı
Niye eşiniz yetkili ise oda numarası vs eşinize yazılıyor
Basbaya bir kadinla görüşmüş
Aracı olan kişide kadının olduğu oda numarasıni anahtarı nereye bıraktığıni yazmış
Yada eşiniz birilerine buluşmaları için aracı oldu o kişide işimiz bitti anahtari teslim ettim yazmış olabilir
Yada kadınla eşiniz otel odasında buluştu eşiniz önce ayrıldı kadında anahtarı resepsiyona bıraktım yazdı
Eşiniz gizli bir devlet görevlisi veya derin devlet gibi birşey için çalışmıyorsa ki bunlar dizilerde olur bu durum çok saçma açık açık ortada saklanan bir kadın meselesi var

Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Ben burda şeye takıldım eşiniz o gece eve gelmemiş miydi? Otelde mi kaldı?

Neden otel odasında toplantı yapılır ki toplantı için otellerde vs lerde güzel konferans ve toplantı salonu var
Bilginiz olsun derken neden bilgisi olacak eşinizin
Toplantı ne toplantısı
Niye eşiniz yetkili ise oda numarası vs eşinize yazılıyor
Basbaya bir kadinla görüşmüş
Aracı olan kişide kadının olduğu oda numarasıni anahtarı nereye bıraktığıni yazmış
Yada eşiniz birilerine buluşmaları için aracı oldu o kişide işimiz bitti anahtari teslim ettim yazmış olabilir
Yada kadınla eşiniz otel odasında buluştu eşiniz önce ayrıldı kadında anahtarı resepsiyona bıraktım yazdı
Eşiniz gizli bir devlet görevlisi veya derin devlet gibi birşey için çalışmıyorsa ki bunlar dizilerde olur bu durum çok saçma açık açık ortada saklanan bir kadın meselesi var
İşte yanlış atılmış diyor kanıtımda bu yetmiyor resmi deyip duruyor

İşte yanlış atılmış diyor kanıtımda bu yetmiyor resmi deyip duruyor
Saçmalık
Resmi birşey ise nasıl yanlış atılıyor
Yada resmi birşeyse bu kadar önemli birşey mesajla atılır mı sizce ?

Neyse olan olmuş siz affetme yoluna gitmiş boşanmaktan vazgeçmişsiniz
Uzatmayın eğer boşanmayacaksaniz
Yüz göz olmaya değmez
Adamın kafasına bu nasıl olsa gitmiyor imajı yerleştirmenin manası yok

Tek tavsiyem artık kurcalamayin telefon vs

Saçmalık
Resmi birşey ise nasıl yanlış atılıyor
Yada resmi birşeyse bu kadar önemli birşey mesajla atılır mı sizce ?

Neyse olan olmuş siz affetme yoluna gitmiş boşanmaktan vazgeçmişsiniz
Uzatmayın eğer boşanmayacaksaniz
Yüz göz olmaya değmez
Adamın kafasına bu nasıl olsa gitmiyor imajı yerleştirmenin manası yok

Tek tavsiyem artık kurcalamayin telefon vs
Keske imkânım olsa boşansam ama sadece kendi degil ki ailesinde sevmiyorum kendide artık soguttu şuan işte bulamıyorum ailemde arkamda degil maalesf

Keske imkânım olsa boşansam ama sadece kendi degil ki ailesinde sevmiyorum kendide artık soguttu şuan işte bulamıyorum ailemde arkamda degil maalesf
O zaman tek yapmanız gereken artık telefon vs kurcalamayin çocuk yapmayın
Kendinizi geliştirmeye çalışın
Yani boşanmayacaksaniz bütün bu şeylere gerek yoktu zaten

O zaman eşinizin sizi aldatması, bunu öğremeniz de bir şeyi değiştirmeyecek.
Üzerine gideceğiniz bir konı değil bu. Gerçek neyse bilmemeniz daha iyi.

Back
X