buradan bakınca arayacakmışsınız gibi görünüyorama hıç aramadı öyle olsa aramazmı benden beklıor olması saçma aramayacagımı net bılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradan bakınca arayacakmışsınız gibi görünüyorama hıç aramadı öyle olsa aramazmı benden beklıor olması saçma aramayacagımı net bılır
hahaha çok haklısınız ya guldum gerçekten öyle bırıHaber alamayinca egolari gereği bir kendini hatirlatmak istemis.Simdi hamle yapsanız mesela eminim kacar.
beni çok kalleşçe terk etmıştı arasın ama bakmayayım ıstıorum yanı klasık egomu tatmın etmek ıstıorum çnku gerçekten çok acılar çektırdıburadan bakınca arayacakmışsınız gibi görünüyor
Ne kadar oldu biteli?hahaha çok haklısınız ya guldum gerçekten öyle bırı
Erkek aklı..ama hıç aramadı öyle olsa aramazmı benden beklıor olması saçma aramayacagımı net bılır
4 ayNe kadar oldu biteli?
bende öyle düşündümYeşil ışık beklemiş olmayınca vitesi geriye takmış bence. Kararlı olduğunuzu görmüştür.
çok haklısın kendı kendıne engellemişti benı..malum erkekler engellıyor böyle çevrımıçı görünmsınler dıye ayrıldıgı ınsanlaraAy bu engelleme olayı nedir ya, dun de bi uye kocasina kizip "her yerden" engellemisDikkat çekmek için oldugu o kadar belli ki bunun. Yazarsa cevap vermez, ararsa açmazsın, nedir yani?
Taciz boyutunda olan durumlar farklı tabii ama tartışma olunca engellemek falan, bana komik geliyor![]()
Hortlama dönemine girilmiş
nası bı hamle :))))Hortlama dönemine girilmişyakında yeni bir hamle gelecek..
Bir sekilde kendini yine hatirlatacak.Ama tepkisiz kal umrunda olmadigini anlasin sürünsün pesinde.nası bı hamle :))))
Sana zarf atmış. İşi biliyor:)) seni ayağına getirmek için iş atmış anla sen de4 yıldır bı küs barış olduğum erkek arkadaşım 4 ay önce benden ayrılmıştı...aramızda 100 km felan mesafe var....ayrıldıktan sonra benım bulunduğum yere gelecek biri değil..geçen pazar 2 erkek arkadaşıyla benım her pazar kız arkımla gıttıgım mekana geldi.hemde benım her zmn gittiğim saatte ....bunun tesadüf olmadığını biliyorum..çünkü öyle cafe takılan biri değil üstelik benım sevdiğim o mekanı asla sevmezdi tarzıda değil...sonra yanımıza geldi havadan sudan konuşmak istedi..ben yüzüne bakmadım..kız arkadaşımla konuştu ...sonra kulağıma eğilip hadi allaha emanet ol dedi ve masasına geri geçti.....biz mekandan kalkana kdr kalkmadılar ..ne zaman ayaklandık kendileri aynı anda kalktılar..o gündür barışmak içinde aramadı..ama oraya gelmesi aslaaa tesaduf olamaz..sizce amacı ne ayrıca engelimide kaldırmış..ben dönsün barışalım demiyorum ama neden böyle bi hareket yapmış olabilir..Barışmak istese ve bunun için gelse neden allaha emanet ol desin?.hiç bişe anlamadım fikriniz nedir arkadaşlar.?
4 yılın heba olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Konuda bir şey göremedim de4 yılını bu dangozla heba etmişsin bi 4 yıl daha heba etmeye devam etmekte niyetlisin herhalde.. zira barışalım demiyorum derken bile adam hadi dese barışacaksın orası çok net..
senin yumuşak tarafını bildiği için de elinin altında tutuyor canı isteyince barışıp canı istediğinde ayrılıyor..
birazcık kendine saygın varsa önüne bakar bir daha bu adamı hayatına sokmazsın..