Sizce aldatmak fiziksel midir duygusal mıdır?

benimle beraberken ya fiziksel beraber olmuş bi kadınla ha baska birisine içten içe hoşlanmış aşık olmuş hiç farketmez ögrendigim an bitmiştir ya ben ya hiç...

bence fizikseldir çünkü hayat arkadaşına veya sevdiğine bir söz vermişsindir. o senin için değerlidir ve fiziksel aldatma buna ihanettir. ben bunu asla affedemem. ama aradaki sevgi aşk bitmişse ve başka birine kendini duygusal olarak yakın hissediyor ve ona bağlanıyorsa yapacak birşey yok bence sonuçta bu duygularla ilgili, kimseyi sevmesi için zorlayamazsın
ama önemli olan bence bu durumu dürüstçe karşısındakine açabilmektir. bence duygusal anlamda başkasına aşık olmak affedilebilir ve dürüstçe ortaya konursa aldatma sayılmaz ama fiziksel olanın affı yoktur bana göre.

Erkekler genelde bu tür hatalar yaptıklarında ve pişman olduklarında bahaneleri hazırdır. ''Senden başka kimseye dokunmadım bu yüzden seni aldatmadım.'' Aldatmak sadece dokunmak değildir. Uzun bir ''bakışma''da aldatmaktır bana göre bakışının türüne göre.. Çünkü zaten seven insanın gözü başkasını görmez ve duygusal olarak başkalarına hissediyorsa seni sevmiyordur ve o kızla odada yanyana kaldığında siz aldatılıcağınızı bilirsiniz..

kesinlikle ikiside fiziksel olrak zaten en buyuk aldatmada dusunce olarakda sadece su kız guzelmıs derse aldatma sayılmaz benım ıcın bende gordugumde hmm hos coocukmus dıyebılıorum bu begnmedır sorun deıl ama onun dısındakı dusunceler aldatmadırr

Her ikisi de! aldatmak her türlü olabilir gözlemlediğim kadarıyla. ayy bu devirde de kimseye güvenemeyecek miyiz acaba?:(:84:

nolursa olsun aldatmaktır fiziksel duygusal her ne çeşit olursa olsun..
sonuçta sevdiği biri varsa neden başkasını düşünsün bi insan ya da ona karşı bişeyler hissetsin..

sizce aldatmak fiziksel midir duygusal mıdır değil de bence herşeyden önce başka birinden hoşlandığını bile bile nasılsa benle birlikte beni aldatmıyor diyen kadın için şu soru sorulmalıdır:bu kadın fiziğine mi düşmandır:27: duyguları mı körelmiştir:21:

aldatmak beyinde baslar kalbe dogru gider ve en kötü ihitmalle beden de tamamlanir..

hangi asamada biterse bitsin aldatma aldatmadir..

her ikiside aldatmaktır allah göstermesin de benimle beraberken bunu ikiisde olsun farketmez taamül edemiyeceğim şey deli olurum

Son düzenleme:
Back
X