• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce amacı ne ?

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar 3 ay önce nişanlımdan ayrıldım numarasını silmemiştim. dün tesadüfen whatsappta gördüm bi kız resmi koymuş iyi ki hayatımdasın iyi ki benimsin busem diye yazmış. aklıma ilk gelen şey beni denemek için yaptığı oldu ve hemen engelleyip numarasını da sildim. gece gelen mesaj bu şaka yetti galiba diye ama cevap vermedim. sizce bunun amacı ne?

Aaaa neden seni denemek için yaptığını düşündün ki?
Şahsen ben böyle bir durumla karşılaşsam "aaaa sevgilisi varmış,hayırlı olsun" diye düşünürdüm.
Aradan kaç ay geçmiş neden beni denesin ki?

merhaba kızlar 3 ay önce nişanlımdan ayrıldım numarasını silmemiştim. dün tesadüfen whatsappta gördüm bi kız resmi koymuş iyi ki hayatımdasın iyi ki benimsin busem diye yazmış. aklıma ilk gelen şey beni denemek için yaptığı oldu ve hemen engelleyip numarasını da sildim. gece gelen mesaj bu şaka yetti galiba diye ama cevap vermedim. sizce bunun amacı ne?
Bnce bosver silmen iyi olmus oyle silik kalsin o cumleyi o kizin fotosunu sakada olsa koymak cesaret ister ki bn yillar once boyle biseyle msndeki arkadasomda karsilastim cocuga vayy manitacilik dedim yok yok biirini denemek icin dedi ama okadar konusmadigim icn prk sorgulamadim 5-6 ay sonra sozlu halindeki fotosunu koymustu boyle seyler oluyor

Senin engelllediğinin farkında mı yani de öyle bi msj atmış? İyiki evlenmeden bitmiş çünkü böyle saçma sapalak bi şaka yapan kişiliksiz insanlarla evlilik yürümez güzelim tabi bu bir şakaysa. Ha eğer bu şaka değil de gerçekse ve hemen hayatına sokacak yegane birini bulduysa yine çoook iyi olmuş ayrılmanız çünkü değer vermiş olsaydı watsapplarda ilan-ı aşk edecek kadar önemli olanazdı o kadın.

Amacsiz kiskanacak mi denemesi bazen baskasinin olunca kiymetli olur ya i durum olacak mi olayidir bisver

Allahim ne adamlar yaratiyor. Sunu 10 yasinda cocuk yapar anca. Dusunsene bu adam senin kocan olabilirdi. Allah korumus

bak benim peşimden koşanlar var,kaptırmadan gel hadi yalvarmana gerek yok :p demek istemiş
genelde klasik erkek tripleri bulunmaz hint kumaşı olduklarından size neler kaybettin demeye getirmiş aklınca
silip unutmakla kazanmışsın haberi yok

Aaaa neden seni denemek için yaptığını düşündün ki?
Şahsen ben böyle bir durumla karşılaşsam "aaaa sevgilisi varmış,hayırlı olsun" diye düşünürdüm.
Aradan kaç ay geçmiş neden beni denesin ki?

kendisini çok iyi tanıdığımdan anladım beni denemeye çalıştığını ki haklı da çıktım :KK56: ayrıca onun saçma şakaları filan çok vardır

Bnce bosver silmen iyi olmus oyle silik kalsin o cumleyi o kizin fotosunu sakada olsa koymak cesaret ister ki bn yillar once boyle biseyle msndeki arkadasomda karsilastim cocuga vayy manitacilik dedim yok yok biirini denemek icin dedi ama okadar konusmadigim icn prk sorgulamadim 5-6 ay sonra sozlu halindeki fotosunu koymustu boyle seyler oluyor

gerçek olsa ne olucak ki hiç umrumda olmaz :KK56:

Senin engelllediğinin farkında mı yani de öyle bi msj atmış? İyiki evlenmeden bitmiş çünkü böyle saçma sapalak bi şaka yapan kişiliksiz insanlarla evlilik yürümez güzelim tabi bu bir şakaysa. Ha eğer bu şaka değil de gerçekse ve hemen hayatına sokacak yegane birini bulduysa yine çoook iyi olmuş ayrılmanız çünkü değer vermiş olsaydı watsapplarda ilan-ı aşk edecek kadar önemli olanazdı o kadın.

daha önceden whatsappta hiç engellenmedim ama listeden çıkıyosun sanırım o şekilde anlaşılıyo olabilir ama bi şekilde belli oluyodur

Amacsiz kiskanacak mi denemesi bazen baskasinin olunca kiymetli olur ya i durum olacak mi olayidir bisver
kedi uzanamadığı ciğere mundar demesi hesabı bi daha asla bana ulaşamıcak kendince beni deneyip şaka yapmaya çalışmış

Erkeklerin yaptığı bi davranışta mantık aramak başlıca hatamız. Hepsi dengesiz arıza dikkat çekmek istiyor sanırım o mu ayrıldı sen mi ? :110:

aslında ilk önce ben ayrıldım sonra annem barışın filan dedi bende öylesine mesajda barışmak istiyorum filan yazmıştım ama o kabul etmemişti. 2 gün sonra ablamı aramış beni sormuş eğer aynı şeyler olmucaksa barışalım demiş. bende istemedim. alyansları filan almaya geldiğinde daha sonra barışmak istersin nah barışırım demiştim :KK48:

Allahim ne adamlar yaratiyor. Sunu 10 yasinda cocuk yapar anca. Dusunsene bu adam senin kocan olabilirdi. Allah korumus

ıyy aynen bide düşün bu şakayı yapan 30 yaşında :KK57:

büyümüyor bunlar cidden.

yok bu türünün tek örneği. nikah için değişik fikir ararken bana verdiği fikir sen babydolle çık ben boxerla ve peşine saçma bi kahkaha. ben akıldan sorunlu olduğunu düşünüyorum

bak benim peşimden koşanlar var,kaptırmadan gel hadi yalvarmana gerek yok :p demek istemiş
genelde klasik erkek tripleri bulunmaz hint kumaşı olduklarından size neler kaybettin demeye getirmiş aklınca
silip unutmakla kazanmışsın haberi yok

ayyy yok ya akıllı mantıklı bişey olsa ayrılmazdım zaten. nikah günü aldık baktım olucak gibi değil bundan koca olmaz hemen nikahı iptal ettirdik. ayrıldıktan sonra kendimi kuş gibi özgür mutlu ve huzur hissettim yemin ediyorum. şimdi hiç huzurumu mutluluğumu bozamam :KK56:
Allah kurtarmış bu ergenden seni,şükret bence. :)

şükrettim tabi ayrılır ayrılmaz şükür namazı bile kıldım :KK53:

Tatlım seni denemek için falan yapmıyor. Gercekten o kızlada konuşuyor olabilir ama erkekleri bilirsin beni seven biri olsun kenarda ben takılayım derdindeler coğu. Kesinlikle seni sinir amaclı oldugunu duşunmuyorum bu durumdan sıyrılmak ıcın sana oyle bı mesaj atmıs olabılır. dıkkatlı oll :)

Back
X