Bnce bosver silmen iyi olmus oyle silik kalsin o cumleyi o kizin fotosunu sakada olsa koymak cesaret ister ki bn yillar once boyle biseyle msndeki arkadasomda karsilastim cocuga vayy manitacilik dedim yok yok biirini denemek icin dedi ama okadar konusmadigim icn prk sorgulamadim 5-6 ay sonra sozlu halindeki fotosunu koymustu boyle seyler oluyormerhaba kızlar 3 ay önce nişanlımdan ayrıldım numarasını silmemiştim. dün tesadüfen whatsappta gördüm bi kız resmi koymuş iyi ki hayatımdasın iyi ki benimsin busem diye yazmış. aklıma ilk gelen şey beni denemek için yaptığı oldu ve hemen engelleyip numarasını da sildim. gece gelen mesaj bu şaka yetti galiba diye ama cevap vermedim. sizce bunun amacı ne?
merhaba kızlar 3 ay önce nişanlımdan ayrıldım numarasını silmemiştim. dün tesadüfen whatsappta gördüm bi kız resmi koymuş iyi ki hayatımdasın iyi ki benimsin busem diye yazmış. aklıma ilk gelen şey beni denemek için yaptığı oldu ve hemen engelleyip numarasını da sildim. gece gelen mesaj bu şaka yetti galiba diye ama cevap vermedim. sizce bunun amacı ne?
Aaaa neden seni denemek için yaptığını düşündün ki?
Şahsen ben böyle bir durumla karşılaşsam "aaaa sevgilisi varmış,hayırlı olsun" diye düşünürdüm.
Aradan kaç ay geçmiş neden beni denesin ki?
Bnce bosver silmen iyi olmus oyle silik kalsin o cumleyi o kizin fotosunu sakada olsa koymak cesaret ister ki bn yillar once boyle biseyle msndeki arkadasomda karsilastim cocuga vayy manitacilik dedim yok yok biirini denemek icin dedi ama okadar konusmadigim icn prk sorgulamadim 5-6 ay sonra sozlu halindeki fotosunu koymustu boyle seyler oluyor
Senin engelllediğinin farkında mı yani de öyle bi msj atmış? İyiki evlenmeden bitmiş çünkü böyle saçma sapalak bi şaka yapan kişiliksiz insanlarla evlilik yürümez güzelim tabi bu bir şakaysa. Ha eğer bu şaka değil de gerçekse ve hemen hayatına sokacak yegane birini bulduysa yine çoook iyi olmuş ayrılmanız çünkü değer vermiş olsaydı watsapplarda ilan-ı aşk edecek kadar önemli olanazdı o kadın.
kedi uzanamadığı ciğere mundar demesi hesabı bi daha asla bana ulaşamıcak kendince beni deneyip şaka yapmaya çalışmışAmacsiz kiskanacak mi denemesi bazen baskasinin olunca kiymetli olur ya i durum olacak mi olayidir bisver
Erkeklerin yaptığı bi davranışta mantık aramak başlıca hatamız. Hepsi dengesiz arıza dikkat çekmek istiyor sanırım o mu ayrıldı sen mi ?
Allahim ne adamlar yaratiyor. Sunu 10 yasinda cocuk yapar anca. Dusunsene bu adam senin kocan olabilirdi. Allah korumus
büyümüyor bunlar cidden.
bak benim peşimden koşanlar var,kaptırmadan gel hadi yalvarmana gerek yokdemek istemiş
genelde klasik erkek tripleri bulunmaz hint kumaşı olduklarından size neler kaybettin demeye getirmiş aklınca
silip unutmakla kazanmışsın haberi yok
Allah kurtarmış bu ergenden seni,şükret bence. :)
Arkadaşım bu adam gerçekten normal değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?