Sizce aldatıldım mı ?

Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor

Emniyet mensubu kişisi + anlattığınız olaylar.Geçmiş olsun arkadaşım buz gibi aldatılıyorsunuz.Nereden biliyorsun diye sormayın.Birebir yaşadım

Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Buz gibi aldatıliyorsunuz
Çünkü aldatan erkek genelde kadını ruh hastasısın hayal görüyorsun psikolojik sorunların var gibi şeylerle itham ederler
Yüksek ihtimal iki WhatsApp hesabı var yada çift hat kullanıyor mesajları silmeyi unuttu

Birde kadın aldatıldıgini hissediyor
Ben iki ay önce rüyamda açık seçik görmüştüm kadını vs evini resimleri ve
Rüyadan 2 hafta kadar sonra eşime anlatmıştım oda senin kafa gitmiş çok kitap okuyup dizi film seyrediyorsun
Uykusuzlukta olunca hayal görüyorsun demişti

Rüyam 2 ay sonra çıktı
Kadın bana resmini attı ve rüyadaki resimleri ikisinin olduğu
Belki kadına aldattı salak
Kadinda fırsat bu fırsat deyip bana ulaştı orayı bilmiyorum
Ama sonuna kadar inkar ederler yatakta bassan da
Ama bir sor neden diye diyecek kıvamda erkeklerin çoğunluğu malesef

Buz gibi aldatıliyorsunuz
Çünkü aldatan erkek genelde kadını ruh hastasısın hayal görüyorsun psikolojik sorunların var gibi şeylerle itham ederler
Yüksek ihtimal iki WhatsApp hesabı var yada çift hat kullanıyor mesajları silmeyi unuttu

Birde kadın aldatıldıgini hissediyor
Ben iki ay önce rüyamda açık seçik görmüştüm kadını vs evini resimleri ve
Rüyadan 2 hafta kadar sonra eşime anlatmıştım oda senin kafa gitmiş çok kitap okuyup dizi film seyrediyorsun
Uykusuzlukta olunca hayal görüyorsun demişti

Rüyam 2 ay sonra çıktı
Kadın bana resmini attı ve rüyadaki resimleri ikisinin olduğu
Belki kadına aldattı salak
Kadinda fırsat bu fırsat deyip bana ulaştı orayı bilmiyorum
Ama sonuna kadar inkar ederler yatakta bassan da
Ama bir sor neden diye diyecek kıvamda erkeklerin çoğunluğu malesef
Ee peki haddim degil ama size ne tepki verdi siz ne yapmayı planlıyorsunuz benim bu WhatsApp olayından sonra yatakları bile ayırdım hala inkar ediyor

Ee peki haddim degil ama size ne tepki verdi siz ne yapmayı planlıyorsunuz benim bu WhatsApp olayından sonra yatakları bile ayırdım hala inkar ediyor
Ben boşandım herşey apaçık ortada idi gittim davami açtım boşandım
Adama bu nasıl olsa boşanmaz fikrini vermişsiniz yatak ayırmak vs basit ve fuzuli
Ya boşanacaksiniz yada artık hiç kurcalamayacaksiniz telefon vs

Yok bu zamana kadar hiç sallamadı hep kurcalarım ama o whtshp hesabını hiç görmemiştim o günde tesadüfen gördüm
Hep kurcalama sebebiniz neydi ?
Misal ben iki evliliğimde de telefon karıştırmadım
Yani birşey olmuş olmalı ki adama güvenmiyor onu takip etmeye çalışıyorsunuz
Demekki evlilikte güven çoktan bitmişti mesaj vs bahane

Hep kurcalama sebebiniz neydi ?
Misal ben iki evliliğimde de telefon karıştırmadım
Yani birşey olmuş olmalı ki adama güvenmiyor onu takip etmeye çalışıyorsunuz
Demekki evlilikte güven çoktan bitmişti mesaj vs bahane
Yani ne var ne yok diye evlendigimiz bu yana hep telefonlarımız ortadaydı ilk kez böyle mesaj gördüm

Yani ne var ne yok diye evlendigimiz bu yana hep telefonlarımız ortadaydı ilk kez böyle mesaj gördüm
Anladım ben hiç bakmadım bilmiyorum yani zaten birşey yapıyorsa o öyle yada böyle ortaya çıkıyor
Adam zaten siz hep baktığınız için mesajları vs eve gelmeden temizler ki
O gün şansınıza unutmuş işte olan bu
İlk kez böyle bir mesaj gelmemiştir eşinize emin olun
Erkekler kolay kolay telefon numarasını değiştirmezler
Eşimin numarası 24 senedir kendisinde imiş
Eski eşin numarası dugunumzden iki gün önce değiştirdi
Sorduğumda o numarada eski arkadaşlar vs vardı o yüzden değiştirdim dedi
9 sene aynı hattı kullandi meğer ikinci bir telefonu varmış mahkemede dava devam ederken ortaya çıktı
Erkeklere hiç güvenim yok ama kendimide yormak istemiyorum telefon kurcalayarak nere gitti nerde kaldi diye kendimi yiyerek
Canım kıymetli ben kıymetliyim
Yığınla sınavdan imtihandan geçmişim yaralar almışım bunlara rağmen hala nefes alıyorum
Bu yüzden kendime ayırıyorum tüm ilgimi zamanımı vs

Anladım ben hiç bakmadım bilmiyorum yani zaten birşey yapıyorsa o öyle yada böyle ortaya çıkıyor
9 sene aynı hattı kullandi meğer ikinci bir telefonu varmış mahkemede dava devam ederken ortaya çıktı
Erkeklere hiç güvenim yok ama kendimide yormak istemiyorum telefon kurcalayarak nere gitti nerde kaldi diye kendimi yiyerek
Yığınla sınavdan imtihandan geçmişim yaralar almışım bunlara rağmen hala nefes alıyorum
Bu yüzden kendime ayırıyorum tüm ilgimi zamanımı
Tek sebeb ne var ne yok mu gerçekten ?

Bu yüzden kendime ayırıyorum tüm ilgimi zamanımı

Tek sebeb ne var ne yok mu gerçekten ?
Yok ama hani kendim ne yapmış ne etmiş diye bakarım aldatma yada güvenmediği den degildi zamanında o mesajda hala yanlıs gelmiştir diyor resmi oldugu için mesaj elimde kanıt yok aileme söyledim belki yanlıs atılmıstır diyorlar

Yok ama hani kendim ne yapmış ne etmiş diye bakarım aldatma yada güvenmediği den degildi zamanında o mesajda hala yanlıs gelmiştir diyor resmi oldugu için mesaj elimde kanıt yok aileme söyledim belki yanlıs atılmıstır diyorlar
Anladım o zaman bu meseleyi kendinize sıkıntı etmeyin ve eşinize yansıtmayın

Birde eşinizle olan her sorunu meseleyi ailenize anlatmayin

Ama otelli mesaj görünce bende bosanacgım dedim ilk
E sonuçta boşanmadiniz
Ailenize herşeyi anlatmayın deme.sebebim buydu siz eşinizle küser barışırsiniz ama ailenizin gözünde eşiniz eskisi gibi olmaz

Otelli mesaj ne oluyor tam olarak
Otelde buluşmuşlar galiba değil mi
Şöyle yazıyordu otelden çıkıs yaptım oda numarası vs yazıyordu baska seyler daha vardı toplantı bitti anahtarı resepsiyona bıraktım bilginiz olsun yazıyordu ne demek oluyorsa

Back
X