• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce amacı ne bu adamın?

Haber alamayinca egolari gereği bir kendini hatirlatmak istemis.Simdi hamle yapsanız mesela eminim kacar.

aramayın!!! arasa bile cevap vermeyin...
üzücü ama sizi sevmiyor bence
kendinizi boşa yıpratmayın klasik erkek modeli zor zamanlar için elimin altında dursun istiyor

Oltalama denır buna once engel acılır sonra story bakılır vs oldugu mekana gelınır senden adım beklıyor su an. Sen adım atınca da ıste bıraz konusup egosunu beslıcek en sonunda da ben zaten arkadasca yazdım bla bla. Hareket etmez sessız kalırsan once arkadaslarına yazacak sonra sana ulasacak. Youtubeda bır suru vıdeo var bunlarla alakalı ılıskı danısmanlarından. Sen sessız kal ona karsı ama paylasımlarına rutınıne devam et esktra bısey paylasma arkadaslarında senın ıcın oo coktan unuttu o senı cok mutlu konunu bıle acmıyor desın tembıhle. Surune surune doner ama bence bu adamdan olmaz dort ayda aklı basına gelmıs

Beklentiniz ne bilmiyorum ama erkeklerin böyle saçmasapan davranışlarında anlam aramayın. Ben ergenken ayrıldığım şahıslar da bu şekilde hâl hareketlere girerdi zaman zaman, meğer takıldığı kızla arası bozulunca yokluyorlar ya da boştayken iki sohbet muhabbet çevirmeye çalışıyorlar hiçbir şey değilse artist artist harekerlerle nabız yokluyorlar.

Zaten laçka olmuş bu ilişki komple sökün atın. Daha muhatap olmayın. Düzgün bir ilişki olsa dört senede zibilyon kere ayrıl barış yapmazdınız, değmez.

Ay bu engelleme olayı nedir ya, dun de bi uye kocasina kizip "her yerden" engellemis :KK53: Dikkat çekmek için oldugu o kadar belli ki bunun. Yazarsa cevap vermez, ararsa açmazsın, nedir yani?
Taciz boyutunda olan durumlar farklı tabii ama tartışma olunca engellemek falan, bana komik geliyor :KK53:

Ay bu engelleme olayı nedir ya, dun de bi uye kocasina kizip "her yerden" engellemis :KK53: Dikkat çekmek için oldugu o kadar belli ki bunun. Yazarsa cevap vermez, ararsa açmazsın, nedir yani?
Taciz boyutunda olan durumlar farklı tabii ama tartışma olunca engellemek falan, bana komik geliyor :KK53:
çok haklısın kendı kendıne engellemişti benı..malum erkekler engellıyor böyle çevrımıçı görünmsınler dıye ayrıldıgı ınsanlara

4 yıldır bı küs barış olduğum erkek arkadaşım 4 ay önce benden ayrılmıştı...aramızda 100 km felan mesafe var....ayrıldıktan sonra benım bulunduğum yere gelecek biri değil..geçen pazar 2 erkek arkadaşıyla benım her pazar kız arkımla gıttıgım mekana geldi.hemde benım her zmn gittiğim saatte ....bunun tesadüf olmadığını biliyorum..çünkü öyle cafe takılan biri değil üstelik benım sevdiğim o mekanı asla sevmezdi tarzıda değil...sonra yanımıza geldi havadan sudan konuşmak istedi..ben yüzüne bakmadım..kız arkadaşımla konuştu ...sonra kulağıma eğilip hadi allaha emanet ol dedi ve masasına geri geçti.....biz mekandan kalkana kdr kalkmadılar ..ne zaman ayaklandık kendileri aynı anda kalktılar..o gündür barışmak içinde aramadı..ama oraya gelmesi aslaaa tesaduf olamaz..sizce amacı ne ayrıca engelimide kaldırmış..ben dönsün barışalım demiyorum ama neden böyle bi hareket yapmış olabilir..Barışmak istese ve bunun için gelse neden allaha emanet ol desin?.hiç bişe anlamadım fikriniz nedir arkadaşlar.?
Sana zarf atmış. İşi biliyor:)) seni ayağına getirmek için iş atmış anla sen de😄 ama ben olsam tenezzül etmem. Sessizliğimi korurum. Onun döneceği varsa döner.

4 yılını bu dangozla heba etmişsin bi 4 yıl daha heba etmeye devam etmekte niyetlisin herhalde.. zira barışalım demiyorum derken bile adam hadi dese barışacaksın orası çok net..
senin yumuşak tarafını bildiği için de elinin altında tutuyor canı isteyince barışıp canı istediğinde ayrılıyor..
birazcık kendine saygın varsa önüne bakar bir daha bu adamı hayatına sokmazsın..
4 yılın heba olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Konuda bir şey göremedim de

Back
X